Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ljubiti ali razumeti

ljubiti ali razumeti

Odgovor na objavo uporabnika
Fletn, 18.12.2021 ob 16:54

Fletn, 18.12.2021 ob 15:44

wd40a148, 18.12.2021 ob 13:48

Fletn, 18.12.2021 ob 13:45

wd40a148, 18.12.2021 ob 13:43

Fletn, 18.12.2021 ob 13:39

wd40a148, 18.12.2021 ob 13:34

Fletn, 18.12.2021 ob 13:27

wd40a148, 18.12.2021 ob 13:25

Fletn, 18.12.2021 ob 13:17

wd40a148, 18.12.2021 ob 13:08

Čakte saj se ne pogovarjamo o: tako naredi , kot ti rečem, pa maš da uživaš..

Pregovor je glede na napredek psihologije, psihoanalize, glede na napredno poznavanje dinamike odnosov, n e u p o r a b e n.

Če doma nimate priročnikov, nekih osnov psihologije googlajte in poizvedite. Srce in razum potrebujeta ravnovesje.

Za začetek nekaj laičih dejstev;https://www.zadovoljna.si/rubrika/seks-odnosi/odnosi/preberite-si-recept-za-dolgotrajen-in-srecen-zakon.html

Tema temelji na nebulozah.

Recepta za srečen zakon ni. Smo ljudje preveč različni. Tista teta naj da diplomo nazaj, pa denar naj ji vrnejo. Vsi zakonci so srečni- dokler niso več. Vprašanje časa, ne verjetnosti. Tema temelji na pregovoru in parih izkušnjah.

Če ste eni obupali, ne pomeni, da ste se iz tega kaj p r a v naučili….

Zastavljeno je bilo precej preprosto ali-ali vprašanje. Tako kot jih rešuješ v anketah.

Ni preprosto, ko pa je že v temelju zlagano. Je tebi izbor ti vzamem srce ali možgane preprost? Izid bo enak. Kot pravim bedna tema.

napiši boljšo. saj znaš.

Razumem tvoj odziv.

jaz tudi tvojega. Samo meni je to normalno, ti pa deluješ presenečeno.

😀

Jaz tebe bolj ljubim:-)

Tega nisem zapisala jaz.

@Zartrose
tipičen odziv za ljudi, ki imajo neurejene komplekse.

In zakaj sodeluješ v temi, ki je ne maraš in se prepiraš z ljudmi , ki jih ne maraš?

wd40a148, 18.12.2021 ob 09:35

Star čebelji pregovor pravi da lahko žensko ljubiš, ali pa razumeš.

Če je to res… kaj je bolje. Razum ali hormoni…

Wd takole gre to

Ce mu recem, da nekaj ne bom, da nekam ne grem ali da mi nekaj ne pase potem je bolje (zanj) da to razume iz prve. :))

Mene je cist simpl razumet.

WD, spet se ukvarjaš s stvarmi, ki jih ne rabiš, niti jih ne boš rabil. A ni škoda časa? Matr, kaj dela dolgčas.

yram, 18.12.2021 ob 18:06

Wd takole gre to

Ce mu recem, da nekaj ne bom, da nekam ne grem ali da mi nekaj ne pase potem je bolje (zanj) da to razume iz prve. :))

Mene je cist simpl razumet.

Meni je zanimivo samo to, da ženske kot bitja s sposobnostjo bolj kompleksnega mišljenja kot moški ne razumete vprašanja ampak kot politiki  odgovarjate na vprašanje, kot bi želele, da je postavljeno.:-D

saj vem kaj je, norca se delate iz moje nevednosti….šmrc.

Za wd avtorja:

Malo sem brala komentarje, stalno vztrajaš ali ali. Ne gre ali ali. Potem nisi nikoli ljubil ali pa tebe ni nikoli nobena ljubila. Potem bi ti zdaj razumel moj post ?? eno brez drugega ne gre. Čisto narobe postavljeno vprašanje. Jaz mojega ljubim in ga razumem, tudi ko ima slabe dneve. In obratno. Se pravi ljubezen je en paket razumevanja, poslušanja, slišanja, prijateljstva, ujemanja fizično in pogovorno … itd. ? Al pa nas samo malo bockaš 🙂

wd40a148, 18.12.2021 ob 18:33

Meni je zanimivo samo to, da ženske kot bitja s sposobnostjo bolj kompleksnega mišljenja kot moški ne razumete vprašanja ampak kot politiki  odgovarjate na vprašanje, kot bi želele, da je postavljeno.:-D

saj vem kaj je, norca se delate iz moje nevednosti….šmrc.

Ja nimas kaj, zenske smo politika :)))

Grenivka422, 18.12.2021 ob 20:28

Za wd avtorja:

Malo sem brala komentarje, stalno vztrajaš ali ali. Ne gre ali ali. Potem nisi nikoli ljubil ali pa tebe ni nikoli nobena ljubila. Potem bi ti zdaj razumel moj post ?? eno brez drugega ne gre. Čisto narobe postavljeno vprašanje. Jaz mojega ljubim in ga razumem, tudi ko ima slabe dneve. In obratno. Se pravi ljubezen je en paket razumevanja, poslušanja, slišanja, prijateljstva, ujemanja fizično in pogovorno … itd. ? Al pa nas samo malo bockaš 🙂

Mal bockam, mal pa tud ne. A veš kako so postavljene ankete na 24 ur? Sicer mi je pa dejansko prišlo na misel ko sem poslušal en pričkanje na yt, ko so se pogovarjali kaj pričakujejo, kaj hočejo moški od žensk in obratno, pa zakaj je vedno popizdevanje okrog tega.  Zanimiva debata. Pa me je zanimalo, kaj bi izbrale, če bi morale izbirat med tema dvema možnostima.

Malinna, 18.12.2021 ob 18:33

WD, spet se ukvarjaš s stvarmi, ki jih ne rabiš, niti jih ne boš rabil. A ni škoda časa? Matr, kaj dela dolgčas.

Večina stvari, ki jih počnem, so take. Življenje ni samo denar,seks pa droge.

wd40a148, 18.12.2021 ob 20:37

Mal bockam, mal pa tud ne. A veš kako so postavljene ankete na 24 ur? Sicer mi je pa dejansko prišlo na misel ko sem poslušal en pričkanje na yt, ko so se pogovarjali kaj pričakujejo, kaj hočejo moški od žensk in obratno, pa zakaj je vedno popizdevanje okrog tega.  Zanimiva debata. Pa me je zanimalo, kaj bi izbrale, če bi morale izbirat med tema dvema možnostima.

No jaz greznice pop ne gledam tako da ne vem kaj sprašujejo. Verjetno imajo debilno vprašanje in še bolj debilne možnosti za odgovor ? je pa tole s tvojim vprašanjem zapletanje v neskončnost. Toliko kolikor je ljudi, toliko mnenj. A nas je že 8 mrd ? Nekje sem brala, da se bo to zgodilo nekje leta 2023.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close