Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ljubljana – srečanje

Ljubljana – srečanje

Tortice [sub](polne dlak)[/sub]? :D[/quote]

prisežem, da enkrat več ne omenim teh svojih frdamanih tortic! Vse uspete zreducirat v sranje …

Joj on_ ne 🙂

Mislil sem na izkušnje s katerimi lahko umsko in fizično v popolnosti zadovolji moškega in ga z dotiki, poljubi popelje v extazo 🙂

PNP prepričan sem, da bo entip znal ceniti tvoje kvalitete

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

hehe, glede na to, da nič ne komentira, močno dvomim v to … 20 letnica je pa le 20 letnica … matkiča vprašaj … 😉

Se absolutno strinjam 🙂

Dragi monovci vse vas imam rad : ) :**

Pa kdo je rekel, da tu pokaži še eno sliko? 🙂
Ti lepo pripravi slikovno gradivo (slike naj bodo vsaj A4, narejene iz večih zornih kotov) v kuverto in jih dostavi v soboto, potem lahko greš naprej po opravkih. Mi bomo zadevo proučili in te seznanili z ugotovitvami, ok? :)))[/quote]

Ej, nage joške, vseh oblik in velikosti, pa menda znate poiskat na netu če radi delite strokovne ocene …

Meni bi bilo bolj zanimivo, če bi jaz lahko kaj ocenjevala na vas :)[/quote]
To pa je odvisno kakšna ženska ocenjuje. 🙂
Saj poznaš zakon o akciji in reakciji. In to ne gre preko pošte. 🙂

V kakšnem smislu to ?
Ni rečeno da, so vse 20-letnice boljše od tebe.

Ej, nage joške, vseh oblik in velikosti, pa menda znate poiskat na netu če radi delite strokovne ocene …

To pa je odvisno kakšna ženska ocenjuje. 🙂
Saj poznaš zakon o akciji in reakciji. In to ne gre preko pošte. 🙂

V kakšnem smislu to ?
Ni rečeno da, so vse 20-letnice boljše od tebe.[/quote]

Robi, zakaj takoj pomisliš na akcijo in reakcijo?

jaz bi npr. vaše radiatorčke ocenjevala 🙂

Glede 20 letnic pa ne vzemi tako resno … ne želim menjati z njimi 🙂

Seba mi tudi tebe, sploh, ker vidim da boš do konc tedna ves po luftu!
Večkrat ponovi ti to vajo!

Iskrena ta teden imam še eno srečanje v planu 🙂

Sem mislil, da bi ti kaj drugega ocenjevala. 🙂

Akcija in reakcija, pa je nek splošen zakon, ki ga prav tako opaziš, ko moški vlečejo svoje trebuhe noter, če gre mimo privlačna ženska. 🙂

Za soboto se ve, da je neko srečanje, za ostalo pa pššššš, drži skrivnost zase!

Ste se čisto izgubili v vesolju kajne? 🙂

Od časa do časa je tudi monovski odklop dober. Se ti ne zdi?

Od časa do časa je tudi monovski odklop dober. Se ti ne zdi?[/quote]
Se strinjam, vendar bi bilo lepo, če bi mene izpustili pri vaših razmišljanjih 🙂

Jaz bom tud na prešircu za nov let.

Pa kdo je rekel, da tu pokaži še eno sliko? 🙂
Ti lepo pripravi slikovno gradivo (slike naj bodo vsaj A4, narejene iz večih zornih kotov) v kuverto in jih dostavi v soboto, potem lahko greš naprej po opravkih. Mi bomo zadevo proučili in te seznanili z ugotovitvami, ok? :)))[/quote]

No ja, tako pa to ni bilo mišljeno. 🙂
Glede na to da si nam predstavila svoje slaščičarske sposobnosti, svoj Fb profil in da si postala že kar domača na teh straneh, se mi je milo storilo, ko sem prebral, da se misliš “obložit” s silikonom, kar je po moje čista izguba…. nesmisel!
Lahko bi ti pomagali ti se pa upiraš….. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

A to zato, ker si opazil, da ima dobre joške ali zato, ker na splošno misliš, da so silikoni nesmisel?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

A to zato, ker si opazil, da ima dobre joške ali zato, ker na splošno misliš, da so silikoni nesmisel?[/quote]
Saj je napisal “On”, da naj Nika pride na srečanje, da bo lahko ocenil, če sploh rabi silikon ali ne. 🙂

A to zato, ker si opazil, da ima dobre joške ali zato, ker na splošno misliš, da so silikoni nesmisel?[/quote]
Saj je napisal “On”, da naj Nika pride na srečanje, da bo lahko ocenil, če sploh rabi silikon ali ne. :)[/quote]

Oprostite, meni tole ni več smešno. A lahko zavijemo in zaključimo? Hvala

A to zato, ker si opazil, da ima dobre joške ali zato, ker na splošno misliš, da so silikoni nesmisel?[/quote]Razen v kakih skrajnih primerih res ne vidim nekega smiselnega razloga zakaj bi rabila silikonske j…?
Kaj morajo bit glih vse j…. kot jih ima Pamela A.? Zakaj pa ne bi bile ene take druge pa drugačne?
Imaš vsaj kaj za izbirat 😉

Pri njej nisem še nič “opazil”, če mi bo dano :), bom potem bolj natančno komentiral 😉
Načeloma sem proti silikonu.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Saj je napisal “On”, da naj Nika pride na srečanje, da bo lahko ocenil, če sploh rabi silikon ali ne. :)[/quote]

Oprostite, meni tole ni več smešno. A lahko zavijemo in zaključimo? Hvala[/quote]Seveda lahko, razen če dovoliš, da debatiramo naprej bolj na splošno?

Oprostite, meni tole ni več smešno. A lahko zavijemo in zaključimo? Hvala[/quote]Seveda lahko, razen če dovoliš, da debatiramo naprej bolj na splošno?[/quote]

Na splošno kar, samo mene konkretno odstranite iz svojih komentarjev.

Robi, pa še svojo pripelji, da jo bodo tipi ocenjevali kot kos mesa!

Fantje smisel srečanja ste čisto sprevrgli v nekaj …. sploh ne najdem besede 🙂

Ampak res noooo…jst zdaj ne pridem:)).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close