Ljubljana – srečanje
Zamisli si, da tole poslušaš v petek:
http://www.youtube.com/watch?v=uSD4vsh1zDA[/quote]
Odločil sem se, da bom poslušal to v petek 🙂
Jst pa rajš ne…… :)[/quote]
Saj ga ne boš, ker ni variante, da jo spravi nase, če je vsaj mal dec.[/quote]
Od kdaj pa je konfekcijska št. merilo za dedca ? 🙂
Sicer pa priznam, da nimam pojma o ženskih konf. številkah. Zato mojih komentarjev ne jemlji resno. 🙂
A če ti upaš slečti svojo obleko, jo jaz tudi upam poskusiti navlečti. 🙂
Saj ga ne boš, ker ni variante, da jo spravi nase, če je vsaj mal dec.[/quote]
Od kdaj pa je konfekcijska št. merilo za dedca ? 🙂
Sicer pa priznam, da nimam pojma o ženskih konf. številkah. Zato mojih komentarjev ne jemlji resno. 🙂
A če ti upaš slečti svojo obleko, jo jaz tudi upam poskusiti navlečti. :)[/quote]
hehehe, deal, v ločenih kabinah … ampak resno, še nikoli nisi svoji ničesar kupil, da ne veš, kako konfekcijsko št. nosi?
No, al pa 36, kot jaz , ali kakorkoli že … da sploh ne veš, kok ma konfekcijsko? In da ji še nikoli nisi 1 kosa oblačila kupil???[/quote]
Mislim, da 40. 🙂
Oblačila pa še res nisem kupil. Ženske veliko bolj komplicirate okrog oblačil, kot pa moški.
Ko kupujem za sebe, to traja max. 10 minut. Ko kupuje ona, pa minimalno 2 uri. 🙂
samomor iz zasede je nežnejša opcija za.je.bati lajf — kot babnici kupiti kaj, kar ji ni ne prav ne všeč 8itak še sama za sebe ne ve kaj naj obleče iz že obstoječe garderobe ☺)
samomor iz zasede je nežnejša opcija za.je.bati lajf — kot babnici kupiti kaj, kar ji ni ne prav ne všeč 8itak še sama za sebe ne ve kaj naj obleče iz že obstoječe garderobe ☺)[/quote]
hehehe, vidim, da maš slabe izkušnje …[/quote]
pa ne svoje … se učim na “napakah” drugih ☺
No, al pa 36, kot jaz , ali kakorkoli že … da sploh ne veš, kok ma konfekcijsko? In da ji še nikoli nisi 1 kosa oblačila kupil???[/quote]
Važno, da ve številko modrca. Kupiš tisto, kar slečeš. Ženski, ki je še nisi slekel, ne kupuješ spodnjega perila.
Tvoja št. modrca mora bit pa bolj simbolična, otroška, pri konfekcijski 36? 🙂
Važno, da ve številko modrca. Kupiš tisto, kar slečeš. Ženski, ki je še nisi slekel, ne kupuješ spodnjega perila.
Tvoja št. modrca mora bit pa bolj simbolična, otroška, pri konfekcijski 36? :)[/quote]
Ni nujno. Lahko ima ženska konfekcijsko 36 in par jurčkov na računu in si kupi dva silikona.
Tvoja št. modrca mora bit pa bolj simbolična, otroška, pri konfekcijski 36? :)[/quote]
Ni nujno. Lahko ima ženska konfekcijsko 36 in par jurčkov na računu in si kupi dva silikona.[/quote]
he he he .. vsaka druga razen MON_ovk, ki še za puš-apa nimajo in joške kažejo ekranu … z ugasnjeno kamero ☺
Res je, za vzorec so, ampak šparam za silikone, za enega imam že … bi v duhu decembrske dobrodelnosti primaknil kaj v šparovček še za drugega? 🙂
Res je, za vzorec so, ampak šparam za silikone, za enega imam že … bi v duhu decembrske dobrodelnosti primaknil kaj v šparovček še za drugega? :)[/quote][youtube]WBLyyTcFQUY[/youtube]
🙂 Tole je še posebej za poudarit:
Vsi so vredni spoštovanja,
vredni, da dedc od njih sanja.
Vredni greha, razen uni,
ka se s filo jih napuni.
Tisti pa prav nč ne znajo,
ne smejejo se, ne plešejo,
nankar ne dondolajo.
Tisti so paj zmeraj isti
šutasti ku ‘ni fašisti
zmeraj “Mirno!” – “Su gli atenti!”
Res, moj ti, tako povem ti,
da samo narvečja mona,
samo narvečja mona,
ma samo tanartavečja mona
mara tiste iz silikona.
(I.Mlakar)
Res je, za vzorec so, ampak šparam za silikone, za enega imam že … bi v duhu decembrske dobrodelnosti primaknil kaj v šparovček še za drugega? :)[/quote][youtube]WBLyyTcFQUY[/youtube]
🙂 Tole je še posebej za poudarit:
Vsi so vredni spoštovanja,
vredni, da dedc od njih sanja.
Vredni greha, razen uni,
ka se s filo jih napuni.
Tisti pa prav nč ne znajo,
ne smejejo se, ne plešejo,
nankar ne dondolajo.
Tisti so paj zmeraj isti
šutasti ku ‘ni fašisti
zmeraj “Mirno!” – “Su gli atenti!”
Res, moj ti, tako povem ti,