Ljubezen gre skozi želodec
In kaj ima to s tabo veze oz. se te tiče, če je nekdo samski, poročen, mlad ,star, srečen, nesrečen, grd, lep…?[/quote]
To je potem odraz slabe volje na drugimi.[/quote]
Meni se Antilopa načeloma zdi dobrovoljka, tako da ne vem, kaj ti vidiš. 😉
In kaj ima to s tabo veze oz. se te tiče, če je nekdo samski, poročen, mlad ,star, srečen, nesrečen, grd, lep…?[/quote]
To je potem odraz slabe volje na drugimi.[/quote]
Aja, kje pa zaslediti, da je bil še kdo “žrtev” Antilopine domnevne slabe volje razen tebe, ki si “super pozitivka” in nekonfliktna Smrketa ? 😀
Res je. 🙂
Da ne zasmetimo wd40 njegove teme, po kateri mu bo – upam – marsikaj bolj jasno in mu odgovorim brez, da bi iskala v tekstu kakšne prispodobe…
Ja, nekoč me je imel nekdo tako rad, da mi je odstopil svoj sladoled. 🙂 Se mi je pa tudi zgodilo, da tisti, ki mi je bil prav pri srcu, sploh ni vedel, kateri je moj najljubši…
Jaz se tud sprasujem. Ne spim ne jem, ker cakam vroce(krvno) nadaljevanje 😉 Sej, ce mene prasate, sta se tadva ze dobila in veselo s skupnega kavca komentirata zadevo :)[/quote]
Lahko bi nam vsaj Goldfishka malo reklam predvajala, medtem ko čakamo … :DD
Bi z veseljem kaj napisal, samo trenutno nimam dostopa do spleta;-)))[/quote]
Vidimo ja.:)) Ja nič. Pač nisi zainteresiran. Te bomo pa s kakšno drugo poparčkali.:))[/quote]
Od kod pa vam ideja, da bi se wd40 sploh želel s katero poparčkat? Saj ni retardiran, si bo že našel kakšno. Opažam, da se tu na forumu sploh ne morem z nobenim samskim moškim normalno pogovarjat – ali me takoj poparčkajo, ali pa nekatere ženske, vključno s tabo, takoj začnejo vtikati svoje nosove.
Skratka, pustite mene in wd-ja pri miru.
wd40 – tega ne vzeti kot kritiko nate.
Vidimo ja.:)) Ja nič. Pač nisi zainteresiran. Te bomo pa s kakšno drugo poparčkali.:))[/quote][/quote]
Od kod pa vam ideja, da bi se wd40 sploh želel s katero poparčkat? Saj ni retardiran, si bo že našel kakšno. Opažam, da se tu na forumu sploh ne morem z nobenim samskim moškim normalno pogovarjat – ali me takoj poparčkajo, ali pa nekatere ženske, vključno s tabo, takoj začnejo vtikati svoje nosove.
wd40 – tega ne vzeti kot kritiko nate.[/quote
Pa nooo, par dni nazaj si sama v hecu namigovala, kaj si zdaj užaljena?
wdejček mnogo bolj razume hec kot ti, žal.
wd40..mene pa vzemi zares :-))) mislim resno, ups…
wd40 – tega ne vzeti kot kritiko nate.[/quote
Pa nooo, par dni nazaj si sama v hecu namigovala, kaj si zdaj užaljena?
wdejček mnogo bolj razume hec kot ti, žal.
wd40..mene pa vzemi zares :-))) mislim resno, ups…[/quote][/quote]
Mislim, da wd40 ni od včeraj, da bi si partnerico iskal tu na forumu, vključno z mano. Za moje pojme je tip zelo zrel, pa tudi marsikaj je že dal skozi. Taki moški niso za bolne štose.
Jaz sem tudi dobil občutek, da wd40 niti ne išče ženske. Da raje uživa samski stan.
Tako mimogrede…A to je tista Antilopina ostrina, katero si omenjala ? :)[/quote]
Mislim, da je ponižujoče v današnjih časih nekomu iskati partnerja. Wd40 se mi zdi moški na mestu in ko bo pravi čas, si bo že našel primerno žensko.
Forum je zaprt za komentiranje.