ljubezen-spostovanje
Če bi potem nebi blo več vojne nikoli in nikdar….
tak da slabo upanje….
Pa tudi nebi nikdar blo lakote, pa še česa….
Nevem kje vi živite a gledate novice?
Daj ne drkaj v glavo…. moškemu je po naravi bil cilj oplodit čimveč samic da razširi potomstvo, ženski pa je bil cilj dobit PRIMERNEGA samca za očeta svojih otrok….
to je osnova razvoja človeštva in zgodovina, ti pa kar drkaj v glavo…..[/quote]
Proti temu argumentu pa res nič ne morem. Če je to po naravi. :)) Se ti zdi, da smo ogrožena vrsta Matkič, da nas mora biti vedno več? Dvomim, da bi narava tako zelo sfalila, ker si ne predstavljam, kam to pelje. Verjetno pa nam je dala tudi razum z nekim razlogom. Kaj misliš?
vsi komentarji so zdrizasto volovo/kravje drekanje ☺
desc mora babnico tako kresnit, da ga ona prosi, naj si na ror nasaja še kakšno, dokler ona ne pride k sebi
Daj ne drkaj v glavo…. moškemu je po naravi bil cilj oplodit čimveč samic da razširi potomstvo, ženski pa je bil cilj dobit PRIMERNEGA samca za očeta svojih otrok….
to je osnova razvoja človeštva in zgodovina, ti pa kar drkaj v glavo…..[/quote]
Proti temu argumentu pa res nič ne morem. Če je to po naravi. :)) Se ti zdi, da smo ogrožena vrsta Matkič, da nas mora biti vedno več? Dvomim, da bi narava tako zelo sfalila, ker si ne predstavljam, kam to pelje. Verjetno pa nam je dala tudi razum z nekim razlogom. Kaj misliš?[/quote]
Ogrožena vrsta nismo v zahvalo predvsem medicini….
Če danes ukinemo zdravstveno oskrbo vsem starejšim od 50 let in z zakonom prepovemo več kot 1 otroka na družino v vseh državah z več kot 10 milijoni prebivalcev se populacija v 30 letih zniža brez problema….
Preveč nas je ker umteno ohranjamo pri življenju na tisoče starcev in stark ki dnevno požrejo na kile tablet zato da jim ne razfuka srce ali pa da ne umrejo kar bi morali brez zdravil že pred desetletji!
Drugače pa preveč nas je ampak nagon ostane enak, pač da zdaj več žensk podremo z kondomi prej pa če se je prjelo se je drugač pa gremo na novo ….
to je vsa razlika….
Mislim da bi bilo za Svet bolje če nam narava nebi dala razuma 🙂
Če bi potem nebi blo več vojne nikoli in nikdar….
tak da slabo upanje….
Pa tudi nebi nikdar blo lakote, pa še česa….
Nevem kje vi živite a gledate novice?[/quote]
Računam na to, da lahko vplivaš sam nase. Govorim o stvareh, ki so zavedne, katere lahko spreminjaš in s tem rasteš. Lahko pa rečeš, da so že v brlogih z gorjačo tepli svoje partnerke in sam nadaljuješ s to tradicijo. Kje živiš?
Proti temu argumentu pa res nič ne morem. Če je to po naravi. :)) Se ti zdi, da smo ogrožena vrsta Matkič, da nas mora biti vedno več? Dvomim, da bi narava tako zelo sfalila, ker si ne predstavljam, kam to pelje. Verjetno pa nam je dala tudi razum z nekim razlogom. Kaj misliš?[/quote]
Ogrožena vrsta nismo v zahvalo predvsem medicini….
Če danes ukinemo zdravstveno oskrbo vsem starejšim od 50 let in z zakonom prepovemo več kot 1 otroka na družino v vseh državah z več kot 10 milijoni prebivalcev se populacija v 30 letih zniža brez problema….
Preveč nas je ker umteno ohranjamo pri življenju na tisoče starcev in stark ki dnevno požrejo na kile tablet zato da jim ne razfuka srce ali pa da ne umrejo kar bi morali brez zdravil že pred desetletji!
