Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ljubljana – srečanje

Ljubljana – srečanje

ragljica, žal se je telenovela končala, ker je tipček preskop, pa še skupine so mu bolj všeč 🙂 To je pa zame čist preveč moderno 😉

Greš zraven na večerjo? Da mi ne bo sikala da sem škrt, pa še pričo rabim…

Medtem, ko čakamo na it, da se izjasni smo si privoščilo malo čvekanja 🙂
Saj nisi huda? 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Greš zraven na večerjo? Da mi ne bo sikala da sem škrt, pa še pričo rabim…[/quote]

hehe, eni pa res nočejo razumet … nobene konkurence nočem, ko jem 🙂

Greš zraven na večerjo? Da mi ne bo sikala da sem škrt, pa še pričo rabim…[/quote]

hehe, eni pa res nočejo razumet … nobene konkurence nočem, ko jem :-)[/quote]

halooo obe bosta dobili …. vsaka svojo porcijo, tolk pa sem še zmožen 🙂
Nobene konkurence ni potrebne 🙂

hehe, eni pa res nočejo razumet … nobene konkurence nočem, ko jem :-)[/quote]

halooo obe bosta dobili …. vsaka svojo porcijo, tolk pa sem še zmožen 🙂
Nobene konkurence ni potrebne :)[/quote]

Ah, pol pa nič … Ragljica, prepuščam ti ga … dve ne bova ok za tisto, kar sem imela v mislih 😉

@enTip

evo, tole so dialogi iz telenovele. Zdaj čakam, da utihnete, da lahko začnem spet jaz pisat o vzdušju in muziki na sebatovem žuru ali pa da začnete z “akcijo” kot se spodobi, da lahko opisujem dotike, vzdihljaje, ječanja …Skratka, utihnite (kakorkoli že), pa bo :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Men spet nič jasno?
A sem z drugega planeta al kako? 🙂

Jaz mam vsega dovolj… hočem it plesat en stiskanac 🙂

saj smo že pri grizenju hihihi, še malo …

Napisal sem samo datum, uro in kraj. Zelo osnovne podatke za organizacijo česarkoli. Če do tega ne morejo prit v tolikih brezglavih postih… Pa napisal sem, da mene ne bo. In so me pobrisali. Ugotovitev, da ima forum celo aktivnega moderatorja, me vsekakor radosti. No, kot anonimni res ne pridem, morda pa pride moj registrirani alter ego. Takšen pusi, da bi se bal komu prdnit v faco v živo, pa res nisem![/quote]ti si samo tak “pusi”, da objaviš datum, uro in kraj kamor te takrat ne bo? :)))

Sploh pa ne vem zakaj se neregistrirani oglašate, ko nekako tema ni namenjena vam? Škodoželjnost? :/[/quote]

Sem napisal, da sem TUDI registriran. Se mi pač ne da prijavit. In zagotovo nisem edini, ki je kdaj tukaj to zakrivil. Vsi ste že kdaj koga prešimfali pod krinko “anonimnosti”. S to razliko, da jaz ne šimfam, samo rpedlagam. 🙂
Če nočete nepovabljenih “neregistrirancev, katerim tema nekako ni namenjena” na srečanju, pa se s posvečenimi izbranci menite o vašem skrivnostnem kraju in času srečanja po ZSjih. Toliko pameti menda premorete.

Sicer pa, kaj ima zveze, kdo vam da predlog za srečanje, če se nameravate o tem menit javon? Najboljše da vam kraj in uro državni zbor z zakonom določi.

