Ljubezen gre skozi želodec
Meni je pa pomembno kakšno energijo moški oddaja. Če je energija slaba, mu ne pomaga niti, da je čeden.
Ugotovila sem, da če mi nekdo ne sede že na začetku (pustimo zdaj ljubezenska vprašanja), je skoraj zagotovo, da se bo kasneje izkazalo, da ta oseba ni o.k. Pa se poskušam kdaj prepričati v nasprotno, pa na koncu vseeno ugotovim, da je bil prvi občutek pravi.
Nimaš razvite intuicije. Saj nisi sama kriva. Intuicija je lahko blagoslov, lahko pa tudi breme. Imam eno znanko. Punca ni slaba, ampak jo vsi peljejo žejno čez vodo. Sploh ne zna presoditi značajev in zaupa ljudem, ki jim ne bi smela. Stokrat je že dobila po betici, ampak ona gre spet na isti led.[/quote]
Imam zelo razvito intuicijo. Vedenje o tem, da človek ni le 5 minut, kar vidiš…za to ne potrebuješ nobene intuicije, ampak samo površinsko razmišljanje. Nisem ošabna, ljudem dam tudi drugo priložnost. Zanimivo je to, da se ti ves čas drajsaš na istem ledu. Ne mene zdaj spravljat na hladno, ker tebi ne gre v lajfu.
Kolikor vem, je enTip en uporabnik tu gor, s katerim imaš ti precej težav. To je tvoj in ne moj problem. M111 pa skrbi za zabavo na lepih pesmicah. Jaz trenutno nimam nobene ideje za pesem, ko pa bom slišala kakšno, pa jo tudi sama pripnem.[/quote]
Jst nimam težav. Ti jih imaš predvsem z zgodbami drugih. Venomer nas razveseljuješ s svojimi spoznanji, ki temeljijo na plečih tujih zgodb. Začni pisati svojo knjigo.
Forum je zaprt za komentiranje.