Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ljubim drugega

Ljubim drugega

Odšel je pred tedni, nikoli nisva bila zares par. Rekel je da nisva za skupaj in se umaknil, pred tem je bilo prelepo, občutkov kot ob njem nisem imela nikoli ob nobenem. Poznam ga že dolgo, zame je bil vedno nekaj posebnega, med nama nikoli ni dolgo trajalo, vmes so bile pavze, ker je on prekinil. V vmesnem času sem spoznala nekaj drugih moških, eni so bili vredu, drugi ne ampak nič posebnega, se mi zdi da ni bilo tiste prave ljubezni, ni bilo niti približno tako kot z njim, se mi zdi da kaj takega nisem več zmožna čutiti, marsikdo je že imel pri meni pravo priložnost brez vpliva njega, pa ni bilo takšnih čustev. Imam občutek da ko si starejši, ne moreš več na novo občutiti takšne ljubezni, gledaš na partnerje ki jih spoznavaš drugače. Vedno ko spoznam koga novega, se odločam po razumu, gledam na to da ima kvalitete ki so mi pomembne za partnerja, kakšno bi bilo življenje z njim, so tudi čustva ampak je popolnoma drugače. Je morda to bolj zrela ljubezen? Nazadnje ko se je umaknil sem takoj padla drugemu v objem, iz žalosti, obupa, zame je konec sveta, drugače je ta moški prijazen, dobrega srca, občutek imam, da mu je za razliko od njega mar zame, zame se je pripravljen potruditi, je ob meni ko ga potrebujem, lahko se zanesem nanj, ve za mojo težko izkušnjo in je vseno tukaj. Pri prvem je bil večkrat problem, ko sva bila skupaj je bilo vse super, ko pa nisva bila pa se mi je zdelo kot da mu je popolnoma vseeno zame, da je bilo z moje strani veliko več interesa kot z njegove, kazal je ogromno interesa, ko pa sem ga tudi jaz je ta izginil. Vem da druge ni imel. Vedno je rabil ure da mi je odpisal na sporočila na fbju, tudi po dan-dva se ni spomnil name, pa je imel več kot dovolj časa. Jaz nisem bila vedno najboljša, ampak nakoncu ko pa sem mislila da bova končno skupaj, se je on odločil končati. Razmišljala sem če se mu gre morda samo za sex, ampak tega med nama nikoli ni bilo, mogoče tudi zato, ker je vedel da me zanima samo resna zveza in kaj manj nikakor ne bi sprejela. Se pa sprašujem če si on v resnici sploh želj resno vezati, je že leta samski. Nekoč je tudi nekaj imel z poročeno žensko. Zelo ga pogrešam. Govorila nisva že odkar sva zaključila. Od skupnih prijateljev sem izvedela, da mu ni prav da sem spoznala drugega, pa ne vem zakaj. Po takem hladnokrvnem koncu preko fbja niti ne pričakuješ kaj takšnega. Po vsem tem se sprašujem zakaj mi je še vedno mar zanj. Nikoli nisem padala na bad boye. Ko sem ga spoznala sem se vanga zaljubila kot še nikoli, na začetku je bil veliko bolj pozoren in odziven, to se je spremenilo, moja ljubezen pa ni izpuhtela, ampak se je stopnjevala. Težko mi je, ker se mi zdi da mi bo celo življenje žal zakaj zveza med nama ni uspla. On je bil vedno tist en ki nikoli ni odšel iz mojega srca in je v njem imel posebno mesto, pa čeprav sem živela naprej svoje življenje in z njim nisem imela nobenga kontakta niti stikov. Rada bi se še prepričala, če je to res konec, pa ne vem, kaj bi si mislil. Po eni srani se mi zdi da mu ni čisto vseeno zame, mi je dajal take občutke, po drugi pa da je možno da ima vedno več želez v ognju in vsaki govri vse mogoče. Hvala ker ste me brali

Sva pa oba v 50ih.

Predvsem imaš ti očitno non stop več želez v ognju inisliš eno, delaš pa drugo..

Mogoče sem malo nerodno napisala, pozabila sem dodati jaz sem druge moške spoznavala ko me je on zapustil. Z tem novim pa sva zaenkrat samo prijatelja, si pa on želi zveze z menoj ko to predelam.

Ni prijetno, ker to traja že 20 let.

