Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek LJUBICA

LJUBICA

Vprašanje ljubicam?
Se je katera od vas podala v avanturo s poročenim ,ki ima povrhu še dva otroka? Ker eden brez drugega nisva mogla več živeti se je ločil od žene in prišel živeti z menoj. Vezo sva skrivala dve leti, sedaj pa skupaj živiva že 6 mesecev.Imava se lepo, veliko hodiva na izlete, pomaga mi pri opravilih,…vendar pa se mi zdi da je včasih tako nervozen, živčen,…Dozdeva se mi, da ga sedaj ko je ločen peče vest zaradi bivše, oz. zaradi otrok. Ne vem, mogoče se motim. Zaboli pa me, ko se ob takšnih njegovih slabih dnevih tudi kdaj zadere name. Takšen ni bil prej. Kakše izkušnje pa imate ve, ki ste bile v vlogi ljubice ali pa ste še vedno. Kaj pričakujete od njega? Imate strahove, da tudi vam naredi podobno kot je svoji ženi in to zaradi vas. Mu lahko zaupate???

Jaz imam ljubimca, ki sicer ni poročen, živita na koruzi in ima dva otroka. Jaz sem poročena.
Skupajsva že pol leta, nerazdružljiva, čeprav nihče ne ve za najino vezo.
Kako bo naprej ne vem, je pa res, da sva iz dneva v dan bolj navezana.
Lp

Tudi jaz sem bila ljubica, no zdaj pa sva že kakšno leto na skupnem naslovu.
Ja s tem je tako: prej ti takega nisi poznala, ker sta bila pač par ur skupaj, vse ostalo pa je dobila v paketu žena (umazano perilo, sitnoba…..), tko da je zihr drugač kokr je bilo – no šele zdaj se bo videlo ali se imata res tako rada.
Pri nama je tudi bila določena kriza ampak je minila.

Aja, ima pa 3 otroke in na začetku je bilo kar pestro, pa se tudi to spremeni.

Nič ga ne peče vest, ni zato nervozen. Samo težko je pozabiti vse tiste lepe trenutke iz zakona kajti sedaj, ko je vse za njim se mu to zdi vedno v lepši luči. Vedno bolj tudi pogreša otroke, ki bodo vedno njegovi pa če se desetkrat ženi. Kar pa se vajine zveze tiče sedaj, ko nista več ljubček in ljubica bosta počasi spoznala tudi vse slabe lastnosti drug drugega.Upam, da ne bo postalo tako kot je bilo v njegovem zakonu, kajti kdor ne zna vedno znova poživiti svojega zakona tega tudi v drugih zvezah ne bo znal…

Draga sreča

Sama nimam izkušenj , sem namreč že zelo dolgo poročena in zakon kar laufa . Če pa si dovolim malo razmisleka v tvojo smer , je to tako. Mislim , da so tvoji strahovi če se temu lahko tako reče , strahovi ki vladajo povsod tam , kjer sta se dva našla tako kot vidva. Že mogoče , da se sem ter tja spomni na svoj prvi zakon in tega mu ne gre jemati za zlo. Nenazadnje sta s prejšnjo ženo kar nekaj dala skoz . Vendar pa mislim , v kolikor je med vama vse ok in se tudi ti trudiš , da vajina zveza lepo uspeva , se ni bati da bi bil zaradi tega nervozen. Konec koncev je odrasel človek in se je tako odločil , ker ga je k tebi vleklo srce.
Nič , kar lepo mu povej česa in kaj se bojiš…pogovor bo odtehtal tvojo bojazen. Morda se pa le še katera najde ki ima izkušnje in ti bo lažje kaj povedala. Sama zase vem , pa kot rečeno res nimam izkušenj , da bi enako dvomila . Tu se res ne da nič , čas bo prinesel svoje.
VSO SREČO !

Pozdravljena,
tudi jaz sem vse to že dala skozi. Bila sem ljubica poročenemu moškemu z otrokom. Ni štimalo, pa sva se zaljubila. Sedaj sva skupaj že sedem srečnih let, tri leta poročena.
Na začetku žal ne vemo, kaj je tisto “tapravo”. Vsak ki je zaljubljen, bi dal vse za ljubljeno osebo, a vendar to še ni “to”, oz. ne vemo, ker smo slepi od zaljubljenosti.
Daj mu čas. Njemu se življenje zelo spreminja, oz. se mu je in to niso zanemarljive stvari. On je prizadet, najbolj zaradi otrok. In to so hude zadeve. Sploh, če se najde njegova bivša in poskuša kaj nagajti.
Ko pride njegov moment šibkosti, ga pusti pri miru, naj sam opravi s tem.
Ampak vse se s časom umiri, skoraj (!!!) pozabi.
Veliko sreče, strpnosti in ljubezni vama želim!

