Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ljubice ,zakaj ste tako pritegjene,da grete z vezanim moškim ?

Ljubice ,zakaj ste tako pritegjene,da grete z vezanim moškim ?

Ne ukvarjajte se z drugimi. Vsak zase ve, kaj potrebuje. Ljubice očitno potrebujejo ljubimce, poročeni potrebujejo ljubice, žene potrebujejo može, ..skratka brigajte se zase, ker nam vsem je zeloooooo lepo. Sem pa poročena ljubica drugemu….

Zato, ker ga doma zena ne zadovolji… Ce bi imel doma dovolj telovadbe ne bi gledal drugam. Ali pa ima 20 kg prevec.. ŽAL JE TAKO!

Odgovor na objavo uporabnika
Kr en552, 19.06.2021 ob 15:45

Zato, ker ga doma zena ne zadovolji… Ce bi imel doma dovolj telovadbe ne bi gledal drugam. Ali pa ima 20 kg prevec.. ŽAL JE TAKO!

No ja, to lih ne drži z kilogrami. Imam znanca , ki žal vara svoji partnerko z enako bolj okroglo postavo  in stokrat gršo ljubico in si mislim, kaj je s tem človekom.

Ne verjamem, da je ravno zaradi tega. Ker kot je že napisala ena, ljubice so lahko manj lepe, pridne, uspešne od žene. Pač varalice rabite ta adrenalin, ko se situacija obrne in ste sami prevarani, ste pa najbolj užaljeni in kako se vam je lahko to zgodilo. Zame je varalica enaka lažnivcu na vseh področjih. Če bo najbližjega nategnil oz nalagal, bo ziher mene tudi. Pač taki ste, ne se zdaj izgovarjat na ženo in otroke. Ljubice, tiste, ki gredo zavestno v tako razmerje, ali so toliko nesamozavestne in jim ne kapne, da ženi in še ostalim ljubicam piha na dušo, ali pa ne privoščijo drugim  srečo in iz privoščljivosti se vpletejo v neko družino, ker si podzavestno same želijo, da bi imele moža in družino.

še ena669, 19.06.2021 ob 15:25

Ne ukvarjajte se z drugimi. Vsak zase ve, kaj potrebuje. Ljubice očitno potrebujejo ljubimce, poročeni potrebujejo ljubice, žene potrebujejo može, ..skratka brigajte se zase, ker nam vsem je zeloooooo lepo. Sem pa poročena ljubica drugemu….

Ljudje živimo v skupnosti, kjer naša dejanja vplivajo na druge ljudi.

Zato se ne moremo brigati le zase in gledati stran ob dejanjih pokvarjenih ljudi, ker pokvarjeni ljudje na splošno vplivajo na vso družbo.

Mafija prav tako pravi, da se naj brigamo zase in gledamo stran, ko oni potrebujejo milijone in tako poskušajo utišati svojo vest.

Popay npr, 19.06.2021 ob 11:04

ti pa ne veš, 18.06.2021 ob 21:12

Kiki piki, 18.06.2021 ob 20:42

Ti pereš in kuhaš jaz se zabavam, 18.06.2021 ob 19:59

Vprašanje za žene: zakaj tako svinjo od moža vzamete nazaj v svojo posteljo?

Zakaj ste pa ve take kurbe,da se date dol z vezanim??? Pa vete,da ima ženo,ali partnerko??!!!

Ker ste samske??!!! Take kurbe, ne bote nekoč samske !!!

K.urbe so ženske, ki seksajo za denar.

Ljubica pa seksa iz užitka.

Žena ostaja z varalico ponavadi, ker se ji to finančno splača.  Torej je jasno kdo je k..urba.

Mi je pa zanimivo, da so žene tako neumne. Dec se zabavo z ljubico, ljubica uživa z njim. Žena pa trapa mu pere gate, mu kuha, lika, še froce mu rodi. Vse pač za denar? Pač ene žene bi vse požrle, samo, da jim je finančno ugodno. Ljubice se jim pa smejijo, ker one pa smetno pojedo.

hehe, pa kaj nabijate stalno s tem pranjem gat…, jebo te, pa kater moški si danes ne zna sam vklopit pralni stroj, ki ga zna za prvo silo skoraj vsak popravit, če ni v qurcu elektronika, ali v skrajni meri vržt v lavor z vročo vodo te usrane gate, če se mu ne da…, ali kupit nove gate…..  Moški, ki hodi zanemarjen in umazan okoli si niti ne zasluži ljubice, jebe se njemu za to kar mu žena skuha in opere, ker vse to komot sam naredi. Katera ženska bo pa spustila sebi umazanga moškega…., edino taka, ki je tud sama neurejena in na higieno nič ne da, tukaj se pa spet postavi vprašanje, kater moški pa hoče tako žensko, pa čeprav se mu recimo ponuja…..

