Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ljubezen-spostovanje

ljubezen-spostovanje

Res je in naslednji pozabi, kaj je storil in mu ni jasno, zakaj je spet jezna nanj, če pa ga spoštuje. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Res je in naslednji pozabi, kaj je storil in mu ni jasno, zakaj je spet jezna nanj, če pa ga spoštuje. :)[/quote]

O tem se sprašujejo le kremenčkovi.

Res je in naslednji pozabi, kaj je storil in mu ni jasno, zakaj je spet jezna nanj, če pa ga spoštuje. :)[/quote]

O tem se sprašujejo le kremenčkovi.[/quote]Mogoče še oblakovi….. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

O tem se sprašujejo le kremenčkovi.[/quote]Mogoče še oblakovi….. :)))[/quote]

A te so tebi blizu?:) Nobenih ne poznam, niso iz mojega sveta:).

Mogoče še oblakovi….. :)))[/quote]

A te so tebi blizu?:) Nobenih ne poznam, niso iz mojega sveta:).[/quote]
Lahko te spoznam s katerimi, da ne bi slučajno nevedna umrla….. 🙂
Sploh pa hvala, ker te skrbi zame :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

A te so tebi blizu?:) Nobenih ne poznam, niso iz mojega sveta:).[/quote]
Sploh pa hvala, ker te skrbi zame :))[/quote]

Saj pri takšnih nimaš kaj spoznati, so le lupina brez vsebine:). Kaj naj olupimo še to skrhano lupino?:)

Sploh pa hvala, ker te skrbi zame :))[/quote]

Saj pri takšnih nimaš kaj spoznati, so le lupina brez vsebine:). Kaj naj olupimo še to skrhano lupino?:)[/quote]….potem ti napolniš lupino po svojem okusu z viški, ki jih premoreš…… :)))

Saj pri takšnih nimaš kaj spoznati, so le lupina brez vsebine:). Kaj naj olupimo še to skrhano lupino?:)[/quote]….potem ti napolniš lupino po svojem okusu z viški, ki jih premoreš…… :)))[/quote]

Nop. Ljudi ne spreminjam:). Izbiram takšne okoli sebe, ki imajo zame ugodno klimo in ustrezno prostornino:).

napreje se nauči drkati sebe

….potem ti napolniš lupino po svojem okusu z viški, ki jih premoreš…… :)))[/quote]

Nop. Ljudi ne spreminjam:). Izbiram takšne okoli sebe, ki imajo zame ugodno klimo in ustrezno prostornino:).[/quote]Oh joj…. pa ti si za njih ugodna klima in imaš ustrezno prostornino… ti pa nočeš deliti teh darov…

Nop. Ljudi ne spreminjam:). Izbiram takšne okoli sebe, ki imajo zame ugodno klimo in ustrezno prostornino:).[/quote]Oh joj…. pa ti si za njih ugodna klima in imaš ustrezno prostornino… ti pa nočeš deliti teh darov…[/quote]

Ne razumeš me:). Z buhtelji, kremenčkovimi in podobnimi padalci nočem imeti opravka.

Oh joj…. pa ti si za njih ugodna klima in imaš ustrezno prostornino… ti pa nočeš deliti teh darov…[/quote]

Ne razumeš me:). Z buhtelji, kremenčkovimi in podobnimi padalci nočem imeti opravka.[/quote]…ampak vseeno te od časa do časa premami in se pričkaš tu z njimi….. 😉

Aja, to je druga zgodba. Od daleč so vsi lepi:)).

…še kak osliček tudi, a ne? :)))

…še kak osliček tudi, a ne? :)))[/quote]

A tisti, ki gre na moj led?:))) Ja, le-ti so izjemno prisrčni, sukaš jih lahko kar brez vetra:).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close