Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ljubljana – srečanje

Ljubljana – srečanje

Ribica, dokler ne probaš moje, nimaš pojma, kaj je to konkretno. 🙂

Zanimivo meni je sicer všeč zdrava hrana življenje brez mesa si lahko predstavljam brez mleka in brez jajc pa malo težko :))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Ribica, dokler ne probaš moje, nimaš pojma, kaj je to konkretno. :-)[/quote]

Saj verjamem, da je dobra…samo meni so najboljše tiste “prepovedane”:).

Saj verjamem, da je dobra…samo meni so najboljše tiste “prepovedane”:).[/quote]

hehe, to je taka kalorijska bomba, da je na vrhu seznama prepovedanih 😉 Ampak take so najbolj sladke 🙂

Ta PNP pa kot da edina zna torto speč, un pa kot da njegova zna edina piškot naredit. Ej, oba: veliko je boljših prostočasnih pekaric od obeh tukaj čislanih gospodinj. In ene so prav seksi. Lahko pa razumem, da se PNP tudi tako promovira v iskanju koga, ki bi ji krajšal mrzle zimske noči. Ljubezen gre skozi želodec. Samo ta prav dec hoče met kalorije! 🙂

Ta PNP pa kot da edina zna torto speč, un pa kot da njegova zna edina piškot naredit. Ej, oba: veliko je boljših prostočasnih pekaric od obeh tukaj čislanih gospodinj. In ene so prav seksi. Lahko pa razumem, da se PNP tudi tako promovira v iskanju koga, ki bi ji krajšal mrzle zimske noči. Ljubezen gre skozi želodec. Samo ta prav dec hoče met kalorije! :)[/quote]

hehehe, očitno grem nekomu na jetra. Jbg, can’t have them all. 🙂

Ta PNP pa kot da edina zna torto speč, un pa kot da njegova zna edina piškot naredit. Ej, oba: veliko je boljših prostočasnih pekaric od obeh tukaj čislanih gospodinj. In ene so prav seksi. Lahko pa razumem, da se PNP tudi tako promovira v iskanju koga, ki bi ji krajšal mrzle zimske noči. Ljubezen gre skozi želodec. Samo ta prav dec hoče met kalorije! :)[/quote]

hehehe, očitno grem nekomu na jetra. Jbg, can’t have them all. :-)[/quote]

Na jetra ne. Samo tako preveč očitno je… da si potrebna moškega. 🙂

… oziroma MESA! :)))

Mi je že jasno, kdo si … 🙂

Mi je že jasno, kdo si … :-)[/quote]

Ne, ni ti. Ker me zelo dolgo ni bilo na forumu in te niti ne poznam. Samo zelo izstopaš po tem tvojem metanju ven v vseh temah. In če se nekdo meče ven, ni vrag, da ga ne bo kdo opazil. Vprašanje pa če pravi. 🙂

(jel me netko tražio?) :))
Veš kaj, to da je veliko boljših pekaric in seksi, se ne strinjam. Ti pa tudi lahko le ugibaš, če je to res, ker nisi poskusil niti PNP tortice, niti “mojih” piškotov”. In s takim odnosom tudi nisi nič bližje temu. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

hehehe, očitno grem nekomu na jetra. Jbg, can’t have them all. :-)[/quote]

Na jetra ne. Samo tako preveč očitno je… da si potrebna moškega. :)[/quote]In kaj imaš ti s tem razen tega, da se nanjo naslanjaš, da bi bil opažen pa čeprav “anonimen”? :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Na jetra ne. Samo tako preveč očitno je… da si potrebna moškega. :)[/quote]In kaj imaš ti s tem razen tega, da se nanjo naslanjaš, da bi bil opažen pa čeprav “anonimen”? :/[/quote]

Manj kot ti, ki si nekaj obetaš od nje, ziher. 🙂 Drugače pa samo komentiram kar vidim. Kot vsi. In nisem pol tolk žleht in škodoželjen kot nekateri.
Zanimajo me “ta novi” (zame novi) širokoustneži.

Veš kaj, to da je veliko boljših pekaric in seksi, se ne strinjam. Ti pa tudi lahko le ugibaš, če je to res, ker nisi poskusil niti PNP tortice, niti “mojih” piškotov”. In s takim odnosom tudi nisi nič bližje temu. ;)[/quote]

Ne skrbi. Imam jaz svoj piškotek doma. Tuje babe me ne zanimajo. Še posebej pa ne tiste, ki se oglašujejo na spletu. Razumeš? 🙂

OK nazaj na temo!

Kaj ste se zmenili?
Vidim da Tipček se je potegnil nazaj in ga ne bo ali vse skupaj je padlo v vodo?

Nič se niso zmenili, ker ne znajo predlagat par osnovnih stvari: datum, kraj, ura 🙂

Moj predlog, da se 7. 12. dobij(m)o pred Prešernovim spomenikom ob 16.00 jim ni bil všeč. 🙂

Veš kaj, to da je veliko boljših pekaric in seksi, se ne strinjam. Ti pa tudi lahko le ugibaš, če je to res, ker nisi poskusil niti PNP tortice, niti “mojih” piškotov”. In s takim odnosom tudi nisi nič bližje temu. ;)[/quote]

Ne skrbi. Imam jaz svoj piškotek doma. Tuje babe me ne zanimajo. Še posebej pa ne tiste, ki se oglašujejo na spletu. Razumeš? :)[/quote]
Razumem. Saj noben ni rekel, da te zanimajo tuje babe. Piškotki pa te, priznaj, vidi se ti v očeh. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne skrbi. Imam jaz svoj piškotek doma. Tuje babe me ne zanimajo. Še posebej pa ne tiste, ki se oglašujejo na spletu. Razumeš? :)[/quote]

Pa madonca, zakaj bi te sploh zanimala, sem se tebi kdaj ponudila (prek spleta ali v reali)? hihihi. Ne vem, kakaj sovražiš nas ženske, ki se ponujamo 🙂

Iskrena, it, res se opravičujem za vsa ta vmesna sporočila, ampak vsaj nekateri ste se zabavali ob branju. Kakor vem, jih je največ bilo za 7.12., samo ura in kraj nista padla.

Ali en bi bilo bolje, da bi se vsak z vsakim posamezno dobil ziher bi se bilo lažje zmeniti :))

Čakam na ponudbe javno in na ZS :))

Počasi, počasi, kam si navalil?

Če je it odprla temo in prevzela organizacijo dogodka in glede na to, da je ona ena taka oseba, ki bi rada vsem najbolj ustregla, včasih tudi v lastno škodo, bi bilo lepo, da ji pustimo, da stvar izpelje do konca, ne pa, da se norčujete iz nje.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ni panike, se mi pa res ne da brat zadnjih par strani.
Zakaj se je pa ”petelinček” premislil?

Zakaj se je pa ”petelinček” premislil?[/quote]

On ne more v soboto, ima že druge plane.

hehe, pa so se razblinili oblački … ker itak bi šla v vegansko restavracijo. Pa prov smilite se mi tipi, ki enega obroka brez mesa ne preživite:-)[/quote]
Dobra ideja. Večerja bo v veganski restavraciji. Nika pa prinese vegansko torto. 🙂

Zakaj se je pa ”petelinček” premislil?[/quote]

On ne more v soboto, ima že druge plane.[/quote]Uradna razlaga 🙂
Neuradno se je pa preplašil ene glasne kokoške…. 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close