Ljubljana – srečanje
Se strinjam ideja je izjemno zanimiva z izjemnimi, fantastičnimi posamezniki.
Če samo pomislim na Antilopo v njeni usnjeni opravi in z bičem pa wildfish našemljena v zajčka kako lahkotno skaklja okoli pa Bikini gosposko urejena z globokim dekoltejem in ravno prav velikimi, čvrstimi prsmi ki obljubljajo..ah ja :)))
Če pride Margot, pridem tudi jaz!!
Te noge moram videti!!!!☺☺☺[/quote]
huh … tole bo pa težji opravek – se boš moral močno koncentrirati, da boš pogled spravil nižje ☺ … pa tudi boljše je višje ♥
Pusti mi moje sanje!!!![/quote]
Khm … Margotka pride v hlačah. Nočem, da me v luliko zebe. ☺☺[/quote]Mislim…. glede na to kako so dečki zagreti bi se lahko našel kdo, ki bi te obvaroval pred mrazom….. 🙂
Khm … Margotka pride v hlačah. Nočem, da me v luliko zebe. ☺☺[/quote]
emmm … tole je bolj mimo izgovor ☺ … pošteno priznaj, da nočeš prevzeti odgovornosti, da bi se drugi prehladili v prepihu ☺
Ajej, si se modernizirala, pozabivši, da so v 70-tih in 80-tih tudi dlake imele svoj namen – izolacija, ali pa si prešpricala fiziko, ko ste imeli termodinamiko? 😀
Ajej, si se modernizirala, pozabivši, da so v 70-tih in 80-tih tudi dlake imele svoj namen – izolacija, ali pa si prešpricala fiziko, ko ste imeli termodinamiko? :D[/quote]
Matjažko, ti samo pridi na srečanje, pa se bova o vsem tem lepo in brez zadržkov pogovorila.
Ajej, si se modernizirala, pozabivši, da so v 70-tih in 80-tih tudi dlake imele svoj namen – izolacija, ali pa si prešpricala fiziko, ko ste imeli termodinamiko? :D[/quote]
Matjažko, ti samo pridi na srečanje, pa se bova o vsem tem lepo in brez zadržkov pogovorila.[/quote]
Muf…. je vse redkejši menda z leti? :)))
Pa saj tebi ne bo problem priti na srečanje, kajne?
Sicer pa pridi vseeno, samo previden bodi, da ne boš omenjal tistega nesrečnega “keksa”. :)))) okey?[/quote]
Ni vedeželjnih in po novih spoznanjih koprnečih najstnic, ki bi me poslušale z odprtimi usti, ko bi jim na dušo in mlada srca sipal življenjske lekcije, ve “stare babe” pa me itak nočete več poslušati, ker ste pametne in zmotno mislite, da že vse veste… 😀 hehe
Za pivo ali topli vinček tudi ne bom dobil, ker ste Ljubljančani skopi, mogoče malo manj Ljubljančanke? :)))
Pa saj tebi ne bo problem priti na srečanje, kajne?
Sicer pa pridi vseeno, samo previden bodi, da ne boš omenjal tistega nesrečnega “keksa”. :)))) okey?[/quote]
Če ne, pa pridemo na Ptujsko polje, pa nam bo Matjažko sam postregel z domačimi keksi. :)[/quote]
Moram Matkiča prositi za recept, jaz sem že pozabil, kako se naredijo. Verjetno bi bili pretrdi, ampak saj takšne ponavadi imajo menda rade… ;))
Forum je zaprt za komentiranje.