Ljubljana – srečanje
[youtube]WBLyyTcFQUY[/youtube]
🙂 Tole je še posebej za poudarit:
Vsi so vredni spoštovanja,
vredni, da dedc od njih sanja.
Vredni greha, razen uni,
ka se s filo jih napuni.
Tisti pa prav nč ne znajo,
ne smejejo se, ne plešejo,
nankar ne dondolajo.
Tisti so paj zmeraj isti
šutasti ku ‘ni fašisti
zmeraj “Mirno!” – “Su gli atenti!”
Res, moj ti, tako povem ti,
da samo narvečja mona,
samo narvečja mona,
ma samo tanartavečja mona
mara tiste iz silikona.
(I.Mlakar)[/quote]
Kakor za koga, On_, kakor za koga :)[/quote]Ej, da ne bi šla kar brez naše vednosti kakem “mesarju”, da ti uniči kar ti je narava dala z nekim silikonom!
Najprej v soboto naša strokovna ocena potem se bomo pa naprej pogovarjali :)))
Kaj je? Privoščim mu, pravzaprav privoščim vsakomur, muckanje po sexu je res nekaj lepega, sam kaj ko jaz hitro zaspim ali pa mora bejba domov :)[/quote]
Le zakaj se tvoji bejbi tolk mudi :)))[/quote]
To pa tud mene zanima … 🙂 Vidim scenarij: en tip opravi svoje, se obrne in zasmrči, še prej pa ji reče … sori, postelja je premajhna za dva, pa še zgodaj moram vstat 😉
Pa kdo je rekel, da tu pokaži še eno sliko? 🙂
Ti lepo pripravi slikovno gradivo (slike naj bodo vsaj A4, narejene iz večih zornih kotov) v kuverto in jih dostavi v soboto, potem lahko greš naprej po opravkih. Mi bomo zadevo proučili in te seznanili z ugotovitvami, ok? :)))
Pa kdo je rekel, da tu pokaži še eno sliko? 🙂
Ti lepo pripravi slikovno gradivo (slike naj bodo vsaj A4, narejene iz večih zornih kotov) v kuverto in jih dostavi v soboto, potem lahko greš naprej po opravkih. Mi bomo zadevo proučili in te seznanili z ugotovitvami, ok? :)))[/quote]
Ej, nage joške, vseh oblik in velikosti, pa menda znate poiskat na netu če radi delite strokovne ocene …
Meni bi bilo bolj zanimivo, če bi jaz lahko kaj ocenjevala na vas 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.