Ljubljana – srečanje
Ribica, dokler ne probaš moje, nimaš pojma, kaj je to konkretno. :-)[/quote]
Ta PNP pa kot da edina zna torto speč, un pa kot da njegova zna edina piškot naredit. Ej, oba: veliko je boljših prostočasnih pekaric od obeh tukaj čislanih gospodinj. In ene so prav seksi. Lahko pa razumem, da se PNP tudi tako promovira v iskanju koga, ki bi ji krajšal mrzle zimske noči. Ljubezen gre skozi želodec. Samo ta prav dec hoče met kalorije! 🙂
Ribica, dokler ne probaš moje, nimaš pojma, kaj je to konkretno. :-)[/quote]
Ta PNP pa kot da edina zna torto speč, un pa kot da njegova zna edina piškot naredit. Ej, oba: veliko je boljših prostočasnih pekaric od obeh tukaj čislanih gospodinj. In ene so prav seksi. Lahko pa razumem, da se PNP tudi tako promovira v iskanju koga, ki bi ji krajšal mrzle zimske noči. Ljubezen gre skozi želodec. Samo ta prav dec hoče met kalorije! :)[/quote]
hehehe, očitno grem nekomu na jetra. Jbg, can’t have them all. 🙂
Ta PNP pa kot da edina zna torto speč, un pa kot da njegova zna edina piškot naredit. Ej, oba: veliko je boljših prostočasnih pekaric od obeh tukaj čislanih gospodinj. In ene so prav seksi. Lahko pa razumem, da se PNP tudi tako promovira v iskanju koga, ki bi ji krajšal mrzle zimske noči. Ljubezen gre skozi želodec. Samo ta prav dec hoče met kalorije! :)[/quote]
hehehe, očitno grem nekomu na jetra. Jbg, can’t have them all. :-)[/quote]
Na jetra ne. Samo tako preveč očitno je… da si potrebna moškega. 🙂
(jel me netko tražio?) :))
Veš kaj, to da je veliko boljših pekaric in seksi, se ne strinjam. Ti pa tudi lahko le ugibaš, če je to res, ker nisi poskusil niti PNP tortice, niti “mojih” piškotov”. In s takim odnosom tudi nisi nič bližje temu. 😉
hehehe, očitno grem nekomu na jetra. Jbg, can’t have them all. :-)[/quote]
Na jetra ne. Samo tako preveč očitno je… da si potrebna moškega. :)[/quote]In kaj imaš ti s tem razen tega, da se nanjo naslanjaš, da bi bil opažen pa čeprav “anonimen”? :/
Na jetra ne. Samo tako preveč očitno je… da si potrebna moškega. :)[/quote]In kaj imaš ti s tem razen tega, da se nanjo naslanjaš, da bi bil opažen pa čeprav “anonimen”? :/[/quote]
Manj kot ti, ki si nekaj obetaš od nje, ziher. 🙂 Drugače pa samo komentiram kar vidim. Kot vsi. In nisem pol tolk žleht in škodoželjen kot nekateri.
Zanimajo me “ta novi” (zame novi) širokoustneži.
Veš kaj, to da je veliko boljših pekaric in seksi, se ne strinjam. Ti pa tudi lahko le ugibaš, če je to res, ker nisi poskusil niti PNP tortice, niti “mojih” piškotov”. In s takim odnosom tudi nisi nič bližje temu. ;)[/quote]
Ne skrbi. Imam jaz svoj piškotek doma. Tuje babe me ne zanimajo. Še posebej pa ne tiste, ki se oglašujejo na spletu. Razumeš? 🙂
Veš kaj, to da je veliko boljših pekaric in seksi, se ne strinjam. Ti pa tudi lahko le ugibaš, če je to res, ker nisi poskusil niti PNP tortice, niti “mojih” piškotov”. In s takim odnosom tudi nisi nič bližje temu. ;)[/quote]
Ne skrbi. Imam jaz svoj piškotek doma. Tuje babe me ne zanimajo. Še posebej pa ne tiste, ki se oglašujejo na spletu. Razumeš? :)[/quote]
Razumem. Saj noben ni rekel, da te zanimajo tuje babe. Piškotki pa te, priznaj, vidi se ti v očeh. :))
Ne skrbi. Imam jaz svoj piškotek doma. Tuje babe me ne zanimajo. Še posebej pa ne tiste, ki se oglašujejo na spletu. Razumeš? :)[/quote]
Pa madonca, zakaj bi te sploh zanimala, sem se tebi kdaj ponudila (prek spleta ali v reali)? hihihi. Ne vem, kakaj sovražiš nas ženske, ki se ponujamo 🙂
Iskrena, it, res se opravičujem za vsa ta vmesna sporočila, ampak vsaj nekateri ste se zabavali ob branju. Kakor vem, jih je največ bilo za 7.12., samo ura in kraj nista padla.
Počasi, počasi, kam si navalil?
Če je it odprla temo in prevzela organizacijo dogodka in glede na to, da je ona ena taka oseba, ki bi rada vsem najbolj ustregla, včasih tudi v lastno škodo, bi bilo lepo, da ji pustimo, da stvar izpelje do konca, ne pa, da se norčujete iz nje.
Ni panike, se mi pa res ne da brat zadnjih par strani.
Zakaj se je pa ”petelinček” premislil?[/quote]
On ne more v soboto, ima že druge plane.[/quote]Uradna razlaga 🙂
Neuradno se je pa preplašil ene glasne kokoške…. 😀
Forum je zaprt za komentiranje.