Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu ljubimci in ljubimke

ljubimci in ljubimke

zanimajo me vaše zgodbe.

kje ste jih “našli”, kako ste dali pobudo, kako se je vse skupaj začelo, kako so izgledali prvi “zmenki”, kako dolgo vse skupaj že traja, zakaj ste se sploh podali v to, kje se dobiva … v glavnem, zanima me vse 🙂

Ja se najdemo taki pa malo klepeta preko gmajla pol pa še zmeniš za kako kavo večerno pa se tako začne počasi  pa malo se hecas potem pa stalno več svari se začnejo   no kaj pa sploh ti išeš  lahko pošti kaki kontakt pa se tam več pogovorim  če želiš  lp

Jas  sem svojo   punco spoznal na   morju   sicer na malo čuden način   .

Imev sem dekle pa so bili prijatelji več vredni kakor jas   .

Sicer sem ji priliznil   kupil sem ji darilo   no potem je začela    talati poljubčke najpreje na lice   potem pa ustnice   .

To se je zgodilo 2010   no tri leta sva bila na probi   .

Sicer sva se skos bolj globje družila tako da nama ni drugega kazalo da sva se    vorenk zaljubila   .

To traja že od   2013   ko meje vprasala če bi bil z njo par ljubezni   .

Kajti je primerno dekle   zato se tudi drug drugemu pomagava če je kakšni praznik si kupiva darilo ter se iskreno poljubiva   .

Odgovor na objavo uporabnika
postka, 03.06.2022 ob 11:26

zanimajo me vaše zgodbe.

kje ste jih “našli”, kako ste dali pobudo, kako se je vse skupaj začelo, kako so izgledali prvi “zmenki”, kako dolgo vse skupaj že traja, zakaj ste se sploh podali v to, kje se dobiva … v glavnem, zanima me vse 🙂

Zanimivo, da ni nobenega odziva, hmmmm?

Odgovor na objavo uporabnika
Lepo, 08.06.2022 ob 20:07

Zanimivo, da ni nobenega odziva, hmmmm?

ane! pa saj je forum anonimen. na tujih forumih se najde takih zgodb še in še. ampak mene zanimajo slovenske 😀

MidvMidva sva se spoznala, na mojem vikendu. So ga kolegice izkoristile, da jih je peljal. Po 14 dni sem ga jaz posilila v mokri travi. Skupaj sva 26 let od 19 lleta imava dva otroka. In koze.

V službi… Spogledovanje pisanje.. Prvič sma bla v avtu.. Zdaj se dobivama pri njemu.. Grema počasi brez pritiskov  skup hodima soping na kafe sprehod… Ne planiram kaj bo čez leto dve…

Spoznala  sva se na   morju   .

Ko smo bili   2010  na morju  me je moja punca   zamerila za radi prijateljev  .

No  videl  sem kakšno željo ima moja prijateljica   da bi me osvajala  .

Potem  sem ji kupil darilo da se bi priliznil  .

Prisla je k meni v pojsteljo ter me vprašala če bi z njo seksal   .

Zvečer  sva skupaj plesala vendar   sem bil zelo nezen do nje   .

Ko smo zjutraj vtali me je kolegica vprašala zakaj sva se lubčkala se prav se nisva  .

Je kolegica znorela da naj me postijo primiru   kjer bo naredila paniko  .

Zvečer se je npravila v lepo oblekco ter se nadišala da sem jo   zavohav  .

In ko je prišla z kolegico do mene sta mi prinesli darilo   .

Ko so videli da sta me obe poljubile na lice so se zamerili  in me obtežili da sem naredil andu  .

No drugi dan sva se  v morju začela stiskati nezno meje poljubila ter me vprašala če bi ji pomagal   in jo drzav za roko  .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close