Drugače pa preveč nas je ampak nagon ostane enak, pač da zdaj več žensk podremo z kondomi prej pa če se je prjelo se je drugač pa gremo na novo ….
to je vsa razlika….
Mislim da bi bilo za Svet bolje če nam narava nebi dala razuma :)[/quote]
Tako je. Samo zaradi “razuma” je stanje takšno kot je.
No, samo zaradi razuma gotovo ni. Saj človeka še vedno vodi nagon in vse ostalo, kar je del njega. Razum je le pripomogel k temu, da je tako kot je. Kaj bomo zdaj, krivili razum, naravo, ker je tako kot je? Se bomo kar vdali?
Ženske, ki se še iščejo in fantki, ki so bili prizadeti. Velika privlačnost je lahko med njimi, a skupaj ne morejo živeti. Fantje si ne dovolijo biti prizadeti še enkrat, zato so raje “barabe” in si ne dovolijo čustev, dekleta pa se ne spoštujejo in so več ali manj samo ustrežljive. Polovičarstvo, ki lahko verjetno tudi paše neko določeno obdobje, vsaj dokler ne spoznaš nekaj več od tega.[/quote]
Kako posplošeno in naučeno, se vidi, da to kar pišeš ti je nekoč že nekdo predaval, ali pa da kar direkt iz knjige prepisuješ vn. Zate je vse tako preprosto, napisal si fantki, ki so bili prizadeti, da bi pa določen odstotek teh fantkov že od nekdaj bilo takšnih, kot so danes, ti pa še na pamet ni prišlo, kajneda ? Vi pametnjakovići vse prepisujete vzgoji in slabim izkušnjam, o prirojenih lastnostih pa noben nič pametnega ne pove. I wonder why. Premalo znanja na tem področju ? 😉
To že vrabci ne vejah čivkajo. :))Tako pač je.
Tudi to, da se Zemlja vrti, nekje piše, pa to še ne pomeni, da se ne vrti. :)[/quote]
To, da se Zemlja vrti je že zdavnaj bilo dokazano. Se pravi dejstvo, ki ga ni moč zanikati. Ko pa govoriš o obnašanju človeka, pa lahko k temu prepisuješ več različnih možnih vzrokov. Preglej si kdaj kak dokumentarec na to temo in mogoče ne boš več gledal na to tako ozkogledno.
vsi komentarji so zdrizasto volovo/kravje drekanje ☺
desc mora babnico tako kresnit, da ga ona prosi, naj si na ror nasaja še kakšno, dokler ona ne pride k sebi
Ženske, ki se še iščejo in fantki, ki so bili prizadeti. Velika privlačnost je lahko med njimi, a skupaj ne morejo živeti. Fantje si ne dovolijo biti prizadeti še enkrat, zato so raje “barabe” in si ne dovolijo čustev, dekleta pa se ne spoštujejo in so več ali manj samo ustrežljive. Polovičarstvo, ki lahko verjetno tudi paše neko določeno obdobje, vsaj dokler ne spoznaš nekaj več od tega.[/quote]
Kako posplošeno in naučeno, se vidi, da to kar pišeš ti je nekoč že nekdo predaval, ali pa da kar direkt iz knjige prepisuješ vn. [/quote]
To lahko napiše le nekdo, ki se mu je prav tako nekaj predavalo, pa tega še ni živel. Kako drugače bi sicer vedel o čem se predava in piše. 😉
To že vrabci ne vejah čivkajo. :))Tako pač je.
Tudi to, da se Zemlja vrti, nekje piše, pa to še ne pomeni, da se ne vrti. :)[/quote]
To, da se Zemlja vrti je že zdavnaj bilo dokazano. Se pravi dejstvo, ki ga ni moč zanikati. Ko pa govoriš o obnašanju človeka, pa lahko k temu prepisuješ več različnih možnih vzrokov. Preglej si kdaj kak dokumentarec na to temo in mogoče ne boš več gledal na to tako ozkogledno.[/quote]
Kako pa je bilo dokazano? Kaj pa, če se je samo pisalo o tem, da je bilo dokazano? Potem pa razloži dokaz.