ženska največ je vredno zaupanje, iskrenost, da ves da človek stoji ti ob strani, da nikoli ne počne nič za tvojim hrbtom takega kar bi te prizadelo. to vse tako boli, verjemi, da ko bili, da te še vsaka ljubezen mine. tako kot tebi mi je bil nekdo takšen všeč,, ampak z vso to zahrbtnostjo, prav zlobo, namerno zlobo prizadeti me, jaz ne čutim nič več do tega človeka. z vsakim dejanjem ko je zahrbtno poizvedoval o meni, po moji zasebnosti, se mi je vedno znova bolj zasral in čeprav ve da me s tem nepopravljivo pri zadane, on počne to naprej in ne neha, namesto, da bi nehal, in si raje išče veze in se dogovarja da ne bo odgovarjal. torej kaj s tem pove, da me nikoli ni niti malo spoštoval in me še danes ne in mu je vseeno koliko me peizadane, celo to raje namensko počne, čeprav je tudi kaznivo. ampak boli ga briga, za to se joruptivno zmeni da ne bo odgovarjal in potem udriha naprej. obup od človeka s takim vsakim novim dejanjem semeni osebno bolj zagnusi. vse te stvari ki jih počne me kot nočna mora zbudijo iz sanj… samo zapomni si človek, ki te zdaj objame in ti pove da te ima rad in zdaj to deli in uživa, s teboj, je iskren in zaupanja vreden, ti zdaj stoji ob strani, ne odlaša niti minute, tak je zaklad.. pusi Brje prazne sanje o nekem samovšečen tipu, ki sam ne ve kaj hoče, razen da se iz življa nad čustvi drugih, ni vreden trpljenja. zdaj imaš zaklad drži ga, jaz se na takšnega hitro navežem in se tudi za ljubim, ker mi je ta karakter raka iskrena dejanja zlata vredna in v odraslih zrelih letih se zaljubi v takega… oni ki je imel samo lepoto, ostalo pa prazno crush mladostniki iz prve, v odraslih letih vidiš da ljubezni tukaj ni, je samo trpljenje, zloba in samovšečnost, zato tega ne pogrešam prav nič. karakter iskren, pošten, vsebina in dejanja so tista zaradi katerih se zaljubi v človeka v teh letih. poslušaj nasvet ceni zaklad ki ga imaš, gnoj. a pa pusti v zgodovini tam mu je mesto

zanimivo, avtorica, pri 50 tih jokaš za nekom s katerim sploh sexala nisi…, a s tistimi drugimi, ki so ti uleteli pa od prve, al kako…

Prodam drva.metrska sklana.hrast.lansko leto podirana.cena 55eu na meter.mozen razrez in prevoz.

Težko življenje in Barbijaz,

sem mislila da berem dve pubertetnici. Pri petdesetih vzdihuješ za neko simpatijo. Odrasti no. Ni čudno, da tip beži od tebe. Nisi uravnovešena.

Stara dovolj, da bi bila babica, obnašaš se kot najstnica, padaš v objeme drugih in sploh ne dozoriš, ne kot ženska ne kot osebnost.
Razumem najstnice, da jih privlačijo moški, ki so tu in niso, ki prihajajo in odhajajo, razumem njihove hormone in to, da jih privlači seksizem.
Da pa ženska pri 50 objokuje neko “nesojeno ljubezen”, obenem pa ima ob sebi ljubečega moškega, pa ne ve kaj bi z njim, je pa milo rečeno beda od življenja.
Za ljudi, ki imajo kao več želez v ognju, imam jaz drugačen izraz, a ga bom zadržala zase, ker boš užaljena. Take ženske uničite dobre moške. Ste nedorasle, nezrele, namesto da bi bile dame, ste navadne radodajke, ki mislite da se seksanju naokoli reče “padanje v objem”.
Moj nasvet: odrasti, poglej se v ogledalo, poglej svoj emšo in se zamisli nad življenjem. Kako se boš odločila, je tvoja stvar. Zaradi mene lahko čakaš tistega tapravega do 80+, ga na koncu pokoplješ in bo samo tvoj. Nimaš pa pravice na rezervi držati dobrega moškega, ki si želi zveze s tabo in ki je zrel, odrasel, resen tip. Spusti ga, naj gre do take, ki ga bo cenila, ti pa padaj potem v objeme (t.j. postelje) drugih in si tako filaj ego.

o glej ga užaljeni ego trpi pa bruhas žalitve… jaz sem daleč od 50 in mladostniška ljubezen je obstajala pr 25, pr 30 se mi je že gnusil zarad svojih dejanj. danes niti slučajno ninobenega vzdihovanja in sanjaj o njem, samo enormnen odpor. to pač nastane če se grdo obnašaš do mene. se dodatno bruhanje gnoja ti ne bo pomagalo zgolj samo obratno. sicer pa imam ljubečega, iskrenega, nekaj kar ti ne os Nikol zmožen. Face it. to si dokazal in dokazuješ iz dneva v dan.

