Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ljubezen dveh ekstremov

ljubezen dveh ekstremov

Zaljubila sem se v nekoga, ki je čisto nasprotje od mojega idealnega moškega.
Oz. bil je nasprotje zdaj je zame on idealen.
je zelo “čudaški” za druge, za moje prijatelje, starše, za večino ljudi.
Meni je poseben. Umetniška duša drugače profesor fizike.
Je zelo proti današnji družbi in potroštništvu. Je samotar.
Domače živali ima za ljubljenčke. Živi izven mesta in bi rad, da se preselim k njemu.
Po srcu je dobričina, z mano ravna kot s kraljico, je romantičen, nežen, ljubeč. Zna pa biti tudi strog
in trmast.
Je tudi veliki filozof, pesnik in poet.
In jaz..jaz sem tipična materialistka. Rada imam denar, dobre avte, drage obleke skratka šminkeraj. Kako sva se midva zaljubila, res ne vem. Ampak ljubim ga tako zelo ga ljubim, da bi brez njega umrla. Moj oče je povedal, da mu delam sramoto, ker sem z njim. da je čudak in norec. To me najbolj boli, ker z očetom sva zelo povezana. Žali ga tudi, da ima pedersko faco. Ko mi je to rekel sem mu primazala klofuto, nisem nasilna ampak to me je tako močno razjezilo.
Rada imam očeta in ljubim tega fanta, samo upam lahko, da ga bo tata sprejel in, če ga ne bo, se bom odločila za fanta. Na srečo me nikoli ni zanimalo kaj si kdo misli in govori o meni, problem pa je v tem, da ne vem kako se bova midva uskladila, če bova živela skupaj. Tako sva si različna in hkrati tako podobna. Različna v načinu življenja, podobna v biti. Prosim za resne nasvete kako bi se to obneslo. Trudila se bova oba, sva prilagodljiva in razumevajoča.
Ampak sva vsak po svoje ekstrem.

perlica, je tvoj fant mogoče david?

Si že povedala odgovor. Sta si različna, to sprejemata in uživata. Pomembna sta vidva, kako vidva razmišljata in fuknkcionirata. Kaj bo prinesel čas…to pusti za takrat, ne si zdaj ustvarjat nepotrebnih problemov in ovir, ki jih ni.
Očeta pusti tam kjer je, on ne živi tvojega lajfa.

ejej pa kakšne nasvete bi rada?
Karkoli ti damo je še vedno samo teorija…
Probaj zaživet z njim, mesec, dva tri, … in bota kmalu videla ali se stvar obnese ali ne…
Dokler traja zaljubljenost bodo vsa vajina nasprotja nična ko zaljubljenost mine ostane veza, ki lahko traja ali pa se razpoči že ob najmanjši težavi.
Ko bosta začutila probleme se o njih TAKOJ pogovorita, ne poskušajta spreminjat drug drugega ampak najdita kompromis.

Uživaj, dokler vama je fajn (dokler vaju drži zaljubljenost), a na dolgi rok to, po mojem mnenju, nikakor ni zveza, ki obeta. Preveč sta si različna in ko bo zaljubljenost popustila, vaju bodo te stvari še kako motile… Sicer pa pusti času čas in se fajn imej, dokler traja.

davidovka: ne, ni David.
Goldfish, EnTip hvala. Jaz se bom trudila zanj in on zame, to sva si obljubila. Zelo sva povezana in ta ljubezen ni “samo” zaljubljenost, je nekaj globljega, iskrenega. Nisva več tako mlada, jaz 26 on 33 in si želiva skupnega življenja, poroke. Saj sploh ne vem zakaj me toliko skrbi..

Ni za kaj… rada pomagava 🙂
kar se pa vajinih let tiče… naj ti nekaj šepnem… zelo mlada sta
Tako da nekaj rezerve si pusti, vsaj prvo leto, da boš se imela kam vrniti če bo tako naneslo. Bog ne daj, pa vendar. Prav?

