Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ljubljana – srečanje

Ljubljana – srečanje

[youtube]WBLyyTcFQUY[/youtube]

🙂 Tole je še posebej za poudarit:

Vsi so vredni spoštovanja,
vredni, da dedc od njih sanja.
Vredni greha, razen uni,
ka se s filo jih napuni.

Tisti pa prav nč ne znajo,
ne smejejo se, ne plešejo,
nankar ne dondolajo.

Tisti so paj zmeraj isti
šutasti ku ‘ni fašisti
zmeraj “Mirno!” – “Su gli atenti!”

Res, moj ti, tako povem ti,
da samo narvečja mona,
samo narvečja mona,
ma samo tanartavečja mona
mara tiste iz silikona.

(I.Mlakar)[/quote]

Kakor za koga, On_, kakor za koga :)[/quote]Ej, da ne bi šla kar brez naše vednosti kakem “mesarju”, da ti uniči kar ti je narava dala z nekim silikonom!
Najprej v soboto naša strokovna ocena potem se bomo pa naprej pogovarjali :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ne morem vsak dan, ker imam ljubico. Sem v ljubezenskem trikotniku 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Wauuu 🙂
No v vsakem primeru… upam da ni bilo lepo samo tebi 🙂

Kakor za koga, On_, kakor za koga :)[/quote]Ej, da ne bi šla kar brez naše vednosti kakem “mesarju”, da ti uniči kar ti je narava dala z nekim silikonom!
Najprej v soboto naša strokovna ocena potem se bomo pa naprej pogovarjali :)))[/quote]

Wauuu 🙂
No v vsakem primeru… upam da ni bilo lepo samo tebi :)[/quote]

Mislim, da sva bila oba zadovoljna glede na to kako se je privijala k meni 🙂

Wauuu 🙂

Mislim, da sva bila oba zadovoljna glede na to kako se je privijala k meni :)[/quote]

🙂 lepo lepo

Wauuu 🙂

Mislim, da sva bila oba zadovoljna glede na to kako se je privijala k meni :)[/quote]

Seba, ne prilivaj ognja tipčku 🙂

Ej, da ne bi šla kar brez naše vednosti kakem “mesarju”, da ti uniči kar ti je narava dala z nekim silikonom!
Najprej v soboto naša strokovna ocena potem se bomo pa naprej pogovarjali :)))[/quote][/quote]

Me ne bo …

[/quote]

Me ne bo …[/quote]No prav pol pa samo pošlji sliko svojih khm, khm….. :)))
Ampak naj te opozorim, da to ni isto kot če bi se prišla osebno pokazat. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Seba, ne prilivaj ognja tipčku :)[/quote]

Kaj je? Privoščim mu, pravzaprav privoščim vsakomur, muckanje po sexu je res nekaj lepega, sam kaj ko jaz hitro zaspim ali pa mora bejba domov 🙂

Seba, ne prilivaj ognja tipčku :)[/quote]

Kaj je? Privoščim mu, pravzaprav privoščim vsakomur, muckanje po sexu je res nekaj lepega, sam kaj ko jaz hitro zaspim ali pa mora bejba domov :)[/quote]

Le zakaj se tvoji bejbi tolk mudi :)))

Kaj je? Privoščim mu, pravzaprav privoščim vsakomur, muckanje po sexu je res nekaj lepega, sam kaj ko jaz hitro zaspim ali pa mora bejba domov :)[/quote]

Le zakaj se tvoji bejbi tolk mudi :)))[/quote]

Ker mora biti do 10 doma 🙂 🙂

To pa tud mene zanima … 🙂 Vidim scenarij: en tip opravi svoje, se obrne in zasmrči, še prej pa ji reče … sori, postelja je premajhna za dva, pa še zgodaj moram vstat 😉

Ker mora biti do 10 doma 🙂 :)[/quote]

Mož ob desetih pride domov :))))

Me ne bo …[/quote]No prav pol pa samo pošlji sliko svojih khm, khm….. :)))
Ampak naj te opozorim, da to ni isto kot če bi se prišla osebno pokazat. ;)[/quote]

a si nor! Slik se pa tu res ne kaže … to so mi rekli že prvi dan! 🙂

Ker mora biti do 10 doma 🙂 :)[/quote]

Kaj pa vem 🙂 al mora dat otroke spat, al mož pride, al pač starši zahtevajo 🙂 glej veliko je možnosti, mene pa to ne zanima… tista ki bo hotla ostat, je ne bom metal iz postelje 🙂

Mož ob desetih pride domov :))))[/quote]

Entip jaz imam tebe na sumu da imaš kako najstnico 19 – 20 let, ki mora ob 22 domov. Bravo 🙂

20 ni več najstnica 🙂

Seba, zdaj so pa vsa moja upanja v vodo padla … 🙂

Res je 20 ni več najstnica je pa zelo mlada punca. Čestitke 🙂

Ja PNP le potrudi se.

Joj kako se jaz danes dobro počutim kar objel bi vas vse skupaj :))

Pa kdo je rekel, da tu pokaži še eno sliko? 🙂
Ti lepo pripravi slikovno gradivo (slike naj bodo vsaj A4, narejene iz večih zornih kotov) v kuverto in jih dostavi v soboto, potem lahko greš naprej po opravkih. Mi bomo zadevo proučili in te seznanili z ugotovitvami, ok? :)))

Ne morem se kosat z dvajsetletnico, smrk … 🙂

PNP ti imaš druge atribute 🙂

Pa kdo je rekel, da tu pokaži še eno sliko? 🙂
Ti lepo pripravi slikovno gradivo (slike naj bodo vsaj A4, narejene iz večih zornih kotov) v kuverto in jih dostavi v soboto, potem lahko greš naprej po opravkih. Mi bomo zadevo proučili in te seznanili z ugotovitvami, ok? :)))[/quote]

Ej, nage joške, vseh oblik in velikosti, pa menda znate poiskat na netu če radi delite strokovne ocene …

Meni bi bilo bolj zanimivo, če bi jaz lahko kaj ocenjevala na vas 🙂

Tortice [sub](polne dlak)[/sub]? 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close