Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ljubim 2

Ljubim 2

Verjamem, da ne lažeš, ampak kljub vsemu s takšnim tipom moškega ženska (tvoja žena) nasanka…

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

No, saj to je res še sve njeno. Morda bo pa tudi kaj odpustila, namesto da zdaj vsa obupana čaka na svoj trenutek.

Jaz pa ljubim dve, tam kjer ena nima, vzamem od druge, dajem pa obema.

Ja, ampak zagotovo nisi tip, ki bi si ga ženska želela. Razumeš?

Matjazko, kakšne nesmisle pišeš, tipu, ki pravi, da ima 2 ženski praviš, da ni tip, ki bi si ga ženska želela????

Jaka, kaj bo spet narobe? Malo pretuhtaj, kaj sem spet s tem mislil. Če boš spet vzel dobesedno, jasno, da potem ne boš prav nič razumel. Naslovnik pa po moje dobro ve, kaj sem s tem hotel povedati.

Pa da razložim: namreč ženska, ki je ob takem moškem, bo vedno v negotovosti, saj se njen moški je in se ni za njo odločil. Ljubim2 piše, da je celo opazil pozitivne spremembe pri ženi, ko ima drugo, češ da jo s tem osrečuje, ko je sam srečen? Bi me res zanimalo, kako bi bila vesela njegova žena, če bi vedela za vir moževe sreče. Tudi v nekaterih muslimanskih kulturah, ko je to sprejemljivo, da ima moški več žena, se po moje te ženske tako sovražijo in je toliko ljubosumja, da bi druga drugi izruvale oči.

ljubim se z dvema, ljubim tretjega

Kaj pa 4 ?

kaj pa 1?

Človek ni narejen za e n e g a pika.

En(a) je kot nobena.

Ljubiti 2 ni mogoče, lahko ljubiš le tisto in zgolj tisto, kar pri obema dobiš, definitivno pa to ni ljubezen do dveh oseb.

Ljubezen ne izrablja in ne zlorablja, kar pa se v tem primeru dogaja..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close