Ljubljana – srečanje
Ma saj je vedno bilo tako, da so tisti, ki itak ne upajo/nimajo interesa prit, najbolj zgražali…
Nč bat kolikor vem pridejo zgolj normalni :)[/quote]
In vi se imate za normalne? Kot prvo, se sprašujem ali sploh kaj počnete v življenju, glede na to da imate cele dneve čas viseti na MON-u.[/quote]Hja to bi lahko bil en korak k normalnosti sploh, če boš še ti z nami :)))
Ma saj je vedno bilo tako, da so tisti, ki itak ne upajo/nimajo interesa prit, najbolj zgražali…
Nč bat kolikor vem pridejo zgolj normalni :)[/quote]
In vi se imate za normalne? Kot prvo, se sprašujem ali sploh kaj počnete v življenju, glede na to da imate cele dneve čas viseti na MON-u.[/quote]
Meni gredo pa strašno na živce ljudje, ki se venomer nekaj sprašujejo … povsem po nepotrebnem. Kaj koga briga, kaj tisti drugi počne v svojem življenju? Kaj nimaš svojega “materiala” zadosti?
Evo, če te ravno zanima: jaz sem se pravkar slekla do nagega, prelepila sem si vsa znamenja na hrbtu in se bom vsak čas kot fakir ulegla na trak z 2600 iglami. Veš kakšen užitek je to? Najbrž ne veš. No, pa imaš nekaj, da se lahko sprašuješ naprej…
In vi se imate za normalne? Kot prvo, se sprašujem ali sploh kaj počnete v življenju, glede na to da imate cele dneve čas viseti na MON-u.[/quote]
Meni gredo pa strašno na živce ljudje, ki se venomer nekaj sprašujejo … povsem po nepotrebnem. Kaj koga briga, kaj tisti drugi počne v svojem življenju? Kaj nimaš svojega “materiala” zadosti?
Evo, če te ravno zanima: jaz sem se pravkar slekla do nagega, prelepila sem si vsa znamenja na hrbtu in se bom vsak čas kot fakir ulegla na trak z 2600 iglami. Veš kakšen užitek je to? Najbrž ne veš. No, pa imaš nekaj, da se lahko sprašuješ naprej…[/quote]
Sprašujem se, ali je 2600 igel ali žebljev? 🙂
Saj zato si verjetno vrhunski, za pridiganje ženskam, kaj vse je narobe s tipi, s katerimi se dobivajo. :)))))[/quote]
bolj se pa jaz nebi mogel spomniti za opis Matjazka ☺
…
je rekla kura in odtekla še en krog…[/quote]
Zakaj pa EnTip? Tebe bi bila vesela.Nisem tebe mislila,pač pa ptujskega jebatorja Matiuža.
Nič hudega če sem zate kura.[/quote]
Še tebi pošljem kak SMS, saj jih je hčerka dobila dovolj. Da še malo mamo potolažim, da še ni glih povsem “iz igre”? :))
Zakaj pa EnTip? Tebe bi bila vesela.Nisem tebe mislila,pač pa ptujskega jebatorja Matiuža.
Nič hudega če sem zate kura.[/quote]
Še tebi pošljem kak SMS, saj jih je hčerka dobila dovolj. Da še malo mamo potolažim, da še ni glih povsem “iz igre”? :))[/quote]Daj no mir kaj bo iz igre, ona mora bit še “moderna”, ziher je mlada začela… 😉 :)))
Forum je zaprt za komentiranje.