Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ljubljana – srečanje

Ljubljana – srečanje

Noooo, ne na tak način PNP. Midva to zbirava, imava steno s trofejami in tam bodo pristali tudi GF čeveljci…. in potem se hvalisava s temi trofejami pred drugimi lovci koliko živalic je že padlo…..ccccc[/quote]

OMG!!!

Prasci ste[/quote]Ne to pa ne! imamo pa nekaj trofej teh živalic ž spola ne steni….. varno pribitih s tavelikim čavljem….. 😉

Saj če se imela namen prispevat še kaj lahko to še vedno storiš…. vsakem posebej…. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Komu in kam pošljem svoje brazilke?:))

A to je tisto kar ostane od brazilske frzurce? 😀

No kandidati v vrsto prosim……. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

No kandidati v vrsto prosim……. :D[/quote]

Reci, da se hecaš in sicer veš, kako zgledajo brazilke?:) Al tvoja nosi gate?:)))

Jaz sem hotla darovat svoje vijola šorenjce, ampak zgleda, da niso aktualni … premala številka 😉

Reci, da se hecaš in sicer veš, kako zgledajo brazilke?:) Al tvoja nosi gate?:)))[/quote]

Heca se…. 🙂

Robi, ne bom napisala, da sem šokirana, ker sem se že utrdila … ampak, najbrž ti moja cifra 38 ne bo prav, a ne? :)[/quote]
A je to spet konfekcija al čevlji? A lahko nehate s temi ciframi, čist ste me zmedli…[/quote]
Konfekcijska bi še mogoče bila, če se gre za kakšne bolj elastične zadeve 🙂
Čevlje pa lahko spredaj odprem in tako spremenim v poletne. 🙂 Pa bodo prav. 🙂

Reci, da se hecaš in sicer veš, kako zgledajo brazilke?:) Al tvoja nosi gate?:)))[/quote]Daj rajš povej a boš dala vsakem svoje al se bomo za ene cufali? :))))

A je to spet konfekcija al čevlji? A lahko nehate s temi ciframi, čist ste me zmedli…[/quote]
Čevlje pa lahko spredaj odprem in tako spremenim v poletne. 🙂 Pa bodo prav. :)[/quote]

crknla bom, Robi. Rada bi te videla v ženski 38. št. obleki 😉

Čevlje pa lahko spredaj odprem in tako spremenim v poletne. 🙂 Pa bodo prav. :)[/quote]

crknla bom, Robi. Rada bi te videla v ženski 38. št. obleki ;-)[/quote]Jst pa rajš ne…… 🙂

Reci, da se hecaš in sicer veš, kako zgledajo brazilke?:) Al tvoja nosi gate?:)))[/quote]Daj rajš povej a boš dala vsakem svoje al se bomo za ene cufali? :))))[/quote]

Podarim jih tebi, ker vidim, da nimaš pojma, kako zgledajo:)))).

crknla bom, Robi. Rada bi te videla v ženski 38. št. obleki ;-)[/quote]Jst pa rajš ne…… :)[/quote]

Saj ga ne boš, ker ni variante, da jo spravi nase, če je vsaj mal dec.

No danes je očitno dan ženske dobrodelnosti. PNP podarja čeveljce, GF svoje hlačke. Še katera dama bi rada prispevala kaj? 🙂

Sej se prav nasmeješ, ko bereš. Čakaj On_ ne ve kaj bo dobil ali bodo to hlačke ali kožušček.

Sej se prav nasmeješ, ko bereš. Čakaj On_ ne ve kaj bo dobil ali bodo to hlačke ali kožušček.[/quote]

hehehe, saj jaz lahko pobrskam še za kakim predmetom, samo bi se morali gospodje izjasnit, kaj še pride v upoštev 😉

Sej se prav nasmeješ, ko bereš. Čakaj On_ ne ve kaj bo dobil ali bodo to hlačke ali kožušček.[/quote]

eh… ko ni seznanjen… ribice nimajo kožuščka 🙂

hehehe, saj jaz lahko pobrskam še za kakim predmetom, samo bi se morali gospodje izjasnit, kaj še pride v upoštev ;)[/quote]

Ja no… daj na dražbo, pa da vidimo kaj ponujaš 🙂

Ma dons čistite zaloge?

Ja, zbiramo za Anino zvezdico:).

hehehe, saj jaz lahko pobrskam še za kakim predmetom, samo bi se morali gospodje izjasnit, kaj še pride v upoštev ;)[/quote]

Opa Pika ti si že pri predmetih! Veš dobro kam bodo moške misli zašle, a ne?

haha ampak res, to bi lahko (boste lahko) imeli v soboto. Dražbo 🙂

Ja, zbiramo za Anino zvezdico:).[/quote]

Tako je, zbiramo to, kar je moškim všeč tako ali drugače, da bodo licitacije … in vse gre za Anino zvezdico! Saj december je pa res mesec dobrodelnosti, ne? 🙂

Opa Pika ti si že pri predmetih! Veš dobro kam bodo moške misli zašle, a ne?[/quote]

Nimam pojma, kaj sem spet narobe naredila? 🙂

Zdaj mi je pa skor mal žal, da me ne bo v srboto 🙂
Ampak tud v petek bo fajn 🙂

Zamisli si, da tole poslušaš v petek:

http://www.youtube.com/watch?v=uSD4vsh1zDA

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close