Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ljubezenske tezave

ljubezenske tezave

Zdravo. S fantom sva skupaj cca. 4 leta. Oba stara 25 let. En mesec nazaj sva se odlocila za pavzo. V vecjem delu se je za to odlocil on. Tako sva se zmenila, da me sam poklice ko bo pripravljen. Zdej je mim ze vec kot en mesec, jaz itak vsak dan obupana, kaj zdaj, ali se bova ze videla pa nic. Se huje je, ker sva bila prej stalno skp, saj ziviva 5min narazen, vendar zdaj se nic ne vidima. Ko mu napisem kaj je zdaj al se dobima napise da se ni pripravljen in da se bova tako ali tako dobila prijateljsko saj so se njegova custva do mene ohladila( to sem vedela ze prej). Pa vendar pise mi vsak dan tako kot prej, torej vsak dan dobro jutro lahko noc par besedic tudi vmes skratka tak kot prej k sva bla skp. Torej zanima me vase mnenje pise mi vsak dan saj noce izgubiti stikov, po enem mesecu pa se se kar noce videt, ima kdo podobno izkusnjo? ali mislite da je sploh kaksna moznost, saj mislim da mi pise samo zarad mene da bo men lazje ker ve da se fullll sekiramm in da bom komi sla cez to in ga je strah? ne rabim obsojanja al karkoli samo mogoce kaksen nasvet nekoga s podobno situacijo kako se s tem spopada in kaj naredit. Ga naj sploh cakam , glede na to da ga mocno ljubim mislim da je vredno, pa vendar ona mene vidi kor prijateljico ampak ne zeli zgubit stika.Lp

drugo ima.boji se srečanja…

Bejži stran od takega pezdetka. Če ne zna odločno povedat, da ga drugje namaka. Nekaj trenutkov bo hudo, potem daj glavo pokonci. Jaz bi blokirala številko, pa v zadnjem sporočilu napisala naj pazi, da ne bo koga užalil ker ti še kar naprej pisari.

Pusti mu svobodo, saj veš karma je beach.

Povedal ti je, da so se njegova čustva do tebe ohladila in da se bosta dobila kot prijatelja. Zakaj bi rinila v človeka, če mu ni do tebe?

Zaključi z njim, spakiraj njegove stvari, povabi ga na prijateljsko kavo, kjer mu izročiš njegov paketek, mu rečeš naj te ne kontaktira več in mu pomahaš v slovo. Njegovo številko blokiraj, na maile ne odgovarjaj.

Ne izgubljaj časa s človekom, ki te ne želi.

Ce ze pisaris kazne zgodbice, vsaj poskrbi da povsod pises v istem spolu! Ne pa da si mal punca, pol na koncu pa kr fant!

karma je plaža?

“napise da se ni pripravljen in da se bova tako ali tako dobila prijateljsko saj so se njegova custva do mene ohladila”.

Tole ti pove vse, konec je. Ne delaj si lažnih upov. Nehaj si dopisovati z njim, ti bo lažje. Obdobje, ki sledi ne bo prijetno, je pa nujno in neizbežno. Minilo bo pa tudi.

Odgovor na objavo uporabnika
msolivija, 27.10.2021 ob 21:00

Povedal ti je, da so se njegova čustva do tebe ohladila in da se bosta dobila kot prijatelja. Zakaj bi rinila v človeka, če mu ni do tebe?

Zaključi z njim, spakiraj njegove stvari, povabi ga na prijateljsko kavo, kjer mu izročiš njegov paketek, mu rečeš naj te ne kontaktira več in mu pomahaš v slovo. Njegovo številko blokiraj, na maile ne odgovarjaj.

Ne izgubljaj časa s človekom, ki te ne želi.

Najboljša rešitev, če želi sebi dobro.

Itak ne boš naredila tako, kot so ti svetovali prav vsi tukaj. Ampak ja. Imajo prav. Pusti ga, naj gre svojo pot, ker ti je jasno povedal, da mu ni več. Če se bo vrnil, se bo iz usmiljenja, to pa ni nikakršna zveza. In bo slej ko prej odšel in še bolj ti bo težko. Žal mislim, da je game over. Srečno!

Ignoriraj ga, boš videla njegov odziv. Če se zgane ti bo sam povedal kaj želi, če ne pa mu resnično dol visi za vaju, le premalo ga je v hlačah, da ti to iskreno pove.

Pogoj za to da imaš nekoga rad je da imaš prvo rad sebe. In ti se zelo očitno nimaš najbolj rada, če si pripravljena “čakati” na človeka, ki ne čuti ničesar do tebe razen pač verjetno prijateljskih čustev ali celo usmiljenja. Delaj na svoji samozavesti. Ne ni ga vredno čakat. Ne nima te rad kot žensko. Ne ne bo si premislil. Ne ne moreš ga s svojo ljubeznijo prepričati. Sicer si pa res želiš da je nekdo s tabo čeprav te ne mara? Si želiš tako življenje? Si ne zaslužiš nekoga ki isto čuti do tebe kot ti do njega? Zakaj misliš da si to ne zaslužiš? Ljubezen je tudi to da človeka pustiš stran od sebe če ni srečen. Ljubezen ni sebična.

Prekini stike in si vzami čas da preboliš. In delaj na tem da boš imela dovolj samozavesti in spoštovanja do sebe, da ne boš rabila prositi nekoga za ljubezen.

