Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ljubezen po domače

Ljubezen po domače

No, po tolikih zgražanjih in kritikah, sem si danes ogledala peto epizodo.

Boge ženščine, kako se lahko tako smešite in ponižujete pred vesoljni SLO.

Vse lepo in prav, ampak #paradnikonj# serije vrtnar je pa z razlogom 2x bivši. Njegova mati je ksantipa prve klase. On pa kljub vsemu nastopaštvu en navaden papak.

O ostalih škoda zgubljati besede!

A misliš, da berejo Starševski čvek, da jih tu naslavljaš?

Kva, a vrtnar že 2 x ločen?

Pa to je show, saj ne misliš, da so oni zaresno notri? Toliko so plačani na dan, da jih snemajo in to je to.

Posnajemo, tri tedne al kolk, to je to.

Vse je zrežirano, to pa to moraš narest, da si zaslužiš dnevno plačilo in to je to.

Saj veš, da so odzadaj kamere in režija, ki ukazuje, kaj pa kako. Pa da se kakšne kadre ponavlja 3 x, 4 x.

Meni je vsec gledati in lepo, da se delajo nove romance sploh med patricijo in dejanom iz blok – navijam za njiju! Edino kar smrdi in upam da ne bo nikoli vec je ta glupa Joži in ocitno podtaknjen scenarij “pozvoni za sex”… Naj jo dobro placajo pa upokojijo, ker smo se je prenagledali in je ne moremo vec gledat

Ne morem gledati Nataše. Ona ne igra ona je takšna. Ljubosumna kot radio

Odgovor na objavo uporabnika
Zrežirano, 09.09.2025 ob 22:21

Kva, a vrtnar že 2 x ločen?

Pa to je show, saj ne misliš, da so oni zaresno notri? Toliko so plačani na dan, da jih snemajo in to je to.

Posnajemo, tri tedne al kolk, to je to.

Vse je zrežirano, to pa to moraš narest, da si zaslužiš dnevno plačilo in to je to.

Saj veš, da so odzadaj kamere in režija, ki ukazuje, kaj pa kako. Pa da se kakšne kadre ponavlja 3 x, 4 x.

Ja 2 x. Je sam povedal v predstavitvi. Vem, da je zrežirano. Poznam osebno N. iz Domžal. Celo vprašala sem jo, kaj ji je tega treba. Jah, malo ji je dolgčas, rada se izpostavlja, snemali so na lokacijah, kjer še ni bila. Honorar je pa precej mizeren.

Je pa stvar osebne presoje in dostojanstva ali se boš smešil pred celim svetom ali ne.

jaz158, 09.09.2025 ob 22:23

Meni je vsec gledati in lepo, da se delajo nove romance sploh med patricijo in dejanom iz blok – navijam za njiju! Edino kar smrdi in upam da ne bo nikoli vec je ta glupa Joži in ocitno podtaknjen scenarij “pozvoni za sex”… Naj jo dobro placajo pa upokojijo, ker smo se je prenagledali in je ne moremo vec gledat

Mah kakšne romance neki? Na Blokah so romantične samo slike zimske idile. Dokler ne doživiš meter snega, burjo, ki naredi malo manjše kot meter zamete. Ko moraš ob 4ih zjutraj najprej skidat sneg, da lahko zapelješ avto iz garaže. Če moraš v službo v Postojno, Ribnico ali Ljubljano. Na Blokah je edina možna služba (v treh izmenah) v fabriki JUB ali bivši Kovinoplastiki.

Doma pa kmetija, živina, delo v gozdu in življenje pri starših. Da mi je videti te poduhovljene mimoze, ki bi bile pripravljene tako živeti. Po tretji pobrani gajbi krompirja bi bila samo še za ležalnik v senci.

Nobena ni ostala, kljub metuljčkom, leporečenju in globokih pogledih.

Ne govorim na pamet. Sem domačinka in dobro poznam #romantiko# teh krajev.

Pa folk kako vam ni jasno, da se gre tukaj le za zaslužek. Večinoma je vse zaigrano. To, da so v tej objavi skoraj vsi že v tej oddaji bili vam je lahko jasno, da se niso sami prijavili, ampak jih pop tv pokliče in podpišejo pogodbo za sodelovanje, zato pa morajo tudi veliko zaigrati. Ne odobravam pa tega, da v oddajo vzamejo duševno bolne ljudi, kot je Manuela, ona res ni čist čista v glavi… Sej ne rečem sej so tud drugi mal prfliknjeni, apmak ona najbolj seka…… Pablo pa se v oddaji dela tako nedolžnega, pa sodelavke, ki sta ga prijavili sta rekli, da ne more najti punce, ker skoz dela….. Samski je zato, ker je kurbe* ženske menja kot gate in nima veze, stara, mlada, grda, lepa, debela, suha….. vsaka je dobra! V oddajo je šel pa zato, da bo še naprej delal črtice….

Ljubosumna kot radio? Kako pa je radio ljubosumen?

Anonimno 9577, 10.09.2025 ob 14:59

Ljubosumna kot radio? Kako pa je radio ljubosumen?

