Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ljubica me je zajebala

Ljubica me je zajebala

No, moja ljubica me je zajebala….. je nehala jemati tablete, zdaj pa je noseca…..

jo lahko prisilim v splav? kr tega pamža si pa res ne želim…. pickajimaterna!

ne ne moreš.

Ti si uničil življenje otroku, ker si ga naredil pa ga že sedaj sovražiš.
Ubogi otrok, ker bo imel fotra, ki nekontrolirano seme okrog.
Še nisi nikoli slišal za zaščito?

no, sej ni vazn, jaz ga prizanl ne bom, to itak da ne, ce mi ga je podturila…… zakaj bi si stroske delal…. sam res, zenskam po 27 letu ni za zaupat, ta prokleti nagon po razmnozevanju…. mislim, da laze o kontracepciji…..

Če si bil ti njen jeb*ch si zajebal ti…..

Čeprav dvomim da imaš s kom ali čim to počet, ker to je spet ena tema iz rumenega tiska, kriva bo pa Ronka…;)

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Te popolnoma razumem in podpiram, tudi meni se je to zgodilo, sicer že nekaj let nazaj…ženske mislijo, da imajo pravico do zanositve, kr si pač one to želijo….

svet je pač zelo zelo čuden…. in marsikateri moški si ne želi otroka, ki mu je v zelo veliko primerih vsiljen

zajebal si se sam. doma bi bil :)))))

upam, da te žena nogira po hitrem postopku

Kastrirat se daj pa ti nobena ne bo podtaknila otroka.
Tipi bi seme trosili okrog, odgovornosti pa ne bi prevzeli.
Hja, nič ne bo, ti ga ne boš priznal, naredili bodo test očetovstva,ki ga boš ti plačal potem pa seveda plačevanje preživnine pa žena te bo povprašala glede otroka in ljubice.

Zgodilo se ti je? Kar samo se je zgodilo ali si ga ti naredil?
Te je ženska prisila v seks? Pa še kontracepcijo ti je prepovedala? Bogi revež no.

Takemu, ki otroka ne prizna sam od sebe, pokaže pa pozneje to test očetovstva, bi morali naložiti dvakratno preživnino. Eno za lastnega otroka, drugo pa za sklad iz katerega se črpa denar, da se taki nezreli primerki sodno preganjajo.

ne razumem, zakaj noce splava….. imava se super, zdaj ko sva sama… sex je fenomenalen…in je mir, pa lahko uzivava…. pol pa bo imela froca, ki bo nonstop tulil, da raztegnjene picke sploh ne izpostavljam!

Neokusna provokacija.

Za potešitev seksualnih potreb bi si lahko najel prostitutko, ta ne bi zanosila….šola za drugič :-))))

In ne, ne moreš je prisiliti v splav, lahko se legalno odpoveš očetovstvu, v naspotnem te lahko za priznanje toži (do 5 let po rojstvu otroka). Sramotno izražanje pa obvladaš, žal po tem ni povpraševanja 😛

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

revček si no :))

mogoče ti bo lulček kej zrastel, pa se ti ne bo vsaka razegnjena zdela

vzemi lopatko pa ven kidat, šu šu

sej moski me razumejo…. ce imas doma zeno, ki ze ima razstelano picko, ne rabis se ljubice, ki ima enako!

Kako ves da je pa moski res copata?
Ko zeni ki je noseca ne upa priznat da je neploden.
😛

tele tabletke naroči preko neta:

http://www.plannedparenthood.org/health-topics/abortion/abortion-pill-medication-abortion-4354.asp

in ji jih podtakni v pijačko – pa bo težava rešena! je preverjena varianta!

Si ljubici kdaj povedal da se ne boš ločil? Če si ji nakladal kako naj še malo počaka in podobne oslarije potem ne vem čemu jeza.. Sicer si po tvojih besedah ne zaslužiš nobene.. Zjebal pa si sam sebe…

ni on zajebal, če je ljubica rekla da jemlje kontracepcijo, pol naj jo jemlje, a ne…
Take babe so res brez veze, če hoče otroka, naj to pove, ne pa da mu reče da lahko fu*ka na ziher, ker ima tabletke.
Ku*zla ni kej

Kako ze pravi tista pesem :
vsi bi radi plavsali , vzeli pa nobene ….

sicer pa tisti, ki drzi vreco je toliko kriv kot tisti, ki not mece .
.
.

Je bil malo naiven, je pa dosegel svoj cilj, vsaj kratkoročni. Pomagal, da ona ne bi zanosila, ji pa gotovo ni, torej je le malo zajebal, vsaj enih 50%. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Za potešitev seksualnih potreb bi si lahko najel prostitutko, ta ne bi zanosila….šola za drugič :-))))

In ne, ne moreš je prisiliti v splav, lahko se legalno odpoveš očetovstvu, v naspotnem te lahko za priznanje toži (do 5 let po rojstvu otroka). Sramotno izražanje pa obvladaš, žal po tem ni povpraševanja :P[/quote]

No, tole me pa res zanima, kako se tip lahko legalno odpove očetovstvu.

Očetovstvo se sicer lahko ureja kadarkoli, ni časovne omejitve, omejitev petih let velja za spodbijanje očetovstva.

Zaradi takih “gresnikov” nas je kar precej vec na svetu 🙂
.
.

In ne, ne moreš je prisiliti v splav, lahko se legalno odpoveš očetovstvu, v naspotnem te lahko za priznanje toži (do 5 let po rojstvu otroka). Sramotno izražanje pa obvladaš, žal po tem ni povpraševanja :P[/quote]

No, tole me pa res zanima, kako se tip lahko legalno odpove očetovstvu.

Očetovstvo se sicer lahko ureja kadarkoli, ni časovne omejitve, omejitev petih let velja za spodbijanje očetovstva.[/quote]

Popravek: Tožbo na ugotovitev očetovstva za otroka, rojenega izven zakonske zveze, lahko vloži v otrokovem imenu mati, dokler izvršuje roditeljsko pravico oziroma otrokov skrbnik s privolitvijo centra za socialno delo, otrok pa, ko postane polnoleten, vendar najkasneje 5 let od dneva, ko postane polnoleten. Priznanje očetovstva velja in se vpiše v matično knjigo samo, če se s tem priznanjem strinja otrokova mati, ki jo matičar o tem obvesti. Če se mati ne strinja s tem priznanjem ali če ne da izjave v enem mesecu po prejemu obvestila, lahko tisti, ki je priznal otroka za svojega, vloži tožbo pri sodišču na ugotovitev, da je on otrokov oče. Tožba se lahko vloži v enem letu po prejemu obvestila, da se mati ne strinja s priznanjem očetovstva, vendar le v petih letih po rojstvu otroka.
Biološki starš se lahko odpove otroku oz. roditeljski pravici v primeru, ko drug starš in njegov partner vložita zahtevo za enostransko posvojitev tega otroka.To se ureja na CSD (enostranska posvojitev), drugače ni možno (temu jaz pravim “legalna odpoved očetovstva”). Druga varianta je tožba za odvzem roditeljskih pravic, ki jo sproži starš, ki skrbi za otroka, za kar pa morajo obstajati tehtni razlogi. Vsekakor je zakonodaja pri nas na tem področju zelo nagnjena predvsem v korist otrok.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Kreacija nekega uma.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close