Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ljubezenski problem ?

Ljubezenski problem ?

Živjo, sm star 18 let pa mam en “problem”. Med tem, ko deklice stare 13, 14 let nedolžnost izgubijo že v osnovni šoli jaz nisem niti enkrat še imel kakršne koli zveze… Sošolke, prijateljice mi govorijo da sem prijazen, lep, sprašujejo zakaj nimam punce, ko so pa pijane se pa kokr mal obešajo po men. Jz sicer bi meu neko zvezo ampak mi je zdej tko k je čist uredu. Nič stresa, nič kreganja, ne tipkam si ceu dan po telefonu, bla,bla,bla. Ampak usake tok cajta mi pa pride u glavo da bi meu eno osebo k bi jo objev pa ji reku da jo mam rd pa to hahah. Zdej sm pa ful u dilemi a nej si probam najdt punco al da ustrajam bit sam brez kakršnih koli problemov razn učasih trenutkov k se mal vase zamislm pa se zasmilm sam seb 😀

PS: a ma še kdo take probleme al sm sam jz tak haha

Glede na tvojo pravo starost, bi moral iskati med 45letnicami.

Absolutno ne. Ostani sam in začni redno tipkati na ta forum….imaš nekaj vzornikov….

Ne išči punce, pravi moški nimajo žensk, pravi moški ne rabijo seksa. Beri mon. Boš hitro ugotovil, da ne boš pravi moški, če boš imel punco.

Takih problemov pa jaz ful nimam, tako da nimam nobenega pametnega nasveta zate. Odkrito rečeno- tudi trapastega ne.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Takih problemov pa jaz ful nimam, tako da nimam nobenega pametnega nasveta zate. Odkrito rečeno- tudi trapastega ne.[/quote]

Ti si pa res neusmiljen. Kot starejši in bolj izkušen bi mu lahko dal kak nasvet. :))

Takih problemov pa jaz ful nimam, tako da nimam nobenega pametnega nasveta zate. Odkrito rečeno- tudi trapastega ne.[/quote]

Ti si pa res neusmiljen. Kot starejši in bolj izkušen bi mu lahko dal kak nasvet. :))[/quote]
Pri mojih osemnajstih so mi bile všeč petindvajset let stare:-))) Lahko mu dam nasvet, kako se ne streže stvari, to je vse:-)))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ti si pa res neusmiljen. Kot starejši in bolj izkušen bi mu lahko dal kak nasvet. :))[/quote]
Pri mojih osemnajstih so mi bile všeč petindvajset let stare:-))) Lahko mu dam nasvet, kako se ne streže stvari, to je vse:-)))[/quote]

Če je ženska že pri 13-ih oz. 14-ih letih toliko izkušena, potem bo pri 25-ih letih že imela naziv zaslužna profesorica seksa. :)))

Profesorica mogoče ne, lahko bo pa zrela za generalno…

Pri nas so tiste, ki so se v SŠ dobro naseksale, z več različnimi tipi, prve našle može. Zdaj pa zrele dame. Poročene, z družino in seveda se zgražajo, če je katera samska, če za katero sumijo, da ima kakega ljubimca.

Servisna knjižica bo polna štampiljk. Pa čez čas bo poskušala števec nazaj prevrtet. :)))

Ma ja. Ona si bo našla partnerja, bo srečno poročena. Tiste, ki se pa v nedogled šparajo bodo pa tule gor pri 30ih javkale kako najti partnerja.

Postani baraba in mel jih boš kolk češ..Ali pa bodi tak, kot si in te bo tam nekje pri 30-ih prva povohala..

Baraba postaneš kar čez noč? Ali je potrebno prej doživeti kako hudo razočaranje?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Dovolj je odločitev v rani mladosti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close