Odgovor na objavo uporabnika
mary266, 27.10.2021 ob 20:01

Zdravo. S fantom sva skupaj cca. 4 leta. Oba stara 25 let. En mesec nazaj sva se odlocila za pavzo. V vecjem delu se je za to odlocil on. Tako sva se zmenila, da me sam poklice ko bo pripravljen. Zdej je mim ze vec kot en mesec, jaz itak vsak dan obupana, kaj zdaj, ali se bova ze videla pa nic. Se huje je, ker sva bila prej stalno skp, saj ziviva 5min narazen, vendar zdaj se nic ne vidima. Ko mu napisem kaj je zdaj al se dobima napise da se ni pripravljen in da se bova tako ali tako dobila prijateljsko saj so se njegova custva do mene ohladila( to sem vedela ze prej). Pa vendar pise mi vsak dan tako kot prej, torej vsak dan dobro jutro lahko noc par besedic tudi vmes skratka tak kot prej k sva bla skp. Torej zanima me vase mnenje pise mi vsak dan saj noce izgubiti stikov, po enem mesecu pa se se kar noce videt, ima kdo podobno izkusnjo? ali mislite da je sploh kaksna moznost, saj mislim da mi pise samo zarad mene da bo men lazje ker ve da se fullll sekiramm in da bom komi sla cez to in ga je strah? ne rabim obsojanja al karkoli samo mogoce kaksen nasvet nekoga s podobno situacijo kako se s tem spopada in kaj naredit. Ga naj sploh cakam , glede na to da ga mocno ljubim mislim da je vredno, pa vendar ona mene vidi kor prijateljico ampak ne zeli zgubit stika.Lp

Si precej naivna…

Provoščil si je odnos z drugo. Ne čakaj ga.

Tudi jaz ne bi nikoli čakal ženske, ki mi pride s predlogom za pavzo. 😉

Goni se, kaj pa drugega. Počakaj, ali pa pojdi naprej.

S fantom sta BILA par 4 leta. Nista več par. Samo ti ne dohajaš realnosti.

Karma ni plaža, kakorkoli že obračaš.

Ne čakaj več na njega, na vljuden način te je zapustil in odšel. Pojdi v družbo, ven s prijateljicami,  ne odgovarjaj na njegova sporočila… daj si čas in  priložnost,  da spoznaš koga drugega, z njim pa se ne ukvarjaj .

Drugo ima. Pavza za mene ne obstaja v odnosu. Je pa tak bedak, da mu je všeč tvoja pozornost, tvoja energija, da bi mu še v rit skočila, če bi lahko. Paše mu. Ti pa pač to dopuščaš. Daj lepo te prosim, če vama je mar drug za drugega, si vzameta čas za pogovor, dopust, ne pa oddih. To vedno pomeni da je nekdo drug prisoten.

Kar pocne ta fant, ni nič takega, kar bi počel nekdo, ki je dober partner. Pošten, zanesljiv. Tole je pa nategovanje s strani nekoga, ki želi šesti na drug stol, pa ne ve čisto, če mu bo uspelo.  Ti si pa tu za vsak slučaj. Če mu še ne bi. Nobena ženska, ki se ceni, ne bi pristala na partnerja, ki ima takšne lastnosti.

Kot je napisala LadyBird pred mano. Namaka ga drugje in ker še ni ziher, ali bo tisto samo avantura ali kaj več, še tebe malo drži ogreto. Ker ve da če se tam ne izide, boš ti prišla nazaj še isto sekundo, ko ti bo reku.

Lahko se sprijazniš s tem, da boš (vedno) za rezervo, ali pa greš počasi naprej – delaj na sebi in spoznavaj nove ljudi pa boš videla, kaj ti bo prineslo življenje. Mlada si še in se ne sekiraj, ker je še dosti ustreznih dedcev na svetu ?9

Začni čimprej prebolevat, ker on je tebe že zdavnaj 🙂 verjetno ima tudi že drugo zato se noče vidit s tabo.

Kot je nekdo ze omenil. Pripravi paketek in cao. Blokiraj. Nic ga ne bo bolj presenetilo kot dejstvo,da ga imas dovolj. Z razliko bi jaz njegov paket postavila pred vrata, brez besedicenja in pogovorov. Jasno je dal vedeti. Bodi pa sedaj ti na potezi in reci temu stop. Morda vzpodbudis v njemu lovski nagon in bo naredil vse da pridobi nazaj. Vendar pazi, brez kontakta vsaj 4 tedne. Bos videla. Ceprav si te ne zasluzi. Paket pred vrata in cao.

Drugo poriva, tebe pa vlece za nos oz te drzi v rezervi ce se s ta testno ne obnese. Mal povohljaj kaj kej pocne, bos vidla da mam prav.

Let it go. Najdi si druzga.

Z njim takoj prekini komunikacijo in živi življenje.

Povedal ti je custev ni vec. Zakaj se ponuzujes? Zakaj lezes za nim ko da je edini na svetu? Ne ni ja je tesko ampak pejt stran te pauzice to je kr neki to je z dugimi besedami “pogovarju se bi ampak jebu bi z drugimi” Punca spostuj se. Posli mu eno smerno karto in ma da gre on lepo u tri picke mile matrne. Nobena zenska si ne zasluz bit tko tretirana, se bl neumno je pa ce se dovolis in mu dajas “potuho” oz to prenasas.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close