Ljubljana – srečanje
Pa kdo je rekel, da tu pokaži še eno sliko? 🙂
Ti lepo pripravi slikovno gradivo (slike naj bodo vsaj A4, narejene iz večih zornih kotov) v kuverto in jih dostavi v soboto, potem lahko greš naprej po opravkih. Mi bomo zadevo proučili in te seznanili z ugotovitvami, ok? :)))[/quote]
Ej, nage joške, vseh oblik in velikosti, pa menda znate poiskat na netu če radi delite strokovne ocene …
Meni bi bilo bolj zanimivo, če bi jaz lahko kaj ocenjevala na vas :)[/quote]
To pa je odvisno kakšna ženska ocenjuje. 🙂
Saj poznaš zakon o akciji in reakciji. In to ne gre preko pošte. 🙂
V kakšnem smislu to ?
Ni rečeno da, so vse 20-letnice boljše od tebe.
Ej, nage joške, vseh oblik in velikosti, pa menda znate poiskat na netu če radi delite strokovne ocene …
To pa je odvisno kakšna ženska ocenjuje. 🙂
Saj poznaš zakon o akciji in reakciji. In to ne gre preko pošte. 🙂
V kakšnem smislu to ?
Ni rečeno da, so vse 20-letnice boljše od tebe.[/quote]
Robi, zakaj takoj pomisliš na akcijo in reakcijo?
jaz bi npr. vaše radiatorčke ocenjevala 🙂
Glede 20 letnic pa ne vzemi tako resno … ne želim menjati z njimi 🙂
Pa kdo je rekel, da tu pokaži še eno sliko? 🙂
Ti lepo pripravi slikovno gradivo (slike naj bodo vsaj A4, narejene iz večih zornih kotov) v kuverto in jih dostavi v soboto, potem lahko greš naprej po opravkih. Mi bomo zadevo proučili in te seznanili z ugotovitvami, ok? :)))[/quote]
No ja, tako pa to ni bilo mišljeno. 🙂
Glede na to da si nam predstavila svoje slaščičarske sposobnosti, svoj Fb profil in da si postala že kar domača na teh straneh, se mi je milo storilo, ko sem prebral, da se misliš “obložit” s silikonom, kar je po moje čista izguba…. nesmisel!
Lahko bi ti pomagali ti se pa upiraš….. :)))
A to zato, ker si opazil, da ima dobre joške ali zato, ker na splošno misliš, da so silikoni nesmisel?[/quote]Razen v kakih skrajnih primerih res ne vidim nekega smiselnega razloga zakaj bi rabila silikonske j…?
Kaj morajo bit glih vse j…. kot jih ima Pamela A.? Zakaj pa ne bi bile ene take druge pa drugačne?
Imaš vsaj kaj za izbirat 😉
Pri njej nisem še nič “opazil”, če mi bo dano :), bom potem bolj natančno komentiral 😉
Načeloma sem proti silikonu.
Saj je napisal “On”, da naj Nika pride na srečanje, da bo lahko ocenil, če sploh rabi silikon ali ne. :)[/quote]
Oprostite, meni tole ni več smešno. A lahko zavijemo in zaključimo? Hvala[/quote]Seveda lahko, razen če dovoliš, da debatiramo naprej bolj na splošno?
Forum je zaprt za komentiranje.