Ljubljana – srečanje
Tisti, ki se te bojijo, ti ne bodo povedali. :))[/quote]
Aja?:) Zakaj je pa to dobr?:) Meni lahko vsak vse pove…na daljavo pa sploh ne grizem:). No Marko, predlagam, da začneš prvi:))).[/quote]A da te ugrizne? mmmmmmm….. :))))
Tisti, ki se te bojijo, ti ne bodo povedali. :))[/quote]
Aja?:) Zakaj je pa to dobr?:) Meni lahko vsak vse pove…na daljavo pa sploh ne grizem:). No Marko, predlagam, da začneš prvi:))).[/quote]
S čim, a z vprašanjem, če prideš? No, a prideš? :))
Lej zdej sta dva na kupu, izbiraj 😉
Samo pazi da ne boš odlašala predolgo, lahko si kolk izpahneš če boš preveč šepala okol…. :)))[/quote]
Bom šla kar v shooping…imej ga za spomin:). A ti še drugega pošljem, da boš imel par in lahko na skrivaj vadil hojo v visokih petkah?:)))[/quote]
A bo kdo ukrotil tole GF prosim, mal preveč jezika za moj okus 🙂
Sicer se bom jaz moral pozabavat z njo, saj bi se že, ampak me mal za cajt matra, ker z njo je pa potrebnega vekiiiiiko dela 🙂
Lej zdej sta dva na kupu, izbiraj 😉
Samo pazi da ne boš odlašala predolgo, lahko si kolk izpahneš če boš preveč šepala okol…. :)))[/quote]
Bom šla kar v shooping…imej ga za spomin:). A ti še drugega pošljem, da boš imel par in lahko na skrivaj vadil hojo v visokih petkah?:)))[/quote]Dej rajš Robiju, bo imel še on nekaj od tega…. :)))
Bom šla kar v shooping…imej ga za spomin:). A ti še drugega pošljem, da boš imel par in lahko na skrivaj vadil hojo v visokih petkah?:)))[/quote]
Sicer se bom jaz moral pozabavat z njo, saj bi se že, ampak me mal za cajt matra, ker z njo je pa potrebnega vekiiiiiko dela :)[/quote]
:)))
z ribicami pa res ni dela, drgač..
ajd…se grem matrat z mojo ribico tuki 🙂
Sicer se bom jaz moral pozabavat z njo, saj bi se že, ampak me mal za cajt matra, ker z njo je pa potrebnega vekiiiiiko dela :)[/quote]
Nea trudi se z mano…ni efekta…saj to pa že veš:))). In ne da ti nimaš časa, jst ga nimam…če smo že natančni:).
Bom šla kar v shooping…imej ga za spomin:). A ti še drugega pošljem, da boš imel par in lahko na skrivaj vadil hojo v visokih petkah?:)))[/quote]Dej rajš Robiju, bo imel še on nekaj od tega…. :)))[/quote]
če kdo še kake polškorenjce z ubijalskimi petkami išče … Robi … On … ne vem sicer, kaj z njimi delata, ampak imam na sebi ene take ubijalske danes, da bi vas vse dol gledala 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.