Pozdravljena!
Morda mene še to čaka nevem vsaka iskušnja ,ki jo bom tu prebrala
bo tudi meni dobrodošla in v razmislek jaz imam ljubimca 9 mesecev ni poročen živi na koruzi in ima eno hčer.Jaz sem pa poročena vendar
se bom kmalu izselila v svoje stanovanje. Nevem kako bo potem
že zdaj sva dost skupaj ko pa nisva pa imava kar neke krize in ko vse skup prideva kot da to vse reši tako se pogrešava.Vendar meni pravi čeprav mu jaz nisem nikoli niti omenla skupnega življenja da glih tako tudi svoje partnerice nemore prizadet kar odit to mi pove kar sam nič se skupnem življenju ne pogovarjava saj prepuščava času čas .
LP MIMI

Take ženske se mi gnusijo ko razdirajo zakone ker največ posledic pusti na otrocih.

BLJAK IN ŠE ENKRAT BLJAK NA LJUBICE. PA SAJ TO SAME ŠE PREDOBRO VEDO, ZATO SE PA SKRIVAJO.

seveda, vsega so krive ljubice, možki so pa čist nedolžni

NE NIKAKOR, SAM ONA DA NOGE NARAZEN, TOREJ ONA DA ZELENO LUČ !!!!

a pol je tvoja osnovna predpostavka, da ga bo mož vtaknu v vsako, k mu bo dala zeleno luč, al kako?

Če da noge narazen, to pe ni zelena luč. Napačno razmišljaš. To še niti oranžna ni. Oranžna je takrat, ko ded začne razmišljat o tem. No zdaj veš, kdaj je pa zelena.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ce imas sreco potem tvoj nima slabe vesti – je pa res, da je lahko komaj zdaj spoznal, da je zgubil nekaj kar je bilo ta pravo in zna se zgodit, da ne bo bolje ampak vedno slabse in , da se bo zelel vrnit k zeni – ne bi bil ne prvi ne zadnji!!!! Zna se pa tudi zgodit, da bo na koncu pristal z eno popolnoma tretjo, saj ga bos ti prevec spominjala na locitev od zene in otrok. To je enako kot, da imas pprometno in ti potem postavijo ta avo pred hiso. kako dolgo ga bos gledala tam?? Jaz poznam primer, ki je decko pustil zeno z otrokom in je imel potem grozne tezave sam s seboj pa tudi punca s katero je bil kasneje (ni iti bila njegova ljubica ampak jo je spoznal takoj za tem ko se je locil) morala trpet vse sr…je in ga tolazit in glumit prihijatra in medicinsko sestro. In bolj kot je cas mineval bolj je on pozabljal zakaj se je zares locil in bolj so ostajali samo lepi spomini na zakon. In potem je njej prekipelo in je odsla iz te veze. In najvecja ironija je bila potem ko je naenkrat, preko noci in ko je bilo ze prepozno, pozabil na svoj zakon in zacel postavljat na prestol to ta novo…. Ampak komaj ko je bilo ze prepozno. Najhuje kar se ti pa lahko zgodi bi bilo pa to, da ga spelje ena tretja, neobremenjena z njegovo preteklostjo – in potem nimas ti niti pravice biti jezna najo ali komurkoli kaj ocitat – saj si ga ti dobila na enak nacin!!
Upam, da se ti bo izslo ampak to kar sem ti napisala pa je malo vzami v zakup kajti vse to se je zgodilo tudi drugim v tvoji situaciji.

Lep pozdrav!
Marko lepo si to napisal,naša Marja pa nebi bla Marja ,če nebi vse kar je drugače misleče in živeče popljuvala.Mislim ,da je zaskbljujoče nestrpna
do drugače mislečih.Nevem zakaj bi bla ljubica kriva saj sama nemore nič nardit pa tudi nog narazen dat brez da moški ljubimc pri tem sodeluje.
LP MIMI

LP MARJA
Marja neruzem te več,kako lahko tako ozko razmišljaš.Noge narazen da ona ja komu če on ne sodeluje a ga prisili ali posili. Veš kako si rekla enkrat meni na forumo bomo pa pol brali spet v slovenskih novicah
ja res je spet beremoo tragediji v Celju zakaj ker je varala ne ni varala ampak si je zaželela mirnega življenja ne več nasilja v katerem je tako dolgo živela in to beremo a to je tudi cena življenja .Asi kdaj razmišljala o tem.Ti ki se vedno šopiriš kako si srečna sem ti že enkrat rekla vsak ima svoje življenje in vsak si ga polepša kakor si sam želi tu smo zato da povemo svoje mnenje in iskušnje ne pa da pluvamo po drugačeživečih in
mislečih in jih posipavamo z žaljivkami.
LP MIMI

mislim, da je njen mož eden izmed tistih, ki išče te ‘zelene luči’….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close