Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ljubiti ali razumeti

ljubiti ali razumeti

Star čebelji pregovor pravi da lahko žensko ljubiš, ali pa razumeš.

Če je to res… kaj je bolje. Razum ali hormoni…

Pol pa razumi ljubezen.. ? mah pr tem pregovoru še nis bli tk “in” kkr smo zdj!

Mislim da gre bolj za predpostavko,da ko žensko razumeš, je ne moreš ljubiti. Vprašanje za žensko bi bilo kaj raje vidi- da jo razume in ne ljubi, ali da jo ljubi, pa ne razume.

Odgovor na objavo uporabnika
wd40a148, 18.12.2021 ob 09:35

Star čebelji pregovor pravi da lahko žensko ljubiš, ali pa razumeš.

Če je to res… kaj je bolje. Razum ali hormoni…

Bolje je, da jo ljubiš. Ker tudi če jo razumeš… se lahko včasih samo čudiš. ?

.https://www.youtube.com/watch?v=7qzhngp7jh8

wd40a148, 18.12.2021 ob 09:57

Mislim da gre bolj za predpostavko,da ko žensko razumeš, je ne moreš ljubiti. Vprašanje za žensko bi bilo kaj raje vidi- da jo razume in ne ljubi, ali da jo ljubi, pa ne razume.

Ja, ja.. nč od tega mi ni všeč.. a ti vedno iščeš take.. ne tič ne miš pol pa debata ?

Pomoje gre eno z drugim ane. Brez razumevanja je težko ljubiti in kdr je prisotna ljubezen lažje razumemo.. ? zakaj delat meglo tam, kjer ni treba..

CrazY FroG ?, 18.12.2021 ob 10:27

Ja, ja.. nč od tega mi ni všeč.. a ti vedno iščeš take.. ne tič ne miš pol pa debata ?

Pomoje gre eno z drugim ane. Brez razumevanja je težko ljubiti in kdr je prisotna ljubezen lažje razumemo.. ? zakaj delat meglo tam, kjer ni treba..

Ja, ženske hočete vse:-D Hočete da vas dedc razume in zaradi tega še bolj ljubi. če pregovor drži, to ne obstaja.

wd40a148, 18.12.2021 ob 10:34

Ja, ženske hočete vse:-D Hočete da vas dedc razume in zaradi tega še bolj ljubi. če pregovor drži, to ne obstaja.

Zame je ljubezen brez razumevanja obsojena na propad, seveda gre za obojestransko in kompromise itd. Pr men ni hočš vse.. želim ravno tok kokr sm sposobna sprejet/razumet.. z obojestranskim trudom itd. Če ne gre pa pč ne gre je treba tud to razumet in spet.. če je tu ljubezen.. spustit ?

aha:

https://i.pinimg.com/originals/c6/c3/b8/c6c3b82079a5fe5407c3605176f5e51d.jpg

wd40a148, 18.12.2021 ob 10:41

aha:

https://i.pinimg.com/originals/c6/c3/b8/c6c3b82079a5fe5407c3605176f5e51d.jpg

Hahahaha? si verjetno edin na tem forumu, kjer se mi ob videnju nicka izriše podoba.. einstein na oni fotki, ko  jezik kaže.. lih prav zabavn pa dost nor in celo kj nagruntaš?. Nč.. gremo danes na bord. Lep dan!

CrazY FroG ?, 18.12.2021 ob 10:45

Hahahaha? si verjetno edin na tem forumu, kjer se mi ob videnju nicka izriše podoba.. einstein na oni fotki, ko  jezik kaže.. lih prav zabavn pa dost nor in celo kj nagruntaš?. Nč.. gremo danes na bord. Lep dan!

uživaj

Malo po svoje si prilagodil rek: moški lahko žensko ljubi, naj se je ne trudi razumeti. Kar je za povprečnega moškega izjemno težko, ker takoj, ko mu ženska kaj razlaga, preklopi na razum in iskanje rešitev. Ona samo hoče, da je prisoten in jo posluša. Ženska bo na koncu pogovora sama našla rešitev. Če se moški ujame v svojo past in med pogovorom išče rešitve zanjo, bo na koncu seveda razočaran, ker ona pri njem ni iskala rešitve na svoje dileme, ampak prisotnost in nekoga, ki bi jo samo poslušal. Ne razumeš? Verjamem, da ne. Ljubijo jo.

Joj WD se ukvarjaš s temami,ki jim nisi kos. Prelen da bi se našel in preveč prestaršen,da bi se predal.Izgovore takoj primeš.

Bravo, nekako tako gre, če ljubiš iz srca lahko tudi razumeš, se prilagajaš, pomagaš, stojiš ob strani … Vsaj jaz tako dojemam zadevo in vse gre lažje. Ni treba preveč filozofirat, če se dva ljubita. Bolj komplicirata, slabše je. Go with the flow.

Za crazy frog ?

Enostavno- ljubi jo. Kar pomeni da jo slisis in.ji ne vsiljunes svoje. Ji dajes svojo podporo ko se gre za njo. Jo objames. Poljubis. Masiras kriz v becih dneh… itd itn.

Ne rabis razumet ;). Ceprav ni tezko hkrati ljubit in razumet nekoga.

Aja hormoni nimajo nic z ljubeznijo. Zgolj z zaljubljenostjo a tu govorimo o ljubezni.

V bolecih dneh…

Punce, rešujete problem, ki ne obstaja. A moram res direkt napisat.

