Ljubezenska aferica s sodelavcem?!
Drage ženskice, lep pozdrav!
Nikoli si nisem mislila, da bom kdaj pisala pod tem naslovom. Kot avtor. Ja, zmešal me je prav prikupen sodelavec. Pa jaz tudi njega. Lepo se gledava, si ukradeva kakšen poljub, božanje… Vse lepo in prav, boste rekli. Ampak ni. jaz sem poročena. In imam otroka. In ne vem več, kako naprej. V njegovi družbi mi je strašno prijetno, počutim se zaželjeno in ljubljeno…ravno to, kar pri možu pogrešam. In točno to, kar mi mož ne da, mi da sodelavec. Če bi mene mož prevaral, bi se mi zlomilo srce. Naj neham ali se prepustim strasti?
malce obupana sodelavka
Ne počni možu tistega kar ne želiš, da on počne tebi! Sploh pa – kako bi se gledala s tem sodelavcem po končani avanturi? mislim da ni najbolj prijetna situacija.
Možu pa povej kaj ti manjka, napadi njega – daj ti pobudo. Pejta samadva ven, morda za vikend kam na lepše. Pogovarjajta se, ugasnita TV. Skratka, ukvarjajta se s sabo. sama sem z možem slabih 7 let in ti lahko iz izkušenj povem, da se lahko v moškega zaljubiš večkrat – v istega moškega. Ravno zdaj sem v obdobju, ko me meče, kot da sva se ravnokar spoznala in zaljubila. Samo potruditi se je treba.
Po moje pa probaj, samo pazi kdaj in kje. Strast je sestavni del življenja in marsikdo bo umrl brez da bi jo spoznal, kaj šele da bi jo užil. Prepusti se, vendar, še enkrat. PAZI!!! Drugače pa saj poznaš tisto – prekršek ni prekršek, če te ne zalotijo. Če se ti pa ponesreči in mož izve pa – je.. ga! Če si “gobčna” ga boš še vedno prepričala, da ni bilo vse skupaj nič, da te je znanec opijanil in izkoristil, ti pa da ljubiš samo njega in njega in njega. Pa velikokrat uporabi oprosti itd.., pa se boš skoraj sigurno izmazala. Če te pa ne dobi pri dejanju, potem boš pa vesela, nasmejana, želja po zadovoljitvi strasti se ti je izpolnila in mislim da boš za nekaj časa mirna in, predvidevam, celo boljša žena. Življenje je kratko, zatorej …?
Jaz sem bila čisto naistem – 1 mesec pre poroko, vse dogovorjeno, starši pripravljeni, obleka pri šivilji, jaz pa noro zaljubljena…
Dobila sva se 1x, 2x 20x 100x potem pa sem se poročila, srce se mi je paralo, potem pa… Nekega jutra sem se zbudila in se zagledala v človeka ki je spal zraven mene (moj mož) in ugotovila oz. sem se odločila da je on moški ki je stal zraven mene v vseh stvare, tako žalostnih kot veselih, vem da me ima rad, čeprav ravno ne skače po meni kot zaljubljen pubertetnik in sem aferici naredila konec. Danes se še slišiva po telefonu, kakšen mail, vidiva pa se bolj poredko.
Full mi je bilo hudo, ker se mi je zdel kot moja duša dvojčica – dolgo iskana – zdaj pa vem da sem na poroki rekla DA pravi osebi.IN PRI TEM BO TUDI OSTALO!
Želim, da bi se ti vse uredilo kot je treba in čimprej, ker vem da je hudo!
LP
drage ženskice, dobro jutro!
skrbno sem prebrala vaše odgovore in se vam zahvaljujem. Zato, ker ste mi mogoče “rešile ” zakon. Morda sem potrebovala samo kakšno brco v rit, kakšno streznitev…pravzaprav sem globoko v sebi vedela, da ne delam prav in sem se bala, kako se bo razpletalo in zapletalo, zapletalo…s sodelavcem sva že včeraj imela razgovor in sem mu pojasnila svoje dvome, da sem poročena in da tega možu ne morem narediti. Razumel me je in rekel, da ne bo silil vame. Ko pa je mož prišel domov, sva dala otroka spat in sva se pogovorila, povedala sem mu, kaj želim, kaj pogrešam, torej njega, pa ne samo fizično, predvsem duhovno in me je razumel, sprejel vsako mojo besedo in me tako toplo objel, da so mi tekle solze…in bolelo srce. Odločila sem se, da bom tiho in možu ne povedala, kaj se je dogajalo v službi. Tu pa sem tudi prekinila. In vem, da sem se odločila prav!!!
Hvala še enkrat in lep pomladni dan!!!
Forum je zaprt za komentiranje.