Za prispodobe oz. metafore še nisi slišala? Bo treba mogoče malo začet brat, da se opismeniš.

Je metafora Vesel k radio, btw..

hahahaha653, 10.09.2025 ob 16:28

Za prispodobe oz. metafore še nisi slišala? Bo treba mogoče malo začet brat, da se opismeniš.

Ja, ker take butaste “prispodobe” še nisem slišala. Ampak glej, velja tudi obratno, začni brat, da boš vedela kaj je prispodoba in kako se jo uporablja

Anonimno 9577, 10.09.2025 ob 16:34

Ja, ker take butaste “prispodobe” še nisem slišala. Ampak glej, velja tudi obratno, začni brat, da boš vedela kaj je prispodoba in kako se jo uporablja

Seveda. Takoj, ko boš ugotovila, kaj so “splošno uveljavljene” fraze in kaj metafore.

hahahaha653, 10.09.2025 ob 17:36

Seveda. Takoj, ko boš ugotovila, kaj so “splošno uveljavljene” fraze in kaj metafore.

Tisto kar je en gor omenil, vesel kot radio, je prispodoba in to taka, da je logično da jo uporabiš. Ampak kaj ima veze ljubosumnost z radiem?

največja faca je Brane iz Ljubljane. Brez njega nič. ?

Patricija in dejan sta se skupaj?

Men je pa ta Monika od Petra neprebavljiva. Obupana, priliznjena.

Meni pa je monika najbolj vsec.

Pristna, prijetna, taprava za petra. Sta skupaj?

Imealivzdevek, 16.09.2025 ob 22:14

Meni pa je monika najbolj vsec.

Pristna, prijetna, taprava za petra. Sta skupaj?

upam da ne. Je ni vreden, kakor se obnaša zdaj, ko ima ugledan nov plen. Ahhh, nagravzen tip, Monika pejt dam, ne mu filat ega.

Anonimus420, 09.09.2025 ob 19:51

No, po tolikih zgražanjih in kritikah, sem si danes ogledala peto epizodo.

Boge ženščine, kako se lahko tako smešite in ponižujete pred vesoljni SLO.

Vse lepo in prav, ampak #paradnikonj# serije vrtnar je pa z razlogom 2x bivši. Njegova mati je ksantipa prve klase. On pa kljub vsemu nastopaštvu en navaden papak.

O ostalih škoda zgubljati besede!

A ta mlad je 2x bivši? Ne gledam redno, sem pa včeraj ujela, da je ločen.

Anonimno 9577, 10.09.2025 ob 17:56

Tisto kar je en gor omenil, vesel kot radio, je prispodoba in to taka, da je logično da jo uporabiš. Ampak kaj ima veze ljubosumnost z radiem?

Kaj ima pa veselje z radiem? Ta prispodoba mi je bila od nekdaj čudna. Saj radio je lahko tudi žalosten.

Let me chatGPT that for you:

? Možen izvor fraze »vesel kot radio«

Radio kot simbol veselega razpoloženja: Ko so se radijski sprejemniki pojavili v slovenskih domovih, so prinašali glasbo, smeh, zabavne oddaje in novosti iz sveta. Radio je bil vir zabave in pozitivne energije, zato se je lahko začel povezovati z veseljem.
    Besedna igra in ironija: Radio je naprava, ki “govori” ves čas, pogosto z živahnim tonom. Tako je fraza lahko nastala kot humorna primerjava z nekom, ki je izjemno zgovoren, razigran ali navdušen – torej »vesel kot radio«.
    Popkultura in mediji: V 60. in 70. letih je radio postal osrednji medij za glasbo in zabavo. V tem kontekstu se je fraza morda uveljavila kot slengovski izraz, ki je nato prešel v širšo rabo.

Čeprav ni zabeležena v starejših zbirkah slovenskih pregovorov, je fraza danes dobro razumljena kot slikovita primerjava za nekoga, ki je izjemno dobre volje – skorajda nalezljivo vesel.

YeahRight, 17.09.2025 ob 10:31

Let me chatGPT that for you:

? Možen izvor fraze »vesel kot radio«

Radio kot simbol veselega razpoloženja: Ko so se radijski sprejemniki pojavili v slovenskih domovih, so prinašali glasbo, smeh, zabavne oddaje in novosti iz sveta. Radio je bil vir zabave in pozitivne energije, zato se je lahko začel povezovati z veseljem.
    Besedna igra in ironija: Radio je naprava, ki “govori” ves čas, pogosto z živahnim tonom. Tako je fraza lahko nastala kot humorna primerjava z nekom, ki je izjemno zgovoren, razigran ali navdušen – torej »vesel kot radio«.
    Popkultura in mediji: V 60. in 70. letih je radio postal osrednji medij za glasbo in zabavo. V tem kontekstu se je fraza morda uveljavila kot slengovski izraz, ki je nato prešel v širšo rabo.

Čeprav ni zabeležena v starejših zbirkah slovenskih pregovorov, je fraza danes dobro razumljena kot slikovita primerjava za nekoga, ki je izjemno dobre volje – skorajda nalezljivo vesel.

Hvala!

Sta patricija in dejan se skupaj?

To.mene tudi zanima

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close