Ljubim prevaranega bivsega
Jelkasredizime, 10.02.2022 ob 11:47
Se vsi bivsi vracajo? V primeru, da si ga ti pustil?
Jaz sem se po 5ih letih želela vrniti k mojemu bivsemu fantu. Ja po 5ih letih! Za razhod sem bila kriva jaz saj sem ga varala. Prevarala sem ga po najinih skupnih 7ih letih. Bil je moja prva ljubezen in jaz njegova. Sigurno me ima se vedno zelo rad in me ne bo nikoli pozabil saj sem le bila njegova prva. Ampak jaz sem si našla starejšega saj sem se ga naveličala, seveda sem skrivala nekje pol leta ampak me je nekdo izdal in tako se je zveza končala. Potem sem se prosjacila, da tega ne bom vec pocela naj ostaneva skupaj ampak on se ni dal. Potem sem ostala v zvezi kar s tem s katerim sem ga prevarala sedaj sva skupaj ze 5 let.
Sem pa se mu opravicila preko facebooka bivsemu fantu, sicer cez 5 let ampak vazno, da sem se.
Nekaj je odgovoril od takrat pa me ignorira, sploh noče, da bi se dobila, da se pogovoriva, kakšno rečeva itd.
Nevem zakaj zavrača jaz ga hocem nazaj. Vem, da me se vedno ljubi, ceprav me ignorira povsod! Sedaj sem si naredila nekaj fejk profilov in ga zasledujem po socialnih omrežjih, ker mene nikjer ne sprejme.
Koliksna je verjetnost, da nekoč spet postaneva par?
Prav nobena!!! Optimistka če misliš da te ima še rad… Sploh nima veze a si prva ali zadnja. Lahko ti povem da je mene bivši bil je prvi… In niti približno ne čutim več kej do njega je pa že cca 6 let. Tako da ne biti tako samozavestna da te po vsem kar si mu naredila in po 5 letnih še vedno čaka le nate
Vprašanje, ki bi si ga morali zastaviti ni to, kakšna je možnost, da bi bila z bivšim spet par, temveč, kakšna je sploh možnost, da premagate svoj skrajni egoizem. Opravičilo ni korak h temu, da bi bilo neko dejanje pozabljeno, temveč prvi korak k temu, da za svoje dejanje prevzamete odgovornost. Prav tako odpuščanje ni v tem, da bi bilo potem vse po starem, temveč, da se nekdo lahko navkljub bolečini, ki ste mu jo zadali, premakne naprej.
Vi čepite pred vrčem, ki ste ga razbili in mu očitate, ker ne drži več vode, pa bi jo po vaše moral, saj ste se opravičili. To je tista skrajna oblika sebičnosti.
Iz napisanega je videti, da se vaš bivši trudi zadihat in zaživet, kar bi morali storiti tudi vi, a ste se raje odločili za lažne profile in identitete, da bi ga preganjali kakor pošast iz najbolj groznih sanj. In prav taka pošast dejansko tudi postajate z vsakim korakom v to smer.
Forum je zaprt za komentiranje.