o glej ga užaljeni ego trpi pa bruhas žalitve… jaz sem daleč od 50 in mladostniška ljubezen je obstajala pr 25, pr 30 se mi je že gnusil zarad svojih dejanj. danes niti slučajno ninobenega vzdihovanja in sanjaj o njem, samo enormnen odpor. to pač nastane če se grdo obnašaš do mene. se dodatno bruhanje gnoja ti ne bo pomagalo zgolj samo obratno. sicer pa imam ljubečega, iskrenega, nekaj kar ti ne os Nikol zmožen. Face it. to si dokazal in dokazuješ iz dneva v dan.
[/quote]

Aha, sta kar obe usekani. Ena čustveno nezrela, ta druga pa ne samo nepismena, celo nekaj skodelic ji manjka v črepinji.
Zanimivo.

Ocitno resnično držita ti dve izjavi:
– starejši niso modrejši
– bolj star – bolj nor

Leta so tu pameti pa od nikoder.

Vsakemu se lahko zgodi tako, da nebluzite. Kaj ima veze puberteta, clovek se lahko zaljubi nesrecno pri 15 ali 55. Vglavnem glede na napisano bo boljse za vas ce zacnete prebolevati,ker ce se to vlece ze 20 let iz te moke pac ne bo kruha. Kruta resnica ampak tako je. Prej se boste nehali zavajati in si nehali metati pesek v oci bolje bo. Distancirajte se dajte moznost temu drugemu prijatelju in ceprav mogoce do njega ne cutite simpatije lahko prijateljstvo, bezna afera veliko doprinese k prebolevanju. Veliko nas je slo skozi podobne situacije in dokler temu ne naredis konec pac trpis v lastni bedi. Skoda bi bilo pri taki starosti zapravljati se naprej zivljenje.

Si kar  resno zmedena, pa obsedena z nekim brezveznežem,skupaj se poberi če še hočeš kaj od življenja, stopi čez to večletno sranje in živi na novo naprej

Odgovor na objavo uporabnika
Težko življenje, 10.06.2020 ob 23:45

Odšel je pred tedni, nikoli nisva bila zares par. Rekel je da nisva za skupaj in se umaknil, pred tem je bilo prelepo, občutkov kot ob njem nisem imela nikoli ob nobenem. Poznam ga že dolgo, zame je bil vedno nekaj posebnega, med nama nikoli ni dolgo trajalo, vmes so bile pavze, ker je on prekinil. V vmesnem času sem spoznala nekaj drugih moških, eni so bili vredu, drugi ne ampak nič posebnega, se mi zdi da ni bilo tiste prave ljubezni, ni bilo niti približno tako kot z njim, se mi zdi da kaj takega nisem več zmožna čutiti, marsikdo je že imel pri meni pravo priložnost brez vpliva njega, pa ni bilo takšnih čustev. Imam občutek da ko si starejši, ne moreš več na novo občutiti takšne ljubezni, gledaš na partnerje ki jih spoznavaš drugače. Vedno ko spoznam koga novega, se odločam po razumu, gledam na to da ima kvalitete ki so mi pomembne za partnerja, kakšno bi bilo življenje z njim, so tudi čustva ampak je popolnoma drugače. Je morda to bolj zrela ljubezen? Nazadnje ko se je umaknil sem takoj padla drugemu v objem, iz žalosti, obupa, zame je konec sveta, drugače je ta moški prijazen, dobrega srca, občutek imam, da mu je za razliko od njega mar zame, zame se je pripravljen potruditi, je ob meni ko ga potrebujem, lahko se zanesem nanj, ve za mojo težko izkušnjo in je vseno tukaj. Pri prvem je bil večkrat problem, ko sva bila skupaj je bilo vse super, ko pa nisva bila pa se mi je zdelo kot da mu je popolnoma vseeno zame, da je bilo z moje strani veliko več interesa kot z njegove, kazal je ogromno interesa, ko pa sem ga tudi jaz je ta izginil. Vem da druge ni imel. Vedno je rabil ure da mi je odpisal na sporočila na fbju, tudi po dan-dva se ni spomnil name, pa je imel več kot dovolj časa. Jaz nisem bila vedno najboljša, ampak nakoncu ko pa sem mislila da bova končno skupaj, se je on odločil končati. Razmišljala sem če se mu gre morda samo za sex, ampak tega med nama nikoli ni bilo, mogoče tudi zato, ker je vedel da me zanima samo resna zveza in kaj manj nikakor ne bi sprejela. Se pa sprašujem če si on v resnici sploh želj resno vezati, je že leta samski. Nekoč je tudi nekaj imel z poročeno žensko. Zelo ga pogrešam. Govorila nisva že odkar sva zaključila. Od skupnih prijateljev sem izvedela, da mu ni prav da sem spoznala drugega, pa ne vem zakaj. Po takem hladnokrvnem koncu preko fbja niti ne pričakuješ kaj takšnega. Po vsem tem se sprašujem zakaj mi je še vedno mar zanj. Nikoli nisem padala na bad boye. Ko sem ga spoznala sem se vanga zaljubila kot še nikoli, na začetku je bil veliko bolj pozoren in odziven, to se je spremenilo, moja ljubezen pa ni izpuhtela, ampak se je stopnjevala. Težko mi je, ker se mi zdi da mi bo celo življenje žal zakaj zveza med nama ni uspla. On je bil vedno tist en ki nikoli ni odšel iz mojega srca in je v njem imel posebno mesto, pa čeprav sem živela naprej svoje življenje in z njim nisem imela nobenga kontakta niti stikov. Rada bi se še prepričala, če je to res konec, pa ne vem, kaj bi si mislil. Po eni srani se mi zdi da mu ni čisto vseeno zame, mi je dajal take občutke, po drugi pa da je možno da ima vedno več želez v ognju in vsaki govri vse mogoče. Hvala ker ste me brali

