Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Ljubljana-Amsterdam

Ljubljana-Amsterdam

Živjo, v marcu 2007 načrtujem obisk amsterdam in iščem cenovno najugodnejše variante kako prit tja in nazaj. Vse s ponodbni izkušnjami prosim za nasvet.
Na primer: Adria stane od Ljubljane do amsterdama skoraj 70.000 sit; Wizzair je od Ljubljane do Bruslja recimo da 15.000 sit, a kako naprej? Vlak, avtobus? In kje najti cene? Oziroma kaj pa s kakšnega bližnjega letališča? Trst, Graz?
Lep pozdrav in hvala vsem, ki boste pomagali z nasveti

po mojih informacijah je najcenejse, ce letis za bruselj z nizkocenovnim, vendar je potem precej bolecine, da prides do amsterdama, kljub temu da je zelo blizu. sicer pa sem slisal, da se vcasih da dobiti ugodne adriine karte do amsterdama.

najbolj ugodna varianta je, da gres z avtom, ki po moznosti porabi malo bencina, ce seveda ne potujes sama. ta mesec grem ze spet.

Zivjo,
po moje ce dobis ugoden let do Bruslja, je to super, naprej pa z vlakom..jaz sem sla iz Kölna z vlakom in ni bilo prevec drago, pa se dobre povezave so, tako da ni panike. 70.000 je veliko, da da ce je letalo 15.000 do Bruslja, potem pa vzames vlak, te pride sigurno ceneje.

LpM

Nisem bila dovolj natančna, rabim konkretne podatke o cenah in voznem redu, ker moram pač napisat finančni načrt … zato bi prosila tiste, ki so vam te stvari 100% znane, da mi pomagate. Kdaj gre vlak iz Bruslja in koliko stane?
Oz. kje na netu najdem cene, ker vozni red sem že?
LP

ne pozabi, da moraš najprej od letališča do Bruslja (Charleroi-Sud – Bruxelles-midi), kar stane 7,8 evra

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close