Ljubljana – srečanje
O upanju smo temo danes že zaključili … tebi sem pa res pokazala določene stvari in me k. boli, kaj narediš s tem, pa tudi če gre v javnost …[/quote]
Tole postaja zanimivo.
Ja kaj sta pa vidva imela? :)))[/quote]To bo glavna tema srečanja….. 😉
kje dobiste take slušne aparate? Tam na Resljevi jih nimajo :)))[/quote]
To so prototipi … samo določeni jih očitno dobijo, taki, ki imajo svoje veze in kanale. Zanima me, kdo me je izdal? Z besedo na dan ribica :-)[/quote]
What?:) Men se ne da špijonirat in tračarit okoli. Videla sem kuhinjo in vrgla kost, vsi ste pa planili po njej. V ozadju je pa ena velika tema:). Meni je vseeno za tovrstne zgodbice, resnične ali izmišljene, kaj imate oz. česa nimate…peeeteeeek je, misli imam čisto drugje:).
To so prototipi … samo določeni jih očitno dobijo, taki, ki imajo svoje veze in kanale. Zanima me, kdo me je izdal? Z besedo na dan ribica :-)[/quote]
What?:) Men se ne da špijonirat in tračarit okoli. Videla sem kuhinjo in vrgla kost, vsi ste pa planili po njej. V ozadju je pa ena velika tema:). Meni je vseeno za tovrstne zgodbice, resnične ali izmišljene, kaj imate oz. česa nimate…peeeteeeek je, misli imam čisto drugje:).[/quote]Kostna juha bo tole, a ne? 🙂
What?:) Men se ne da špijonirat in tračarit okoli. Videla sem kuhinjo in vrgla kost, vsi ste pa planili po njej. V ozadju je pa ena velika tema:). Meni je vseeno za tovrstne zgodbice, resnične ali izmišljene, kaj imate oz. česa nimate…peeeteeeek je, misli imam čisto drugje:).[/quote]Kostna juha bo tole, a ne? :)[/quote]
Kurja, s petelinjim perjem:)).
Če bi bil bolj prijazen bi ti, tako pa so jih raje spravile nazaj na varno…. :))[/quote]
On prosim povej kdaj nisem bil prijazen??[/quote]Saj sem vedel, da si tako neroden, da še opazil nisi kdaj si zamočil… 🙂
To je lahko olajševalna okoliščina, če ti bodo oprostile… to je pa druga zgodba 😉
Noelle, tole je tudi za telenovele preveč dogajanja … Enostavno ne sledim več dogodkom.:)))
@On_ ne pijem piva – to že veš :))
Pogrešam pa poeta, pa Senzo, pa še toliko drugih… Kaj pridejo al ne?
On prosim povej kdaj nisem bil prijazen??[/quote]Saj sem vedel, da si tako neroden, da še opazil nisi kdaj si zamočil… 🙂
To je lahko olajševalna okoliščina, če ti bodo oprostile… to je pa druga zgodba ;)[/quote]
On trudim se, da nisem žaljiv ne vem, če se pa malo kdaj pohecam pa tudi ni za zamerit 🙂
Noelle, tole je tudi za telenovele preveč dogajanja … Enostavno ne sledim več dogodkom.:)))
@On_ ne pijem piva – to že veš :))
Pogrešam pa poeta, pa Senzo, pa še toliko drugih… Kaj pridejo al ne?[/quote]Vem, vem, lahko pa vseeno kelnariš, vsaj ne boš prišla v skušnjavo, da bi komu odpila požirek…. 🙂
Ostali so šli v šoping po nove cunje…. :)))
Saj sem vedel, da si tako neroden, da še opazil nisi kdaj si zamočil… 🙂
To je lahko olajševalna okoliščina, če ti bodo oprostile… to je pa druga zgodba ;)[/quote]
Seba sklepaš nekaj iz konteksta in dodajaš… Govoriš o fotkah? Kakšnih?[/quote]
Ja to pa ne vem rnapisala je da ti je pokazala določene stvari in da jo boli k. če pride v javnost. Ne vem kaj drugega bi še lahko prišlo v javnost kot fotke? Morda avion, fotokopirni stroj? 🙂
Seba sklepaš nekaj iz konteksta in dodajaš… Govoriš o fotkah? Kakšnih?[/quote]
Ja to pa ne vem rnapisala je da ti je pokazala določene stvari in da jo boli k. če pride v javnost. Ne vem kaj drugega bi še lahko prišlo v javnost kot fotke? Morda avion, fotokopirni stroj? :)[/quote]Spet si štorast! 🙂
Jaz bi prej rekel, da kaka čipka….. 😉
Pa kaj ti delaš tukaj… pojdi pisat novelo 🙂
al iščeš material?[/quote]
čakamo razplet…zdaj je komaj zaplet:))))[/quote]
Ma tole je šlo vse v maloro 🙂
Kr neki… ribica prplava in začne natolcevat kr na pamet in vsi pograbijo njeno kost zdravo za gotovo…
Seba iz konteksta najde kr neke fotke… odakle pojma nimam…
Pikica se jezi name
Vsi pa čakate kaj bo…
NIČ NE BO
razen če si boste naredili fajn v soboto 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.