Narcis, manipulator, motenec in verjetno tudi malo psihopat. Ti povem iskreno, sam beži, ker boš obžalovala vsako sekundo preživeto s takim bolnikom. Ne moreš mu pomagati, ga spremeniti ali razsvetliti, tak je. Ni to ljubezen niti naklonjenost, ujela si se v zanko psihota, ki ve kako se lahko igra s teboj. Predstavljaj si mačka in miško. Maček jo ulovi, malo s šapo drži dol na tleh, potem spusti pa spet ujame, pa da v usta, izpljune, spet pusti in spet si jo med tačkami podaja, potem ko jo izmuči, jo v gobcu nese do predpražnika, da se pohvali kaj je ujel in dobi priboljšek. Točno tako izgleda. Želiš biti ta miška? Potem pa beži. Nič lažjega pozabiti en kos budale, verjemi, samo nisi prišla še do te ugotovitve, ki ti bo odprla oči. Nevreden vsakega trenutka in ko se zdramiš, pogledaš nazaj, boš povezala pike in ti bo naenkrat vse jasno kot beli dan. Takih kretenov je okoli ogromno. Niti se ne trudi razumeti zakaj je tak, ker on noče pomoči, on v tem uživa. Nič ni narobe z njim, razen vsega. Tako da nimaš kaj.

Medtem pa tvoja leta grejo naprej in stagniraš, ko bi lahko cvetela v naročju nekoga, ki bi te znal spoštovati, ceniti, ljubiti. In ti si to zaslužiš. Ko boš srečala človeka, ki je normalen in si mu všeč, on tebi tudi, se boš zbudila iz hipnoze, boš sprevidela svojo napako in z lahkoto šla naprej, verjemi. Nova ljubezen ti bo tako zamotila misli in srce, da se nanj sploh ne boš spomnila več, niti za trenutek. Ne bodi neumna in nadeni nasmeh na obraz, predaj se življenju in veselo korakaj novi, pravi ljubezni naproti. Nova TI ti bo res hvaležna 😉

Si pomislila kdaj, da je tisti ta prvi manipuliral s teboj? Ti je morda kdaj kaj obljubil in kasneje ni izpolnil? Kako je zaključil razmerje, je povedal, da se s teboj ne vidi ali ti je dal upanje, da se morda nekoc nekje? Ti je vseeno, da gredo leta mimo in si se vedno okupirina z mislimi nanj?

Jaz sem v pol leta prebolela moskega, ko sem se zacela zavedat, da je izkoriscal mojo naklonjenost, deloval je na podoben nacin kot tvoj, ni odpisal kak dan ali dva, vedel je, da cutim vec do njega. Ko sem spoznala, da je v bistvu grdi manipulator, tega seveda takrat vsa zaljubljena nisem videla, ampak sele kasneje, sem sama zakljucila za vedno in upam, da mi ga nikoli vec ne bo treba videt. Nanj imam se samo ne lep spomin, pa sem toliko prejokala zanj in zapravljala cas z mislimi. Ampak potem cez cas malo bolj razumsko pomislis in spoznas, da so eni ljudje, ki se napajajo s custvi drugih. Kot vampirji.

A sex pa ni del resne veze?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close