Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ljubezen po domače – poznate koga osebno

Ljubezen po domače – poznate koga osebno

Gledam, pa me zanima, če poznate koga osebno – tiste, ki iščejo ljubezen in tiste, ki so prišli. Meni se zdijo nekateri zelo čudni, preveč samozavestni. Najmanj mi je všeč Milan, ker je tako grob in nesramen.

Hci na videz pozna mlajso hci od anamarije, ker je v istem dijaskem domu. Drugace pa ne. Nobenega

Tole ta novo od Mišija poznam na videz, taka malo kvazi spiritualna punca je. Nisem pa vedela, da ji je ime Danica in kako se piše. Pa mlajša mi zgleda kot je.

Ene par jih poznam ja ampak od prejšnjih let. Vsi mal čudni 😛

O,a to poznaš, ki je prišla nanovo v šov? Zgleda res malo drugačna od ostalih, ampak verjetno preveč zasanjana za Kasaša.

Noben normalen ne gre v tak šov. Ni dovolj denarja, da bi odtehal ves idiotizem teh šovov.

Na izborih, s pomočjo psihologov, vedno iščejo najbolj kontroverzne osebe: Slabši si, več imaš šans da not prideš.

Pred nekaj leti sta se v taki oddaji našla Erika in Damjan. Oba sta bila malo zavrta, zakompleksana, ona debela, on velik in suh, brez oddaje se ne bi našla, ker nista bila prilagodljiva tipa.
Pa je prav oddaja pripomogla, da imata otroka in vodita uspešno kmetijo.
Drugače bi se on zapil, ona pa bi padla v depresijo.
Seveda, neko zavoro imajo vsi, ki se prijavijo v take oddaje, vendar izgleda, da s pomočjo voditeljev oddajo le najdejo nek lajf.

Kdo je ta Miši? S čim se ukvarja?

Z biodinamiko in mešanjem megle. Je pa že kandidiral tudi za župana….

Glede na njegovo obnašanje mislim, da je zelo “podmukel”.

Poznam Renata.

O, to je ta… lepa dekleta ljubijo barabe… Ha ha

Ta punca Doroteja , ki je pri Renatu, je pa grozno tezka, usekana do konca. Ona ne bi nic delala. Samo tezi, tezi, tezi! Saj se ti lahko utrga, da dobis taksno zmesano babo k hisi!

O, to je ta… lepa dekleta ljubijo barabe… Ha ha
[/quote]

Ta kljukec, da je baraba? 🙂

Ta kljukec, da je baraba? 🙂
[/quote]

To je sam zase izjavil.. ta slavni citat kroži po FB ju.

Poznam Tanjo Postružnik in me čudi, da tako sposobna novinarka z univerzitetno izobrazbo, kroži okrog in snubi te odštekane ljudi.

Poznam Vesno, ma da vete kak fajn poba si je našla. Pravi lepotec, im ni noben iz šova. Pa prav lepa in fajna deklina je zdej ko so ji porihtali njen glavni okras.

Najlepši in najboljši kandidat. Mislim, da bo izbrala njega.
Samo on ima v Vipavski dolini na Brjah veliko kmetijo. Bi morala priti v Vipavsko dolino in ne vem, če ji bi to odgovarjalo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close