Pa, mimogrede, PikaNikaPoka me NE zanima. Naj si nič ne obeta od mene, je zame prestara. 🙂

hehe, pa so se razblinili oblački … ker itak bi šla v vegansko restavracijo. Pa prov smilite se mi tipi, ki enega obroka brez mesa ne preživite:-)

hehe, pa so se razblinili oblački … ker itak bi šla v vegansko restavracijo. Pa prov smilite se mi tipi, ki enega obroka brez mesa ne preživite:-)[/quote]
Veganska restavracija? No to me pa zanima … ampak cel večer brez mesa? Vsaj za obliznit? 🙂

ti si samo tak “pusi”, da objaviš datum, uro in kraj kamor te takrat ne bo? :)))

Sploh pa ne vem zakaj se neregistrirani oglašate, ko nekako tema ni namenjena vam? Škodoželjnost? :/[/quote]

Sem napisal, da sem TUDI registriran. Se mi pač ne da prijavit. In zagotovo nisem edini, ki je kdaj tukaj to zakrivil. Vsi ste že kdaj koga prešimfali pod krinko “anonimnosti”. S to razliko, da jaz ne šimfam, samo rpedlagam. 🙂
Če nočete nepovabljenih “neregistrirancev, katerim tema nekako ni namenjena” na srečanju, pa se s posvečenimi izbranci menite o vašem skrivnostnem kraju in času srečanja po ZSjih. Toliko pameti menda premorete.

Sicer pa, kaj ima zveze, kdo vam da predlog za srečanje, če se nameravate o tem menit javon? Najboljše da vam kraj in uro državni zbor z zakonom določi.

Pa, mimogrede, PikaNikaPoka me NE zanima. Naj si nič ne obeta od mene, je zame prestara. :)[/quote]

omg, kje si pa zdaj mene našel???

hehe, pa so se razblinili oblački … ker itak bi šla v vegansko restavracijo. Pa prov smilite se mi tipi, ki enega obroka brez mesa ne preživite:-)[/quote]
Veganska restavracija? No to me pa zanima … ampak cel večer brez mesa? Vsaj za obliznit? :)[/quote]

Nič lizanja pri večerji 🙂 Nič mesa, nič jajc, nič sira … tudi to 🙂

Veganska restavracija? No to me pa zanima … ampak cel večer brez mesa? Vsaj za obliznit? :)[/quote]

Nič lizanja pri večerji 🙂 Nič mesa, nič jajc, nič sira … tudi to :-)[/quote]
Kaj pa ko je konc večerje? 🙂

Nič lizanja pri večerji 🙂 Nič mesa, nič jajc, nič sira … tudi to :-)[/quote]
Kaj pa ko je konc večerje? :)[/quote]

hehe, pa ti jim res želiš dati sočno temo, da bi o tem kar javno … ccc

Kaj pa ko je konc večerje? :)[/quote]

hehe, pa ti jim res želiš dati sočno temo, da bi o tem kar javno … ccc[/quote]

nikakor… imaš prav. Dost je bilo heca…

hehe, pa ti jim res želiš dati sočno temo, da bi o tem kar javno … ccc[/quote]

nikakor… imaš prav. Dost je bilo heca…[/quote]

se strinjam, vse ostalo na privat, pa naj jih firbec matra 🙂

Seba, če boš priden, dobiš enkrat eno vege tortico 🙂

nikakor… imaš prav. Dost je bilo heca…[/quote]

se strinjam, vse ostalo na privat, pa naj jih firbec matra :-)[/quote]

Danes sva zasvinjala kar nekaj tem, ti si uprizorila pravo dramo. Zmenili se nismo nič.
Zunaj pa je sonce, ki me vabi. Tak da jaz se opravičujem ostalim monovcem za današnje pisanje, ker ste morali brat vse tole. Najbrž je krivo dejstvo da se bliža nori December in vsa dogajanja ki se bližajo.
Lep dan vsem in obilo sonca…. in sexa seveda 🙂

Seba, če boš priden, dobiš enkrat eno vege tortico :-)[/quote]

Vege tortico? 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Seba, če boš priden, dobiš enkrat eno vege tortico :-)[/quote]

Vege tortico? :)[/quote]
da, to je sladica, ki ne vsebuje ne mleka, ne jajc. Ok?

Men se dopadejo konkretne tortice, dons sem bila že povabljena na eno božaaansko tortico:). Njamsi…še bi:)).

Ja kakšna tortica pa je to pol? :))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close