Ok, če morat izbirat med 

zapletenost, 18.12.2021 ob 10:57

Malo po svoje si prilagodil rek: moški lahko žensko ljubi, naj se je ne trudi razumeti. Kar je za povprečnega moškega izjemno težko, ker takoj, ko mu ženska kaj razlaga, preklopi na razum in iskanje rešitev. Ona samo hoče, da je prisoten in jo posluša. Ženska bo na koncu pogovora sama našla rešitev. Če se moški ujame v svojo past in med pogovorom išče rešitve zanjo, bo na koncu seveda razočaran, ker ona pri njem ni iskala rešitve na svoje dileme, ampak prisotnost in nekoga, ki bi jo samo poslušal. Ne razumeš? Verjamem, da ne. Ljubijo jo.

Torej je za žensko dušo boljši teliček, ki ji je predan do konca in naprej. A ima to kakšno zvezo s tem, da je moškega, ki zna razumet, se pravi zna razmišljat, težje ovijat okrog… prsta?

Prav nobene veze nima s tem. Gre se zgolj za to, da se jo slisi in ne vsiljuje svojega. Moski pa prevec radi podajate resitve, ceprav si zenska zgolj zeli, da se jo slisi in ji stoji ob strani, ko se gre za njo, brez pametovanja kaj naj naredi. Ce rabi pomoc bo za njo zaprosila, ce pa zgolj govori kaj o sebi pa zeli, da se jo slisi in sprejme tako kot je..

wd, le odgovor na meme:

imaš rad grozljivke, ok:) v resnici ni tolk grozljivo. Le včasih je dobro dati tudi človeku na drugi strani prostor, da se poslovi in ne kar zaloputnit z vrati. Tudi od mrtvih ne vstane nekdo kar tako, brez priklica.

Ljubiti ali razumeti: ljubiti je dovolj, v kolikor spoštovanje obstaja. Idealno je, če je spoštovanje obojestransko. To je vse.

Zartrose izven profila, 18.12.2021 ob 11:35

Prav nobene veze nima s tem. Gre se zgolj za to, da se jo slisi in ne vsiljuje svojega. Moski pa prevec radi podajate resitve, ceprav si zenska zgolj zeli, da se jo slisi in ji stoji ob strani, ko se gre za njo, brez pametovanja kaj naj naredi. Ce rabi pomoc bo za njo zaprosila, ce pa zgolj govori kaj o sebi pa zeli, da se jo slisi in sprejme tako kot je..

Tudi jaz mislim tako. Vendar si pisala ne rabi je razumeti, le poslušati. Tukaj se zapletaš, že to, da jo sliši, sprejema zahteva razumevanje. Moški naj bi razumel, da ženska potrebuje, da se jo sliši, da jo sprejema. Dobro razmišljaš, ampak se zapletaš pri zelo preprostem. Če ne razume, da ima ženska potrebi po biti slišana to ni to.

wd40a148, 18.12.2021 ob 11:28

Punce, rešujete problem, ki ne obstaja. A moram res direkt napisat.

Ok, če morat izbirat med Torej je za žensko dušo boljši teliček, ki ji je predan do konca in naprej. A ima to kakšno zvezo s tem, da je moškega, ki zna razumet, se pravi zna razmišljat, težje ovijat okrog… prsta?

Sploh ne gre za to. Ženska ve, da znaš razmišljat, sicer ne bi bila s tabo. A ko se znajde v dilemi in te direktno ne vpraša za nasvet, ga ne rabi, rabi pa tvojo prisotnost. Prisotnost ji v takem primeru pomeni ogromno, mnogo več kot vsi dobronamerni nasveti.

Fletn, 18.12.2021 ob 11:40

Tudi jaz mislim tako. Vendar si pisala ne rabi je razumeti, le poslušati. Tukaj se zapletaš, že to, da jo sliši, sprejema zahteva razumevanje. Moški naj bi razumel, da ženska potrebuje, da se jo sliši, da jo sprejema. Dobro razmišljaš, ampak se zapletaš pri zelo preprostem. Če ne razume, da ima ženska potrebi po biti slišana to ni to.

Tako kot je v :It’s Not About The Nail na YT? A veš kako teško je polušat jamranje… no saj se streniraš da ti leti čez eno uho not, drugo pa ven, ampak, potem je vseeno če jamra ko dedca ni zraven.

Z leti ugotavljam, da je to, da me ljubi je čisto dovolj. Razumem še sama sebe ne vedno najbolj, torej tega tudi od njega ne pričakujem.

SLisati in razumeti ni eno te isto. Drugace sem pa napisala da ce ljubis ni tezko tudi razumet. Pri.meni nekdo ki me ne slisi ko mu povem kako je pri meni in mi vsiljuje svoje kako naj bi bilo pri meni pac ne doseze svojega cilja, ker odleti ze na zacetku. Nisem mu v interesu jaz ampak zgolj vsiljevanje svojega v poskusih me spremeniti za sebi primernejso.

Ko imam tardeco in me ful boli on ne rabi razumet moje bolecine, lahko pa me slisi in mi pomasira kriz, ker mi to olajsa bolecino. Ne rabi mi pametovat o sexu med tardeco ces to ublazi bolecino ampak naj zgolj slisi, da med tardeco nisem spolno aktivna, ker moje telo rabi cas zase in cistko ne pa se njegov penis v njem.. no ce je na primeru kaj bolj razumljivo.. 😉

Jamranje, kakšno? Saj to bo videla, če si samo fizično prisoten. Če bo verjela, da si zares prisoten, bo povedala več. Ta ženska mora izgovoriti in preko govorjenja, ko se razbremeni, se ji že kaže rešitev.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close