Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ljubim starejšega !!!

Ljubim starejšega !!!

Drage sogovornice, kaj ve menite o tem, da ljubim 30 let tarejšega?
Študiram biologijo, stara sem 22 let in iskreno ljubim 52 letnega gospoda. Tudi on je zaljubljen vame, le včasih pravi naj si poiščem mlajšega. Ampak le zakaj, ko pa le z njim v postelji dosegam neizmerne užitke.

Samo mnenje prosim.

Anita

Ti kar uživaj!

Res je precej starejši, če ni poročen upam da bo čim dlje trajalo,
če pa je, pa sama najbolje veš.

Sam da ti ni nerodno, ko greš z njim po cesti in mislijo, da je tvoj fotr. Al se skrivata?

Veš kaj Nyna, me cist nic ne briga. Je ze boljs Štekat se, uživat, se pocutit varno in sploh. Je tak frajer, se ti mesa in tudi tisto pocne z obcutkom, da ne mores verjet, kolk dobr.

Anita

Saj veš da je z moškimi tako kot z vinom (starejši so, boljši so:))

Hej,

mene starostna razlika sploh ne motila. Se pravi kot opazovalko na cesti…, ko je že ena to omenila. Kaj pa briga druge ljudi s kom si in koga si izbereš… Glavno, da si srečna. In naj ti še povem, da poznam kar nekaj parov med katerimi je razlika po cca 20 – 25 let, pa super furajo… Tko, da ubpgaj svojo glavo in srce, pa bo vse OK…

Predvsem pa se ne oziraj na zlobne komentarje… Brina

Brina, hvala !!!

Slucajno sem ga nasla na netu. Na ona – on ! Že eno leto hodiva .

lupcka

Anita

Veš kaj, mal se zamisli nad sabo. Kako si pa staršem povedala???
Kaj bodo pa otroci rekli? Le kaj ti je za vraga dal, da si tako butasta, saj bi ti bil lahko dedek????? SRAMOTA!!! Smrklja pokvarjena! Jaz bi ti že dala po nagi riti, to pa! Ja, sram te bodi, fej!

Seveda, povej po pravici, le denarnica te zanima! SRAMOTA!!!!!

Minka, ne biti preveč nevoščljiva! :-)))))))))))))))))))))))99

lp.

Anita

no, no, Minka, ustavi konje. če ji paše, ji pač paše. saj nikomur nič ne škodi, pa četudi je poročen. sploh pa pri 22 še ne ve, kaj želi od življenja in je še skoraj otrok. samo to se mi zdi zaskrbljujoče. sicer pa to lahko krasno funkcionira. zakaj ne?

Kwa ti pa je? Karkoli že vznemirja Anito, je čisto njena stvar in nima se česa sramovati. Ti boš pa ostala sivo-zelena, če se boš tolk razburjala!

Minka,

a si zblaznela al kaj, da takole obsojaš človeka ki ga ne poznaš? Edinega ki ga je tule gor lahko sram, SI TI!

Brina

veš kaj anita,dokler ti nihče z foruma ne plačuje položnic ali drugih stroškov se ne meni za tiste,ki mečejo kamne nate….imej se lepo

🙂

Pošlji oblikovano (23-03-04 21:26)

Starejši moški imajo svoj šarm in izkušnje, to pa privlači!
Ne razmišljaj o tem! Če vama je lepo uživaj maksimalno.

Anita ne poslušaj Minke, ki ti je očitno nevoščljiva in se ne meni za njeno zmerjanje.
Uživaj pazi le, da te ne bo prizadel ali pa izkoristil pa tudi ti njega ne.
Veliko sreče in užitkov.

A se mu dvigne brez viagre?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

O tem je že napisala. Dvigne se mu k pr norcih!

Jest sem pa bolj ferbčna, če načrtujeta skupno priohodnost ali je to samo kurbarija?

..ljubezen ne pozna meja…ti samo uživaj…..

Ok Anita! Če ti je lepo….

Na ostale se ne oziraj, vendar dobro premili pri sebi. Zgovorno je že to, da si sploh zastavila vprašanje. Če te ne bi glodal vsaj čisto majhen črviček, bi ne spraševala tukaj kako se nam zdi. Čisto vseeno ti ni. Pomembno pa je, zakaj.
Te motijo ljudje, ki penijo kot Minka? Te motijo pogledi na cesti? Morda te gloda to, ko ga pogledaš in se le plastično zaveš razlike? veš, saj zdajle zadeva res enkratno deljuje, vendar moraš razčistiti pri sebi., kaj bo to prineslo in kaj lahko pričakuješ. če gre za krajšo zgodbo, potem ne vidim razloga, da bi se kaj obremenjevala, če pa je to moški tvojega življenja, moraš biti toliko realna, da si priznaš, da bo čas prinesel svoje. Ko boš ti še vsa polna življenja, seksualno še zelo dejavna tam nekje čez 15 let, bo on skoraj pri 70ih. Leta prinesejo starost, ki je seveda lahko zelo lepa, ampak ima tudi svoj žar. Pa kakšna bolezen…mu boš kuhala čajčke, ga negovala, če zboli? Boš zadovoljna z manj posteljnih akrobacij? Kaj če postane ljubosumen in bo stalno gledal nate kot na punčico svojega očesa? Otroci? Ja, super, toda večina dela bo na tebi. On bo že dolgo upokojen in ti ne boš mogla neomejeno z njim na primer v toplice…on pa bo težje sam doma…
To niso razlogi proti vezi, mislim pa, da je pošteno, da o tem premisliš. Ker bi bilo potem čez nekaj let res neumestno, da se pritožuješ nad tem, kar prinese življenje v takšni vezi.

Anita,

bom čisto kratka-uživaj. Na tiste, ki te kritizirajo, se pa požvižgaj, le foušija vre iz njih. Dokler traja, traja, kaj bo čas pokazal, boš pa sama videla….

Si še premlada, da bi se obremenjevala s tem, kaj bo čez 10 let.

Danes,ta trenutek, sedaj si srecna , sta srecna oba, pocakaj se ene par let in pokazala se bo razlika v letih, ti bos u najlepsih letih, zivotarila zraven starcka-dedka.Ne zameri a taka je resnica.Seveda bosta lahko se vedno uzivala, le ce bos ti znala prenest toliko odpovedovanja in vsega kar prinesejo take razlike v letih.
Ne obnese se, se une po sam 10 let razlike se kasneje pokaze, da je potrebno tolk ene energije, odpovedovanja, da vse klapa.
To govorim za kasneje ko smo vsi ze v letih, takrat se to najbolj cuti, po 40-50,prej itak uzivamo.Odvisno od samega cloveka, njegove vitalnosti…

Punca uživa, nabira si sexualne užitke, ki ji jih fantje njenih let ne znajo nudit, saj veste, kako to gre, bolj kvantiteta kot kvaliteta..
Ti kr uživaj. zase ne bi mogla trdit, da me privlačijo starejši, z že rahlo povešeno zadnjico( če ste gledale Sex v mestu..), no, če izgleda kot Sean Connery, pa se ga tud jst ne bi branila, haha…

Anita, samo ne oziraj se na ostale. Vsi vemo, da je pri 22 letih še vse odprto, do takrat, ko boš želela družino, se lahko zgodi še marsikaj. Kdo garantira, da bi pa z vrstnikom bilo drugače, bolj resno, bolj uspešno?

No, pa še nam, ki imamo rade mlajše bo več ostalo:)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close