Ljubezen in varanje
Prijatelj ima partnerko par let. Razumeta se odlično, razmišljata o otroku. Istočasno pa ima ljubico, s katero se dobiva tudi par let. Skos sta v stiku, se kličeta,pogovarjata, pišeta, videvata
Zatrjuje da ima partnerko zelo rad, vendar pri njej ne dobiva tega kar dobi pri ljubici, pogovore, sex, nasvete…
Je to možno, da si nor na nekoga, se razumeš z njim, a hkrati imaš še eno žensko s katero si skos pomalem v stiku.
Meni
Semprijatelj, 25.09.2021 ob 12:53
Prijatelj ima partnerko par let. Razumeta se odlično, razmišljata o otroku. Istočasno pa ima ljubico, s katero se dobiva tudi par let. Skos sta v stiku, se kličeta,pogovarjata, pišeta, videvata
Zatrjuje da ima partnerko zelo rad, vendar pri njej ne dobiva tega kar dobi pri ljubici, pogovore, sex, nasvete…
Je to možno, da si nor na nekoga, se razumeš z njim, a hkrati imaš še eno žensko s katero si skos pomalem v stiku.
Meni
Seveda je možno, ni pa nujno.
Jaz imam recimo štiri žene, od njih sta dve partnerki s katerima razmišljam o otroku. Imam pa tudi tri ljubice s katerimi se dobivam občasno.
Komot mas rad partenrko in lubico.
Z eno zivis, mas ze nacrte in skupno imovino.
In se ne mores kar cez noc odklopit.
Rad pa imas seveda tudi drugo zensko.
Z njo se tud bolj o drugih stvareh pogovarja in mu ni treba skoz bit po malem v stresu zarad poloznic zarad tecne zene zarad itd.
Pol pa se to nadaljuje in tip opazi, da ima pri eni to, pri drugi to.
Ceprav pozabijo velikrat,ce imas z ljubico pogovore sex itd, da bos z njo tudi lahko imel druzino.
Se pa vecina mal ukaka.pa zapusti ljubico.
Domace je le domace.
Varnost, se cuti pri zeni .ker ze vejokako lavfa lajf.
Nihce nima rad sprememb.
Razn da moskega pravi cajt ko je zaljubljenost na visku,potegnes k seb. Pol pa jo lohka zapusti.
Pri tebi pa to traje ze par let. ZaMudila si.
Ljubezen in varanje ne gresta skupaj.
Partnerke nima rad, kaj šele da bi jo ljubil. Pač je bila/je primerna za razplod in gospodinjo.
Ljubico ima sicer rad na nek sprevržen način, vendar mu globoka izkrivljenja ne dopuščajo da bi jo imel za partnerko in ji bil zvest.
Ker obstajajo ranjeni na način, da sex in ljubezen ločujejo-tisto ki hoče sexat ne more poročit in tisto ki poroči ne more sexat (jo samo radi reda) To so resna izkrivljenja, ki so nastala tekom odraščanja.
Ne vedo pa da partnerska ljubezen vključuje tudi sestavino spolnost. Partner je hkrati prijatelj, družabnik sodelavec(v lajfu ne službi) in ljubimec. V eni osebi. če katere sestavine ni, se pač ne gre za partnerstvo in posledično primanjkljaj iščejo v drugemu. Po domače-varajo. Kdo pa hoče z užitkom sexat ekonomsko ženo lepo vas prosim!
Če bi zares ljubil svojo ne bi imel ljubice. Pika amen. Je zelo preprosto. Žal pa ogromno ljudi ni zmožna ljubiti, ker so čustveno nedorasli. Lahko govori, da jo ljubi a v resnici jo ne. Tvoj prijatelj je čustveno nezrel. Najbrž ima tudi kakšno osebnostno motnjo, za katero trpi od otroštva. Ljudje z osebnostnimi motnjami so znani po tem, da varajo in imajo več partnerjev hkrati, ter vsakemu posebej izkazujejo ljubezen.
Če nekoga kot čustveno zrel človek ljubiš, ga ne boš varal. Zakaj bi nekoga, ki mu želiš vse naj naj, počel takšne grde stvari? Čisto nekaj drugega je, če se za to zmenita oba, t.i. polymory, ampak to je redkost.
Varanje je zelo hinavska in sebična lastnost posameznika.
Buio, 25.09.2021 ob 13:55
Ja je mozno in ce se ne bi en zmislu da mormo sam z enim bit
Bi bli tko k majo uni k majo vec zen.
Seveda, ce jih lahko prezivlja.
Pol pa neb blo tolk varanja?
No, pri meni bi bilo raje obratno. Bi imela več mož. Vsak bi imel kakšne kvalitete, ki bi mu visale dodano vrednost: eden bi znal odlično kuhatu (za takrat, ko se meni ne bi dalo ali ne bi imela casa), eden bi bil športnik, da bi z otroki treniral, eden bi bil intelektualec za globoke pogovore, eden bi bil strasten, eden romantik,… Ja, bi bili kar pisana druščina.
Forum je zaprt za komentiranje.