Pa že župan večine mon, šerif, se je javno hvalil, da ne zna uporabljati pralnega stroja. Rad pa pogleda za farmacevtkami.

Drugače pa ja: dec, ki kaj dela doma, se nima časa okrog gonit. Če decu baba gate pere, lika, kuha… ima on čas za ljubice. Pač žena je doma za seks pa za gospodinjo, dobi pa denar od moža. TOrej je plačana za seks in gospodinjenje.

Ljubica pa pobere smetano.

Lala500, 19.06.2021 ob 13:37

robi445, 19.06.2021 ob 13:27

V vlogi ljubice so samo tiste z manjvrednostnim kompleksom.

Psihično zdrava ženska si je sposobna poiskati normalnega moškega in z njim živeti v zdravem odnosu.

Podpis!

Popolnoma enako velja za tiste, ki varajo. Imajo manjvrednosti kompleks, slabo samopodobo, osebnostne motnje… Pravzaprav je več patologije pri varalicah, kot pri ljubicah. Mnogo jih namreč vsaj na začetku niti ne ve, da so ljubice, kasneje pa so tako globoko vpletene, da je težko kar naenkrat presekati. Za varalice velja nasprotno-vselej se zavestno se odločijo, da bodo delali za hrbtom partnerja, razkirali,… Včasih zato, ker ga imajo samo zato, da niso sami (za občutek varnosti, nekoga kao zanesljivega), “ljubezen” pa iščejo drugod, včasih, ker ne morejo brez adrenalina oz si morajo buildati ego,vselej pa gre za neke psihološke motnje oz manjko na ravni samopodobe. Enako velja za ljubice, ki gredo zavestno v zvezo z zasedeni ali je to celo njihov vzorec.

Pa tudi žena, ki ostaja v zvezi z varalico ima slabo samopodobo in manjvrednostne komplekse. Nekatere veš čas vedo, kaj počne njihov mož, zato čutijo še večjo potrebo okolici kazat kao srečno družino (dandanes preko socialnih medijev), z njim pa ostajajo ker menijo, da si česa boljšega ne zaslužijo, ker se bojijo biti same itd, seveda se same prepričajo, da zaradi otrok (čeprav je bilo že zdavnaj dokazano, da na otroke takšno okolje kavarno vpliva in da so kot odrasli potem sami del podobne partnerske dinamike). Tako da z nikomer v trikotniku, če je ta dalj časa trajajoč, ni ravno vse tako, kot mora biti.

Imas vse sorte ljubic in tud zen. Marsikatera ljubica (sploh ce je mlajsa) je z moskim zaradi financ, pa tud marsikatera zena. Taka je pac realnost. Vse je stvar pogleda. Se pa jaz kot zena nikoli ne bi tako ponizala, da bi letala za mozevo ljubico (v primeru da bi jo imel) ker bi imela prevec dela s tem kako se po hitrem postopku losat moza , ki me je ogoljufal in nalagal.

Stvar je enostavna. Za varanje sta kriva dva. Mož in žena. Edino onadva sta odgovorna za njun odnos. Če je odnos ok, ne bo varanja, če je odnoč zanič pa je varanje na dnevnem redu.

V bistvu 1, 20.06.2021 ob 07:48

Pa tudi žena, ki ostaja v zvezi z varalico ima slabo samopodobo in manjvrednostne komplekse. Nekatere veš čas vedo, kaj počne njihov mož, zato čutijo še večjo potrebo okolici kazat kao srečno družino (dandanes preko socialnih medijev), z njim pa ostajajo ker menijo, da si česa boljšega ne zaslužijo, ker se bojijo biti same itd, seveda se same prepričajo, da zaradi otrok (čeprav je bilo že zdavnaj dokazano, da na otroke takšno okolje kavarno vpliva in da so kot odrasli potem sami del podobne partnerske dinamike). Tako da z nikomer v trikotniku, če je ta dalj časa trajajoč, ni ravno vse tako, kot mora biti.

