Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ljubezen življenja

Ljubezen življenja

Ljubezen?
Sploh še ve kdo danes kaj je to? Dvomim!!!
Ljubezen danes merijo z izobrazbo,izgledom,imetjem,ter o njej filozofirajo gluposti.
Živeti je ne zna skoraj nihče?

Kako poetično…privlačno in romantično.

Lana ne vem kaj ti naj rečem. Dva moja bivša sta me tud tko gledala, ampak sta mi šla zarad tega ful na živce, ker jaz do njiju nisemtko čutla,pol sem pa nesramna , tko da sem jih valda hitro pustil. Sam je čist drugač pustit fanta pr 18h, kot pa človeka s katerim maš otroka.

Se strinjam! Bomo vidli kaj bo…

Čas bo prinesel svoje!

Ja, ja lahko rečem.

V čem je različen od ostalih?

Hm, to težko rečem, ker gre za cel skupek lastnosti, ki pač MENI UGAJAJO.
USTREZAVA SI.
Je tak, kot sem si vedno želela pri moškem. Počutim se ob njem tako, kot sem si vedno želela.

Bolj kot vse mi pove to:
– si zaupava in sva vredna zaupanja
– sem mirna ob njem
– se znava pogovoriti in se sploh ne kregava. Včasih ko sva sitna MALO positnariva.
– imava ENAK moralni, vrednostni temelj – v bistvenih zadevah glede družine poštenja, denarja, otrok imava izredno podobne izkušnje, lastnosti, poglede.

Tega še nisem slišala, imam veliko raje da občutim. Je pa ljubezen mojega srca, ne življenja. to lahko rečeš tik pred smrtjo, na pragu mojega življenja, pa to zveni nekam ceneno

Kako pa veste, da je ta prava(i)? Po čem, a je to samo po notranji sreči ali kako to zagotovo veste oz. kako veste da ni ta pravi? Kdaj ste to ugotovili? Naštejte prave razloge za in proti?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Saj ravno to je to, ko nikoli ne moreš vedet!!!

Tudi jaz sedaj lahko mislim, da je ta drugi ta pravi, pa bom čez nekaj let ugotovila, da to ni to! Tega enostavno ne moreš vedet!!! Ker se ljudje skozi čas spreminjamo. Lahko se medtem z nekom še bolj zbližamo, ali pa se popolnooma oddaljimo en od drugega!

Kolikon časa pa sta že skupaj in par?

Guru, se strinjam!

Se strinjam z Lano. Sama si najbolj želim to, da je on, ki ga ljubim bolj kot vse na svetu, pravi, da je prav on ljubezen mojega življenja. Vendar vsi vemo, da nič ni zagotovo, sploh pa kadar te izučijo lastne izkušnje v preteklosti. A upanje umre zadnje, pravijo, zato…

Pozdravljena!
Tudi jaz moram nekaj pripomniti, ti povedati!!
Imam podoben problem, ker me fant ljubi iz dna srca, me ne vara, spoštuje…
A jaz ga ne ljubim!! Vem, da to ni fer, skupaj sva, iz moje strani, le še iz navade, ker se bojim, da če ga pustim, ne vem kako bo…!?Sedaj, ko sem se pa zaljububila v drugega je še toliko težje!Nikoli ga ne bom in nisem varala, želim si zveze z “novim”, pa si ne upam…Verjamem v usodo in mislim, da je ta “nov” ta pravi, a ko si zaljublje ne vidiš slabih stvari!Pred letom sem mislila da je ta fant ta pravi, pripravlena sem bila, da bom celo življenje z njim, celo za otroka sva se odločila, a se ni obneslo! Sedaj pa vidim da je mogoče bolje, da je tako!!Nisem več mlada,27 let, in si ne upam prekinit!!
Tudi sama rabim pomoč, pa sem morala nekaj napisati tebi!
Oprosti, če sem nalkadala, a nikoli ne vemo, če je to resnično tapravo!
Treba je poskusit, če seveda upaš!Če ne poskusiš ne veš kaj si zamudila!!Če si mlada, še toliko bolje zate!!
Pa upam, da boš našla vsaj ti tapravega!Veliko sreče!!
Lp, Piškotek!

Veš, piškotek, za ljubezen nikoli ni prepozno! Glede na to, da si s svojim skupaj le še iz navade, oz. ker se bojiš, da ta novi mogoče vseeno ni ta pravi, bi ti jaz svetovala, da vseeno poizkušaš! Izgubila ne boš nič kaj takega, česar že nisi – ljubezni do sedanjega. Lahko samo pridobiš. Če bo pravi, super, če pa ne, pa so še tako tudi drugi moški na svetu, enega boš pa že našla!

Srečno!

Jaz sem našla ljubezen svojega življenja. Zelo sem srečna ker sem ga spoznala(no ja, sej sem ga tudi čakala, ker sem vedela da nekje obstaja en ravno tako “otrgan” kot sem jaz – ne dobesedno, hahahahah).

ella

Zame je ljubezen mojega zivljenja on..ko sm z njim ze 20 let..in to lahko se vedno trdim in recem in tko cutim…ja to je prava ljubezen zivljenja…ce je to res on..vam povem cez 5 let..tolk se manjka;)…
za vse tiste..ki so sele nekaj let skupaj..ja madona menda ja bo on ljubezen tojga zivljenja..ampak ne vem kaj bo cez 10..15..20..let..boste se tko vpile ja on je ljubezen mojega zivljenja..ko se polize med..in vse postaja hudicevo realno..in pol isces ljubezen svojega zivljenja naprej…

ja… prava ljubezen je vecna..baje..tudi zelo redka..in baje jo dozivis le enkrat..je kot pravljica..in sanje..in vsem ni usojena..da pa to rata in traja in traja..je treba ornk migat..kajti od nč ni nč…in le besede ja on je ljubezen mojega zivljenja meni ne pomenijo nic..ce tudi dejanja to ne potrjujejo…

Ja, obstaja ljubezen mojega življenja, pa nisem z njim. On ima punco in nikoli ne bo moj. Zavestno se je tako odločil. In potem obstaja še tisti, s katerim sem že vrsto let, rada ga imam, z njim pa sem zato, ker vem, da je “najboljši približek” tistemu, ki ga ne morem met. Žalostno, ne? in niti slučajno ne verjamem, da je zunaj še toliko fajn tipov. prekleto malo jih je.

ja, mislim da oba s fantom lahko tako rečeva drug za drugega. imava se rada, srečna sva… je pa res, da nikoli ne veš……….

Ja, že nekajkrat sem si mislila, on je ljubezen mojega življenja. Pa očitno ni bil…..
Sem malce skeptična glede tega in raje bolj realna. Vsaj manj boli, če gre vse v franže.

Indijanka,
Žal mi je da si našla ljubezen svojega življenja in da ti nisi ljubezen njegovega.
Čeprav, you never know…………

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close