To, da se Zemlja vrti je že zdavnaj bilo dokazano. Se pravi dejstvo, ki ga ni moč zanikati. Ko pa govoriš o obnašanju človeka, pa lahko k temu prepisuješ več različnih možnih vzrokov. Preglej si kdaj kak dokumentarec na to temo in mogoče ne boš več gledal na to tako ozkogledno.[/quote]
Kako pa je bilo dokazano? Kaj pa, če se je samo pisalo o tem, da je bilo dokazano? Potem pa razloži dokaz.[/quote]
HAHAHAAHHA a ti misliš da bo zdaj tebi Sadni iskal dokaze da se ZEMLJA VRTI?
Pa ti si čist prfuknen a si prišo z Srednjega veka pa delaš za Inkvizicijo?
Pozdravi Gelilejčka na grmadi….
Kako pa je bilo dokazano? Kaj pa, če se je samo pisalo o tem, da je bilo dokazano? Potem pa razloži dokaz.[/quote]
No,no, to je pa že star splošne izobrazbe. Vprašaj svojo drgo, mogoče se je pa ona kaj o tem v šoli učila. 🙂
Ljubiti nekoga pomeni tudi spoštovati, razumeti, ga sprejeti z vsemi muhicami vred. Svoji ženski nočem pustiti nobenega dvoma, v vsakem trenutku dneva ji hočem dati vedeti, da je zame najpomembnejša oseba na svetu, da bi za njo premikal gore, preplaval oceane, jo nosil po rokah in ji pustil tudi dovolj časa zase. Seveda pa pričakujem od nje, da mi zna pokazati, da me ljubi, da mi zaupa, da upošteva tudi moje želje in mi pusti dihati….
Ljubezen in spoštovanje potrebujemo vsi…
Ljubiti nekoga pomeni tudi spoštovati, razumeti, ga sprejeti z vsemi muhicami vred. Svoji ženski nočem pustiti nobenega dvoma, v vsakem trenutku dneva ji hočem dati vedeti, da je zame najpomembnejša oseba na svetu, da bi za njo premikal gore, preplaval oceane, jo nosil po rokah in ji pustil tudi dovolj časa zase. Seveda pa pričakujem od nje, da mi zna pokazati, da me ljubi, da mi zaupa, da upošteva tudi moje želje in mi pusti dihati….
Ljubezen in spoštovanje potrebujemo vsi…[/quote]
Eni več ani manj…. da ne omeniš da se ljubezen da izkazovat BREZ partnerstva ipd.
Popolnoma. Sem brala tudi jaz ta članek in potem razmišljala, kako potekajo najini brezvezni prepiri (beri tistih, ki jih res ne bi bilo treba…): jaz govorim o tem, koliko je/ni pozoren, koliko ne/zaznava določene moje potrebe, koliko mu je vseeno za karkoli pač… In on ima (zame neke absurdne) monologe o tem, kako ne spoštujem njegovega truda, dela, blablabla.
Prav hecno je … Jaz ga gledam kot tele v nova vrata. Njemu se pa zdi, kot da sem nora…
Popolnoma. Sem brala tudi jaz ta članek in potem razmišljala, kako potekajo najini brezvezni prepiri (beri tistih, ki jih res ne bi bilo treba…): jaz govorim o tem, koliko je/ni pozoren, koliko ne/zaznava določene moje potrebe, koliko mu je vseeno za karkoli pač… In on ima (zame neke absurdne) monologe o tem, kako ne spoštujem njegovega truda, dela, blablabla.
Prav hecno je … Jaz ga gledam kot tele v nova vrata. Njemu se pa zdi, kot da sem nora…[/quote]
in potem prebereš knjigo Moški so z Marsa, ženske so z Venere..:)) Moški rabimo svojo jamo in ženske svoj vodnjak…:)
-> vsi komentarji so zdrizasto volovo/kravje drekanje ☺
Ti se pa mal ponavljaš! Je vse v redu s tabo? :)[/quote]
10x za skrb … vse OK z mano ☺
ko nekaj natipkam dobrega, da drži … se splača ponavljati ☺ -> tako kot dober seks in zmage ☺☺
Forum je zaprt za komentiranje.