Na koncu ugotoviš, da so vsi trije drug drugega vredni. Škoda skrivanja, okolica takoj vse prva izve. Največja škoda so otroci, ki so v take odnose vpleteni in potem so sami isti, ko odrastejo

@ti pa ne veš…, s tem kopiranjem je zdej čista štala.., se kopija v metrih odvija, tako, da raj @ odgovorim…

ehhh župan, poln keša, zakaj si bi bi on sam kuhal in pral gate, ko komot plača za ta dela, tud žena mu jih ne… Z ženo pa verjetno že lep čas nima nobene intime, tko kot drugi zakonci ne po toliko letih, kdo pod milim nebom po toliko letih skupnega življenja zaspi objet v pojstli od zakonskih parov….  Zdej, če bi imel župan kakšno zanesljivo in stabilno ljubico, se bi verjetno že ločil, moškiemu dobit zanseljivo žensko v zrelih letih lahko samo sanja tako za ljubico kot za resno vezo…., emancipacijo ženske zelo izkoriščajo na negativen način.., če se hočeš pa noramlno pogovoriti z njo, pa histerijo zganja, tako, da se mora moški umaknit ker on izpade kao slab v okolici.. Zaradi malo flirta v dolgoletnem zakonu se pa ne boš ločil…, če partner/ka ne vztraja kar se ločitve tiče, če pa vztraja in je žleht, pa stvar gentelmensko spelješ…. Te aferice, če so sploh bile bodo šle v pozabo, ona dva bosta pa  spet zaživela v njihovi “srečni” vezi, kaj čes se zaradi tega ločevat in delit premoženje pol pa sam v bogastvu umrt, ker ljubica, če ne gre v razmerje z dušo je čista pušiona, sej to more moški sam videti s kom ima opravka, posebej v intimi..

mojstri ki znajo hišo od temeljev postavit pod streho in vse inštalacije narediti v hiši, znajo tudi na taprave gumbe pritisniti, da zalaufajo pralni stroj na 30,40,60,90 stopimj skuhajo in peglajo za sebe in kar je najvažnejše znajo tudi na tist taprav gumb pritisnit v vsaki hiši v kateri  delajo instalacijo od vodovoda do štroma in podstrehe pri ženski, tako, da se jim zna zgoditi, da imajo celo po več ljubic…

Najbolj smešni so mi tisti, ki rečejo, midva se kregava ampak se imava rada…., buče.

Če se imaš rad se nikoli ne kregaš ampak se vedno objemaš in za roke držiš in ko vidiš partnerja, si želiš dotik z njim.

Mene pa zanima, zakaj žena/partnerka,  ko izve za varanje,  najprej napade ljubico? Kako pa ona razmišlja?

Osebe, ki so ljubice ali ljubčki imajo težave z predajo in intimnostjo (strah), zato so poročeni varna izbira, kjer se pač ni potrebno predati. In tudi če ga samo sexajo naokoli z samskimi je to tudi varna izbira, saj je le telo bolj varno delit z nekom, kot pa sebe celega. Čeprav tudi s tem nasprotujejo sami sebi-sebe nočejo delit, a v svoje telo (ki je njihov dom) pa spuščajo sve i svašta in to brez kondoma.

Ne glede na to ali sem ženska ali bi bila moški- s takim/tako ne bi nikdar delila svojega telesa. Povedat svojo resnico pa me nikdar ni bilo strah, pa četudi jo obrnejo proti meni in me skušajo ranit. Ma đabe, ne pali to pri meni, porajtam jaz njih. Tile pa leporečijo, se pretvarjajo, zavajajo, manipulirajo, omalovažujejo, napadajo.. in zakaj? Da pridejo do fukca. Dušno siromaštvo. materialistično ga nikdar ne more prekosat.

Če ne bi bilo ljubic, bi bilo veliko več ločitev. Veliko žensk bi lahko čutilo globoko hvaležnost do ljubic, saj bi sicer bile samske in zapuščene.

ampak ” ljubice” oziroma priležnice, so gnusne, ker vedo, da on vtika doma tudi svoji ženi; a se ” ljubicam” ne gnusi, ker en tič rine v dve vagini?

Če ne bi bilo ljubic, bi se zadeve in konflikti v odnosu morali razčistiti. Marsikateri odnos več bi lahko tudi razpadel, a bi zato odnosi bili bolj pristni in prinašali več zadovoljstva in ljubezni

danesnedelja, 20.06.2021 ob 15:17

ampak ” ljubice” oziroma priležnice, so gnusne, ker vedo, da on vtika doma tudi svoji ženi; a se ” ljubicam” ne gnusi, ker en tič rine v dve vagini?

Ha, misliš, da se tič znuca?

Bistvo je, da tip uporablja kondom. Brez kondoma: ni šans.

Kako pa seksa z ženo mi pa dol visi. Jaz vsekakor brez kondoma ne. So pa poročeni taki, da bi kar brez kondoma seksali. AMpak pri meni taki takoj odletijo.

