Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ljubljana – srečanje

Ljubljana – srečanje

Komedija, lol. Ko je kriza, je kriza. Da bi se vam bolj dogajalo v novem letu. 🙂

Ideja je zanimiva, upam, da se tudi realizira..

Margotka pride,
razen če bo srečanje 1. ali 2.12. – ne morem.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Se strinjam ideja je izjemno zanimiva z izjemnimi, fantastičnimi posamezniki.

Če samo pomislim na Antilopo v njeni usnjeni opravi in z bičem pa wildfish našemljena v zajčka kako lahkotno skaklja okoli pa Bikini gosposko urejena z globokim dekoltejem in ravno prav velikimi, čvrstimi prsmi ki obljubljajo..ah ja :)))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Če pride Margot, pridem tudi jaz!!
Te noge moram videti!!!!☺☺☺

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Maš mokre sanje? 🙂

Te noge moram videti!!!!☺☺☺[/quote]
huh … tole bo pa težji opravek – se boš moral močno koncentrirati, da boš pogled spravil nižje ☺ … pa tudi boljše je višje ♥

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Te noge moram videti!!!!☺☺☺[/quote]
huh … tole bo pa težji opravek – se boš moral močno koncentrirati, da boš pogled spravil nižje ☺ … pa tudi boljše je višje ♥[/quote]
Pusti mi moje sanje!!!!

Entip morda ampak to bi bilo tako lepo, ko bi punce zahtevale še in se. Antilopa ukazovala z bičem, wildfish lahkotno poskakovala in bikini na gosposki način, ki pritiče le nji izpolnjevala zadane naloge :))))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

huh … tole bo pa težji opravek – se boš moral močno koncentrirati, da boš pogled spravil nižje ☺ … pa tudi boljše je višje ♥[/quote]
Pusti mi moje sanje!!!![/quote]

Khm … Margotka pride v hlačah. Nočem, da me v luliko zebe. ☺☺

Khm … Margotka pride v hlačah. Nočem, da me v luliko zebe. ☺☺[/quote]Mislim…. glede na to kako so dečki zagreti bi se lahko našel kdo, ki bi te obvaroval pred mrazom….. 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Moje roke so vedno vročične!!☺☺☺

Khm … Margotka pride v hlačah. Nočem, da me v luliko zebe. ☺☺[/quote]

emmm … tole je bolj mimo izgovor ☺ … pošteno priznaj, da nočeš prevzeti odgovornosti, da bi se drugi prehladili v prepihu ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ajej, si se modernizirala, pozabivši, da so v 70-tih in 80-tih tudi dlake imele svoj namen – izolacija, ali pa si prešpricala fiziko, ko ste imeli termodinamiko? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ajej, si se modernizirala, pozabivši, da so v 70-tih in 80-tih tudi dlake imele svoj namen – izolacija, ali pa si prešpricala fiziko, ko ste imeli termodinamiko? :D[/quote]

Matjažko, ti samo pridi na srečanje, pa se bova o vsem tem lepo in brez zadržkov pogovorila.

Ajej, si se modernizirala, pozabivši, da so v 70-tih in 80-tih tudi dlake imele svoj namen – izolacija, ali pa si prešpricala fiziko, ko ste imeli termodinamiko? :D[/quote]

Matjažko, ti samo pridi na srečanje, pa se bova o vsem tem lepo in brez zadržkov pogovorila.[/quote]

Muf…. je vse redkejši menda z leti? :)))

Vi sploh berete za sabo, kaj pišete? Potem se pa boste spet čudili, zakaj ni nobenega odziva na predlog.

Matjažko, všeč mi je bilo, ko si napisal tole:

Pa saj tebi ne bo problem priti na srečanje, kajne?

Sicer pa pridi vseeno, samo previden bodi, da ne boš omenjal tistega nesrečnega “keksa”. :)))) okey?

Sicer pa pridi vseeno, samo previden bodi, da ne boš omenjal tistega nesrečnega “keksa”. :)))) okey?[/quote]
Če ne, pa pridemo na Ptujsko polje, pa nam bo Matjažko sam postregel z domačimi keksi. 🙂

Sicer pa pridi vseeno, samo previden bodi, da ne boš omenjal tistega nesrečnega “keksa”. :)))) okey?[/quote]

Ni vedeželjnih in po novih spoznanjih koprnečih najstnic, ki bi me poslušale z odprtimi usti, ko bi jim na dušo in mlada srca sipal življenjske lekcije, ve “stare babe” pa me itak nočete več poslušati, ker ste pametne in zmotno mislite, da že vse veste… 😀 hehe
Za pivo ali topli vinček tudi ne bom dobil, ker ste Ljubljančani skopi, mogoče malo manj Ljubljančanke? :)))

Če ne, pa pridemo na Ptujsko polje, pa nam bo Matjažko sam postregel z domačimi keksi. :)[/quote]

Moram Matkiča prositi za recept, jaz sem že pozabil, kako se naredijo. Verjetno bi bili pretrdi, ampak saj takšne ponavadi imajo menda rade… ;))

evo … pa si potrdil moje “teorije”

Ma saj je vedno bilo tako, da so tisti, ki itak ne upajo/nimajo interesa prit, najbolj zgražali…
Nč bat kolikor vem pridejo zgolj normalni 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ma saj je vedno bilo tako, da so tisti, ki itak ne upajo/nimajo interesa prit, najbolj zgražali…
Nč bat kolikor vem pridejo zgolj normalni :)[/quote]
Tako je.
Kdor nima interesa, si vedno najde “dober” razlog.

Saj zato si verjetno vrhunski, za pridiganje ženskam, kaj vse je narobe s tipi, s katerimi se dobivajo. :)))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close