Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ljubljana – srečanje

Ljubljana – srečanje

Pa daj no kaj si se sedaj namulil? 🙂 Če ti Pika noče dat bo pa katera druga! Prava reč. :))))[/quote]

On_!

Šokirana sem, da me sploh omenjaš v kontekstu radodajnosti 🙂 🙂 🙂

Ja kaj češ, raj tebe reskiramo kot Piko….. ona je zadnjič pokazala nekaj sladkega 😉 :)))[/quote]To je pa tud vse…pokazala in konec 🙂 Ampak ti kr upaj 🙂

Pa daj no kaj si se sedaj namulil? 🙂 Če ti Pika noče dat bo pa katera druga! Prava reč. :))))[/quote]

On_!

Šokirana sem, da me sploh omenjaš v kontekstu radodajnosti 🙂 🙂 :-)[/quote]Oprosti to pa ne! 🙂 V kontekstu sladkosti…. :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Prevedeno, mu njegova ne dovoli, ker ga pozna :-). Med tednom se pa lahko izgovori, da se je služba zavlekla …[/quote]

Pa, a maš ti kak problem?

Za en miting pa mene res ne zanima zakonski ali kakršenkoli stan kogarkoli, niti razlog zakaj kdo je in koga ni. Osebna odločitev.

Al to drugač delaste kake načrte???

Prevedeno, mu njegova ne dovoli, ker ga pozna :-). Med tednom se pa lahko izgovori, da se je služba zavlekla …[/quote]

Kako si ti pametna, da ti že škodi :)[/quote]EnTip če je pa tako, jo pa pripelji sabo, se bo že našel nekdo, ki jo bo tačas zamotil dokler boš ti plačeval rundo :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ja kaj češ, raj tebe reskiramo kot Piko….. ona je zadnjič pokazala nekaj sladkega 😉 :)))[/quote]To je pa tud vse…pokazala in konec 🙂 Ampak ti kr upaj :)[/quote]

O upanju smo temo danes že zaključili … tebi sem pa res pokazala določene stvari in me k. boli, kaj narediš s tem, pa tudi če gre v javnost …

Za en miting pa mene res ne zanima zakonski ali kakršenkoli stan kogarkoli, niti razlog zakaj kdo je in koga ni. Osebna odločitev.

Al to drugač delaste kake načrte???[/quote]

Pojma nimam kaj tale Pikica muti, ampak nenazadnje je to njen problem. Eni pač morajo mutit, da ohranijo pozornost na sebi, pa čeprav je vse skupaj lažna predstava. 🙂

Ragljica, tu pa žal ne poznaš ozadja, da bi lahko komentirala 🙂 Ja, imam problem.

Pojma nimam kaj tale Pikica muti, ampak nenazadnje je to njen problem. Eni pač morajo mutit, da ohranijo pozornost na sebi, pa čeprav je vse skupaj lažna predstava. :)[/quote]

Zeeeeh 🙂

Ragljica, tu pa žal ne poznaš ozadja, da bi lahko komentirala 🙂 Ja, imam problem.[/quote]Pa dobro noooo… bomo dali vsi zraven, ko bo vrsta na tebi, da plačaš rundo…. :)))

Ragljica, tu pa žal ne poznaš ozadja, da bi lahko komentirala 🙂 Ja, imam problem.[/quote]Pa dobro noooo… bomo dali vsi zraven, ko bo vrsta na tebi, da plačaš rundo…. :)))[/quote]

Maaaah, zdaj ko vem, da Entip ne pride, sem itak ranjena v dušo. Tko da bom doma in si lizala rane 🙂 🙂

Bojim se da jih imaš preveč, pridi lahko bi ti pomagali liz….. :)))

Bojim se da jih imaš preveč, pridi lahko bi ti pomagali liz….. :)))[/quote]

On_! Spet sem šokirana 🙂 Al bi ti lizal moje tortice? 🙂

Bojim se da jih imaš preveč, pridi lahko bi ti pomagali liz….. :)))[/quote]

On_! Spet sem šokirana 🙂 Al bi ti lizal moje tortice? :-)[/quote]Če bi mi glih cuker padel bi, zakaj pa ne? A niso užitne? :)))
Menda ne da to pri tebi vse tako dobr zgleda samo od daleč? :))))

ps
saj kmal ne bom upal več nič napisat, da mi dokončno ne padeš v šok…. kdo te bo pol oživljal? :)))

To je pa tud vse…pokazala in konec 🙂 Ampak ti kr upaj :)[/quote]

O upanju smo temo danes že zaključili … tebi sem pa res pokazala določene stvari in me k. boli, kaj narediš s tem, pa tudi če gre v javnost …[/quote]
Draga Pikica 🙂
Kar je meni dano na čuvanje, nikoli ne dobi drugi 🙂

On_! Spet sem šokirana 🙂 Al bi ti lizal moje tortice? :-)[/quote]Če bi mi glih cuker padel bi, zakaj pa ne? A niso užitne? :)))
Menda ne da to pri tebi vse tako dobr zgleda samo od daleč? :))))

ps
saj kmal ne bom upal več nič napisat, da mi dokončno ne padeš v šok…. kdo te bo pol oživljal? :)))[/quote]

ej, zgleda da samo na daleč, vsaj po reakciji določenih … ki od blizu dobrot sploh ne želijo okusiti 🙂 in so se šli zdaj kujat k mamici 🙂

Pa f*** , če padem v šok, me bo že kdo tu v bližini rešil 🙂

Mama je ena sama….. 😉

No, sedaj mi je malo lažje, ko vem, da imaš še nekoga ob sebi za nujne primere. :))

Mama je ena sama….. 😉

No, sedaj mi je malo lažje, ko vem, da imaš še nekoga ob sebi za nujne primere. :))[/quote]

V bistvu samo verjamem, da me vsaj nekdo ne bo pustil na cedilu … ampak prepričana pa nisem 🙂

O upanju smo temo danes že zaključili … tebi sem pa res pokazala določene stvari in me k. boli, kaj narediš s tem, pa tudi če gre v javnost …[/quote]
Draga Pikica 🙂
Kar je meni dano na čuvanje, nikoli ne dobi drugi :)[/quote]

Dragi Tipček, bilo je dano v času zablode, nepoznavanja vseh dejstev … vseeno hvala, da ne deliš z drugimi 🙂

Ojoj, pol je vse res, kar sem slišala:).

kje dobiste take slušne aparate? Tam na Resljevi jih nimajo :)))

omg, kdo je zdaj zblebetal? Jaz se pa trudim biti fer 🙂

Če kdo ve zakaj se zdaj sploh gre tukaj, naj mi mal pomaga!

kje dobiste take slušne aparate? Tam na Resljevi jih nimajo :)))[/quote]

To so prototipi … samo določeni jih očitno dobijo, taki, ki imajo svoje veze in kanale. Zanima me, kdo me je izdal? Z besedo na dan ribica 🙂

To je pa tud vse…pokazala in konec 🙂 Ampak ti kr upaj :)[/quote]

Tole postaja zanimivo.

Ja kaj sta pa vidva imela? :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close