Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ljubezen na podeželju

Ljubezen na podeželju

A kdo gleda to oddajo?
A ni fajn tipu. Kup žensk, cca. 10, če ne več, se bori zanj. Kaj hoče moški še boljšega kot, da se mu dobrika kup žensk. On pa edini moški med njimi.

to je izumetničen meščanski cirkus … da zgleda, da ima tip 10+ bejb — realno pa ima eno naenkrat

na pravi vasi, pravi desc pedena vsaj dve … raje še več babnic istočasno!!.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Gledanje te oddaje je absurdna izguba časa… 🙂

Kako pa veš kaka je oddaja? Če je ne bi gledal, ne bi vedel, da je izguba časa 🙂

Pogledal sem samo prvo oddajo BB pred leti in od takrat imam odpor do vseh takšnih …
Sicer pa kolikor slišim od ljudi, ki jim ni škoda časa, se moje mnenje o vsem tem samo še stopnjuje 🙂

Če v njej uživaš, ko jo gledaš, potem ni. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če v njej uživaš, ko jo gledaš, potem ni. :)[/quote]

Uživaj!

Nisem tolk potrpežljive sorte, da bi lahko gledala:).

….. ona jo raje živi….. :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

….. ona jo raje živi….. :))[/quote]

:))) Kaj sva midva kdaj skupaj pasla krave?:))

….. ona jo raje živi….. :))[/quote]

:))) Kaj sva midva kdaj skupaj pasla krave?:))[/quote]Takrat, ko sva sedala pod revesom in so nama ušle….
A boš rekla, da si vse pozabila? :)))
Pa si rekla, da mene nikoli…… :(….. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

:))) Kaj sva midva kdaj skupaj pasla krave?:))[/quote]Takrat, ko sva sedala pod revesom in so nama ušle….
Pa si rekla, da mene nikoli…… :(….. :D[/quote]

Na kle maš robček:))). Ah saj nisem pozabljiva kot zlate ribce:). Vse se spomnim, moja mladost me rešuje:).

Babe lažejo, to bi lahko že vedel.. 🙂
Kar sta imela sta imela, zdaj pa pozabi ti lepo nanjo in pojdi drugam. Prav? ker sem glih dost razpizden iz ene sosedne teme. 🙂

Takrat, ko sva sedala pod revesom in so nama ušle….

Kar sta imela sta imela, zdaj pa pozabi ti lepo nanjo in pojdi drugam. Prav? ker sem glih dost razpizden iz ene sosedne teme. :)[/quote]No prav, pol pa ti prevzemi še njene krave!…… :))))

Kar sta imela sta imela, zdaj pa pozabi ti lepo nanjo in pojdi drugam. Prav? ker sem glih dost razpizden iz ene sosedne teme. :)[/quote]No prav, pol pa ti prevzemi še njene krave!…… :))))[/quote]

Bom in tud sramne uši, ki si jih pustil bom prevzel. 🙂
Bojda z britjem gre ta nadloga stran…

Omg:))). Petek je fanta, relax:).

Ti pa kr tiho bodi… Mal se obrnem stran, že prleti en zraven in nekaj naklada.
Greva bejbi… britje te čaka 🙂

nje kar en boš mogel brit…po moje je ocufana kot stara kura)))

Ti pa kr tiho bodi… Mal se obrnem stran, že prleti en zraven in nekaj naklada.
Greva bejbi… britje te čaka :)[/quote]

Vešda, komaj čakam:). Tace stran od mene:)). Kako pa veš, da nisem vsa pobrita?:)

Uf jaz sem se že nadejal ZS od goldfish pa vidim da jo ima entip čez.

Se opravičujem :))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Ja pajade. Sem neodvisna in distancirana od vseh falotov:). Zakaj ZS? Vse se lahko pove tukaj.

Se strinjam. A se vseeno umikam, da ne bo kakšnih zamer :))))

To je forum:).

GF sej veš kakšni smo moški hitro se kaj sporečemo, če gre za ženske :)))

Ponavadi kokošnjak pripisujete ženskam:).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close