Ljubezen življenja
Na forumu Mladi o spolnosti je bla debata, zakaj je nekdo s partnerjem (ljubezen, denar, kar tako, seks..) pa me je misel napeljala na naslednje vprašanje. Namreč, ali lahko katera oz. kateri od vas za svojega partnerja reče da je “ljubezen njegovega življenja” oz. ali ste to že slišali od svojega partnerja..zdejšnjega, bivšega…? Kako gledate na to?
Lep dan kljub slabemu vremenu,
B.
Midva z možem veva, da sva drug drugemu ljubezen njegovega življenja. Vem, da se mogoče sliši skrajno prevzetno, ampak je res. To si tudi večkrat poveva, pokaževa z dejanji.
In če se je kdo ob tem namrdnil in si misli, da sem naivna, ker mu tako slepo zaupam, naj…
Prave brezpogojne ljubezni res ne srečaš kar zlepa. Tudi midva sva preživela marsikaj, da sva se našla. Ampak je vredno…
Midva sva se asla povsem po nakljucju – za naju je to usoda! :-)) Eden drugemu pomeniva vse in meniva, da sva nasla ljubezen svojega zivljenja. Zelo dobro se razumeva, dopolnjujeva, spostujeva. Ogromno slabega in dobrega sva ze dala skoz pa se nama zdi, da naju je vse to se bolj povezalo.
Verjamem v to, da ima vsak svojo duso dvojcico, jaz sem jo nasla :-).
100% sva si usojena. Mož mi je vse kar želim, skupaj sva 10 let. Njemu sem ljubezen njegovega življenja, kar mi pove, pokaže večkrat na dan. Tako kot je on meni.
Pa vednar kljub temu ni vedno vse rožnato. So prepiri, ni pravljice samo so vedno prisotna neka močna čustva, ki ji verjetno lahko rečemo ljubezen. Še vedno hodiva na zmenke. Se zmeniva nekje zunaj, da jaz pridem ko me on čaka, se pogovarjava isključno o nama in najinih planih. Še vedno si želim njegove družbe tako močno, kot na začetku.
Definitivno ljubezen mojega življenja.
Vsem, ki vztrajate v zvezi, ki menite da to ni to, naredite temu konec! Vredne ste da vas ima nekdo nepopisno rad!
Mojca
Bejbika, tudi midva sva skupaj ze skoraj 10 let. Ja, jajca je treba met, da se odlocis za nekaj lepsega, kar te gotovo caka zunaj. Lahko, da ze stoji pred tabo pa ne vidis tega. Trpim priznam, zelo. Ni vse v pogumu, dost je tudi v samospostovanju in vrjtetju v samega sebe. Tega mi primankuje, obema. Tako trpiva oba in vrjetno se kdo.
Ves lana, po drugi strani nas pa nihce ne sili v nekaj kar nam ni. Se mi zdi, da ne znamo vec ziveti zase, temvec zgolj za druge. Kot si napisala, da bo zalost na vecih straneh, ce se odlocimo za korak. Pa kaj potem??? Se slisi sebicno ampak clovek more poskrbeti zase in svojo sreco, da jo lahko uziva in deli se s kom drugim. Pametujem in se zavedam, sedaj moram sam se kaj narediti 🙂
Sej se jaz tudi zavedam, da je najbolj pomembna naša sreča, samo ko pa je tako zelo težko narediti tisti odločilni korak, ne?
Jaz bom še nekaj malega počakala, se pogovorila s “ta novim”, pa bova videla. Veš, tukaj tudi ni samo moja odločitev, ali bova skupaj, tu mora narediti korak od družine tudi on, zato je mogoče še nekoliko težje!
Se pa popolnoma strinjam s tabo – ne bi se smeli ozirati na druge, najpomembnejši smo MI SAMI!
Vso srečo ti želim v življenju in pri sprejemanju odločitev!
Včasih me je vodilo samo srce in šele danes, za nazaj vidim, da so bili fantje, v katere sem se zaljubljala sami luzerji. Sedanjega partnerja, s katerim sva skupaj že več kot osem let pa sem vzela (sprejela) razumsko. Vsak trenutek bolj sem zaljubljena vanj, vedno bolj vidim, kako prav sem ravnala. Je ljubezen ki se ne bo nikoli končala in je vedno močnejša, je ljubezen mojega življenja na drugi razumen pogled.
JAZ SEM SVOJO LJUBEZEN ŽIVLJENJA NAŠLA LANSKO LETO.VEDNO SEM GA NA SKRIVAJ OPAZOVALA,NIKOLI PA SI NISEM UPALA NAREDITI PRVEGA KORAKA.VEDELA SEM DA JE POROČEN IN DA V NJEGOVEM ZAKONU NI VSE UREDU.KO SEM SE PREPRIČALA DA JE ZAKON SAMO ŠE NA PAPIRJU SEM NAREDILA KORAK.VEDELA SEM VSE O NJEMU-KDAJ DELA,KAJ DELA,KAJ IMA V ŽIVLJENJU RAD,KAKŠNO KAVO PIJE…….NIKOLI V ŽIVLJENJU NISEM IMELA TAKŠNIH OBČUTKOV,DO NIKOGAR.VEDELA SEM DA JE ON TISTI-ON JE MOJA BOLJŠA POLOVICA.OBOŽEVAL ME JE- JAZ PA SEM BILA PREMLADA IN NISEM VIDELA KAJ IMAM.NIKOLI GA NISEM PREVARALA,NIKOLI GA NE BI MOGLA SAJ MI JE POMENIL VSE.OB NJEM SEM SE POČUTILA SREČNO,POPOLNO Z NJIM SO BILI ŠE TAKO VELIKI PROBLEMI-MAJHNI.NIKOLI SI NE BOM OPROSTILA DA SEM IZKORISTILA NJEGOVO ZAUPANJE IN GA S TEM TUDI IZGUBILA.BILA SVA KOT ENO-NIKOLI JAZ BREZ NJEGA NIKOLI ON BREZ MENE.IN KO SE SPOMNIM DA JE OB NJEMU ZDAJ DRUGA,DA IMA ONA ZDAJ NJEGOVO LJUBEZEN,NJEGOVE DOTIKE,POLJUBE…..ZDI SE MI DA TEGA NE BOM PREŽIVELA.
ROCKY NIKOLI SI NE BOM OPROSTILA,DA SEM TE IZGUBILA.
KO BI VEDELA ALI ME IMAŠ ŠE KAJ RAD,KO SE LJUBIŠ Z MENOJ?ALI MISLIŠ NA NJO?TIŠOČ VPRAŠANJ,ODGOVORA PA NOBENGA!!!
RADA TE IMAM ZA VEDNO TVOJA”TAMALA LUBI”
A je kakšna oseba,ki bi me malo v dobro voljo spravila?Lepo se imejte
Forum je zaprt za komentiranje.