Ljubljana – srečanje
če kdo še kake polškorenjce z ubijalskimi petkami išče … Robi … On … ne vem sicer, kaj z njimi delata, ampak imam na sebi ene take ubijalske danes, da bi vas vse dol gledala :)[/quote]
wauuuuu[/quote]
wauuu, mogoče pa tud ne wauuu, ker kar naenkrat vsi moški manjši od tebe postanejo, prav nič seksi 🙂
Se pravi, da je od tvojih škornjev odvisno, kako seksi kdo zgleda. Ti pa imaš res vse pod kontrolo. :))
bi?
Nebi!
bi?
Nebi!
bi?
Nebi!
bi?
Nebi!
bi?
Nebi!
bi?
Nebi!
bi?
Nebi!
bi?
Nebi!
bi?
Nebi!
bi?
Nebi!
bi?
Nebi!
bi?
Nebi!
bi?
Nebi!
bi?
Nebi!
bi?
Nebi!
bi?
Nebi!
bi?
Nebi!
bi?
Nebi!
Samo seksi želiva biti. :)[/quote]
Robi, ne bom napisala, da sem šokirana, ker sem se že utrdila … ampak, najbrž ti moja cifra 38 ne bo prav, a ne? :)[/quote]Noooo, ne na tak način PNP. Midva to zbirava, imava steno s trofejami in tam bodo pristali tudi GF čeveljci…. in potem se hvalisava s temi trofejami pred drugimi lovci koliko živalic je že padlo…..ccccc
Robi, ne bom napisala, da sem šokirana, ker sem se že utrdila … ampak, najbrž ti moja cifra 38 ne bo prav, a ne? :)[/quote]Noooo, ne na tak način PNP. Midva to zbirava, imava steno s trofejami in tam bodo pristali tudi GF čeveljci…. in potem se hvalisava s temi trofejami pred drugimi lovci koliko živalic je že padlo…..ccccc[/quote]
auuuuč si ga pihnil zdajle 🙂
Noooo, ne na tak način PNP. Midva to zbirava, imava steno s trofejami in tam bodo pristali tudi GF čeveljci…. in potem se hvalisava s temi trofejami pred drugimi lovci koliko živalic je že padlo…..ccccc[/quote]
auuuuč si ga pihnil zdajle :)[/quote]
V bistvu je On_ zelo skromen:). Zadovoljil se je z enim čeveljcem:))).
Robi, ne bom napisala, da sem šokirana, ker sem se že utrdila … ampak, najbrž ti moja cifra 38 ne bo prav, a ne? :)[/quote]Noooo, ne na tak način PNP. Midva to zbirava, imava steno s trofejami in tam bodo pristali tudi GF čeveljci…. in potem se hvalisava s temi trofejami pred drugimi lovci koliko živalic je že padlo…..ccccc[/quote]
OMG!!!
Prasci ste
Forum je zaprt za komentiranje.