Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ljubica nosi mojega otroka

Ljubica nosi mojega otroka

Spoštovani. Že ko ste prvič prelomili obljubo ter prevarali svojo izbranko, ste vaš zakon postavili na zadnje mesto, posledično na propad. Če ste imeli takrat toliko “samozavesti” jo imejte tudi sedaj in prevzemite “odgovornost”.

Pipistrel ima tskšne probleme?

Dragi gospod preden daš hlače dol moraš vedeti, da se lahko zgodi to, kar se je zgodilo. Če si bil tak frajar da si  ženo varal zdaj sprejmi še posledice.

Problemi z zenskami? Ti si taglavn debil kle???? zdj pa jej kar si posadu.

Odgovor na objavo uporabnika
Ena345, 28.10.2021 ob 18:11

Otroka bi zeni prekril?? Sorry, prej ko slej resnica pride na dan. Kako si lahko ze v startu sploh pomislil na varanje??? Dokler si varal je bilo use ok, zdaj ko je ljubica zanosila pa panika?? Ce nebi zanosila bi pa varal naprej?? Povrh vsega tudi ljubici nisi povedal, da si porocen? Neposteno igro si izbral. Prizadel bos svoja 2 lastna otroka in zeno. Jaz taksnega nebi odpustila nikoli. Postavi se v polozaj svoje zene in otrok potem se pa vprasaj kako bi se ti pocutil. Bi ti bilo lepo, ce bi te zena varala in pricakovala otroka od nekoga drugega? Pomoje ne. Ne razumem nobenega, ki je v zakonu in ima svojo druzino in potem gre varat. Ce nisi srecen v zakonu potem se loci in usak svojo pot in delaj kar ti pase. Tako pa clovek ki pocne taksne stvari prizadane poleg se kup drugih ljudi, ki si tega niso zasluzili!!!

DAJ NE SERI !!

Odgovor na objavo uporabnika
Zaskrbljeni mož, 23.10.2021 ob 19:43

Pozdravljeni!

Imam velik problem in sicer ta, da je ljubica s katero ljubimkam dobro leto dni noseča, o splavu noče niti slišati. Moj problem je v tem, da sem poročen 20 let in imam dva najstniška otroka, stara 16 in 17 let.. Če bo žena izvedela, da druga pričakuje mojega otroka je z zakonom konec, otroka me bosta zasovražila saj sta precej navezana na mamo. Kako naj ljubico prepričam v splav oz skrijem tega otroka pred ženo? Ljubica tudi grozi, da bo vse zblebetala ženi, ker do pred kratkim ni vedela, da sem poročen. Hjoj sami problemi s temi ženskami..

Ja, res so same težave s temi ženskami.

Idiot, si ga mogu imrt v hlačah, pa ti zrnska ne bi delala problema. In, ja upam, da pove tvoji ženi. Čim prej.

Eh, ne sekiraj se. Načevljaj obe babi, pa si najdi eno tretjo. Plačo na minimalca, preostanek pa keš na roko. Potem pa naj se obe babi kar jebeta, ker boš moral plačevati preživnino največ 50 eur po otroku. Tako da komot še kakšnega novega otroka narediš, se bodo pač babe malo bolj delovno in finančno potrudile.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close