Ljubezen je odšla
Najprej en lep pozdravček. Sem 19 letna Lana. No skratka upam, da mi boste lahko pomagali/ svetovali. Vsakega odgovora bom zelo vesela.
Moj problemčke je naslednji. Pred slabima dvema mesecama sva se s fantom razšla, kar me še sedaj boli. In sicer vzrok je bil na nek način njegova mami, kar sem mu sedaj tudi povedala, in njegova reakcija, če bi to že vedel prej bi me prej že pustil… ŽALOSTNO NE? Polj pa dalje razlagal, da se bo pogovoril z njo in to razčistil… Če sta se pogovorila vam nevem povedat. Fant si je že našel punco, zanimivo pa je tudi to vedenje, da mi še kljub temu ko se tipkava kaj po netu zmeraj meče pod nos ene in iste bedarije, kot so: da sem ga varala, spoznavala nove fante in podobno…Ter da se nisem hotela pogovarjat z njegovo mamco, nato pa sem mu pač tisto povedala.
Skratka sama ne verjamem, da me je pozabil, vsaj po tem ne kaj sva skupaj dala skozi. Ker sama pri sebi vidim, da ga ne morem kar tako pozabit. Zanimivo pa je to, da od drugih zvem, da jo je šele nekaj tednov ko sva šla narazen spoznal, in da je prej ni poznal. ZANIMIVO NE, on pa meni o nevem kakšni ljubezni, ki jo čuti do mene, polj pa mi reče zdej da me ne ljubi če od januarja, ko sem bila na pijači z frendom,ki je pač zaljubljen vame. Tudi njegova punca mi je poslala sms preko telefona, češ da sem svojo priložnost izgubila, in da ni nič večno!
Res nevem kaj naj naredim trudim se, spoznavam nove fante, s frendicami se rolam hodim naokrog, a misli mi šepejao samo k bivšemu.
HVALA
Oprosti,ampak po tem kar si napisala,je fant čisti mamin sinček.Moj nasvet-BODI VESELA,DA JE KONEC!!!Vem,da ti je ta trenutek težko,ampak verjemi-večina nas je preživela.Vsak konec neke veze je težak.Zdrži!Moja veza se je končala po 6-ih letih.Svet se mi je sesul,čeprav sem sama dala povod za konec,ker sem videla,da ne gre več naprej.Po dveh letih pa sem našla ljubezen ob kateri bom vstrajala in se zanjo borila.
Bom držala pesti zate,da bo bolečina hitro minila in da te bo zadela tista PRAVA amorjeva puščica!
LP!
Vem da je marsikdaj težko, še posebaj če se razideš s tistim ki ga imaš močno rad….toda………ali ni bolje da se je to zgodilo sedaj, kot da bi cel življenje prenašala njegove obtožbe in njegovo mamo.
Stara si 19 let(sicer toliko kot jaz-imam fanta že več kot 4 leta) in mislim, da tudi če pozabiš na svojega bivšega fanta ne boš ostala sama stara devica.
UŽIVAJ IN SI NAJDI FANTA KI TE BO IMEL RAD IN TE SPOŠTOVAL TAKO KOT JE POTREBNO…………
lahko noč…pancy
Forum je zaprt za komentiranje.