Zadeve so veliko bolj enostavne. Ženi ni več do seksa, ko je izpolnila svoje materinske potrebe, tisti seks enkrat na teden mora možakar izsiliti od nje, na koncu se mu več ne ljubi. Ker se ne počuti več moškega, pade na prvo, ki v njem vidi jeebacha in svoje potrebe izpolnjuje tam. Roko na srce, malo je žen, ki bi še po 15 letih z veseljem seksale z možem, veliko pa jih je, ki jim je to nujno zlo. Iz tega izide ogromno varanj, ko eden od dveh pač rabi več seksa kot drugi. Tip, ki ima ženo, ki se ni zapustila in je še vedno pohotna in željna seksa, bo le redko iskal seks drugje. To je dejstvo. Seveda pa obstajajo tudi ljudje, ki kronično varajo, pa čeprav imajo doma voljno in seksipilno ženo. Ampak to so redke ptice. Dejstvo je, da so starejši tipi 55 +, ki so še vedno dejavni v postelji, dejavni z novimi, praviloma mlajšimi partnerkami. In vsi po vrsti imajo podmladek z novo partnerko/ženo. Vsi ostali zvesti moški počasi prenehajo s posteljnimi dejavnostmi s svojo ženo. Izjeme so izredno redke.

Šum šum, 18.06.2021 ob 16:10

Ljubice, torej zakaj ste tako vsekane in ga serjete z vezanimi,ali poročenimi moškimi? Ste taka slaba roba,da se vas drugi samski nočejo dotakniti, ali kaj?

ljubica ti bom jaz povedal zakaj, dokler boste žene vse zanemarjene hodile naokrog, ne pričakujte da vas bodo možje požirali z očmi…Komu je še seksi 40+ letnica v majici miki miške?

šteffkka, 21.06.2021 ob 06:38

Zadeve so veliko bolj enostavne. Ženi ni več do seksa, ko je izpolnila svoje materinske potrebe, tisti seks enkrat na teden mora možakar izsiliti od nje, na koncu se mu več ne ljubi. Ker se ne počuti več moškega, pade na prvo, ki v njem vidi jeebacha in svoje potrebe izpolnjuje tam. Roko na srce, malo je žen, ki bi še po 15 letih z veseljem seksale z možem, veliko pa jih je, ki jim je to nujno zlo. Iz tega izide ogromno varanj, ko eden od dveh pač rabi več seksa kot drugi. Tip, ki ima ženo, ki se ni zapustila in je še vedno pohotna in željna seksa, bo le redko iskal seks drugje. To je dejstvo. Seveda pa obstajajo tudi ljudje, ki kronično varajo, pa čeprav imajo doma voljno in seksipilno ženo. Ampak to so redke ptice. Dejstvo je, da so starejši tipi 55 +, ki so še vedno dejavni v postelji, dejavni z novimi, praviloma mlajšimi partnerkami. In vsi po vrsti imajo podmladek z novo partnerko/ženo. Vsi ostali zvesti moški počasi prenehajo s posteljnimi dejavnostmi s svojo ženo. Izjeme so izredno redke.

tole sodi med najbolj neumne prispevke. Kar poznam varalic imajo doma začuda vsi lepe žene, koliko seksajo sicer ne vem. Domnevam pa, da se pri ljubici vseeno malo bolj potrudijo kot pri ženi. Največji problem je po moje pomanjkanje izzivov, večina teh moških nekje vegetira ali pri starših, še huje je, če pri tašči v mansardi. Nimajo doma nobene besede, pa se morajo drugje dokazovati.

Danes že kar poročene najdejo poročene. Kaj lažjega kot poročeni ženski pojamrat kako si nesrečen v zakonu, kako te žena ne razume, kako si tudi ti zaslužiš ljubezen… ona pa enako nazaj… taki se izvohajo in pol skupaj uničijo ne eno ampak dve družini.

Meni se bolj fasciantno zdi to, da imajo taki v glavi, da je ženska prevarala moškega, s katerim ima dejansko nekaj vrednega (družino) in obratno moški…. Potem pa en drugemu verjameta, da se ne bota varala, ker onadva pa nista taka. Ju je v to pahnil partner/partnerka. bwahahaha…

Lahko je sprejet, da si v dvajsetih sebičen, da te briga samo zase, ampak ko enkrat ustvariš družino takrat se je pa treba zavedati svoje odgovornosti. Prva pride družina, potem pa lastne potrebe. Če tega nisi sposoben bodi raje sam ali pa vsaj brez otrok. Na koncu zaradi takih najbolj najebejo otroci.

Dobra ženska kuha in pere svojemu partnerju.

Pametna ženska poskrbi, da si partner kuha in pere sam.

Najpametnejša ženska pa naredi tako, da partnerju pere in kuha žena.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close