Ljubezen na prvi pogled
Uf! Zgodilo se mi je včeraj.
Sem mlajša zaposlena v storitveni dejavnosti, kjer je reden kontakt z ljudmi/strankami. Samo da je stopil skozi vrata in je padlo par besed, me je čist obrnlo. Mel je nek pregled/kontrolo v firmi kaj jaz vem 🙂
Sva se hecala, zaštekala, zdelo se mi je da je obema mal nerodno. Sva se zmenla za kavo, izmenjala kontakt. Noro. Lohk bi bla z njim crl dan tm. Pa sem bla zdej 2 let čist zadrta k sem prebolevala. Js sm bla čist out še cel dan, ves čas sem buljila v telefon kot ena najstnica 🙂
Pa do danes še nič. Potem spoznanje, da so taki ljudje itak praviloma družabni, nasmejani, zgovorni in da se jim verjetno parkrat dnevno to dogaja. Jaz pa naivna. Zdaj sta dve opciji zame, ali se on enako sprašuje zame ali pa ga pač ni zadelo in se je zgolj zamotil.
Joj teli metuljčki, že cel življenje enostranski :((
Ali naj mu pišem jaz?
Popay npr, 26.02.2022 ob 07:46
ferdo piši, zakaj pa ne ampak tip je zaseden…, si ga pa verjetno narajcala z žensko energijo, to pač moški čuti, če je ženski ok., da bo z večjim veseljem domačo obdelal
Joj kok so to glupe situacije no..
Jaz sem poštena in niti pomislim ne na možnost da je zaseden če mi je rekel za cifro in kavico..
Mi sanjači smo res za na drug planet 🙁
Mojca.380, 26.02.2022 ob 09:49
A zasedeni pa ne morejo vabit na kavo? Iz kje si ti padla? Drugače pa mislim, da obstaja še druga. Ti pa si malo preveč naivna.
Jaz ne morem drugače, pa naj bom za cajtom ali karkoli, sem mišljenja, če si tipu res všeč, ti bo sigurno on pisal prvi. Zato mu jaz ne. Enostavno nisem tip ženske, ki bi se še z enimi tremi drenjala za njega.
Jaz sem se tudi dopisovala s parimi pred tem dogodkom, ko pa sem spoznala njega, mi je bil v mislih le on.
Forum je zaprt za komentiranje.