Vsi, ki smo bili kdaj zaljubljeni, smo čutili podobno. Bilo je posebno, iskreno, globlje in nekaj “več”, kot tisto, kar imajo ostali, itd.
Koliko časa pa sta že skupaj?

Zato, ker globoko v sebi čutiš (in že veš), da obstaja velika možnost, da se vama ne bo izšlo.
Nočem biti črnogleda ali negativna, ampak tako pač mislim.

Pomoje se to nikakor ne more dobro koncat. Nasprotja so si na zacetku zelo zanimiva, se privlacijo, ko pa zaljubljenost mine, pa ti gre vse to strasno na zivce. S casom vedno bolj. Za njega bos cez 3 leta plehka kura, ki vidi samo blink blink, on pa bo v tvojih oceh to, kar je v oceh drugih. Cudak. Preden naredis resno napako s kakim otrokom in poroko, pocakaj, da mineta 2,3 leti.

enaana1 nisi negativna, realna si. Tudi on mi reče, da sem negativna in pesimistična. Da kompliciram..življenje je vse prej kot neka pravljica vendar z njim je vse tako pravljično in lepo. Čudovit človek je.
EnTip, prav:P

Morda se motim, ampak, če se ljubita in se osredotočata na lastnosti, ki vaju povezujejo potem ne bi smelo biti nobene bojazni. Vse preizkušnje in nasprotovanja vaju lahko samo še bolj povežejo. Nič ne hitita s kakšno poroko, otroci…prepustita se toku, če vaju odnese na čeri bo še vedno čas, da odplavata vsak na svoj breg. Veliko bolj lahko obžalujeta, če bosta probala in se ne bo izšlo kot pa, če si sploh ne dasta priložnosti.

Še enkrat sem šla brati…dobričina, ljubeč, pozoren, romantičen, nežen, intelektualec, rad ima živali…kaj sploh premišljuješ?

Goldfish hvala ti hvala, zdaj bi te najraje objela!:) nexus on pravi, da se je zaljubil v moj Jaz in ne v izgled in zanj nikoli ne bom plehka kura. Zame čudakov ni..so samo posebni ljudje. Otrok ne bova imela.

Vsi moji bivši so bili tudi taki. Naj naj. 🙂

Vsi moji bivši so bili tudi taki. Naj naj. :)[/quote]

sem pozabila dodati- na začetku. 🙂

Vsi moji bivši so bili tudi taki. Naj naj. :)[/quote]

sem pozabila dodati- na začetku. :)[/quote]

Popolnoma dovolj, da ZAČNEŠ:).

Kaj si naredila? Očetu si primazala klofuto?

A to tvoj fant ve?

Sicer pa, vse skupaj si napisala tako, kot da si neka najstnica, ki se z nami “zajebava” in se nam smeji…

Preseli se k njemu. Zaljubljenost bo minila in kmalu bosta oba ugotovila iz kakšnega testa sta in ali zadeva lahko funkcinira na dolgi rok ali ne. Če samo teoretiziraš in ne poskusiš v praksi, ne veš.

Glede fotra pa… če si polnoletna in če nisi čisto finančno odvisna od njega, imaš vso pravico, da živiš svoje življenje tako kot sama hočeš, pa tudi če delaš napake. Če si finančno odvisna od staršev, pa počasi začni razmišljat tudi o tem, da bi se osamosvojila. Navsezadnje gre za tvoje življenje in tvojo srečo.

Se ne zajebavam in se nobenemu ne smejim. bikini sem samostojna in nisem odvisna od njih. Treba pa bo najti službo v njegovem kraju čeprav on pravi, da to ni noben problem in dokler ne najdem bova živela od mojih prihrankov in njegove plače. Vse to mi predstavlja velik izziv in komaj čakam!

Potem pa pogumno naprej in srečno. 🙂 Ljubezen res da včasih zamegli pogled, včasih pa tudi odpre mnoga nova obzorja in ob tem lahko celo sami v sebi odkrijemo moč in pogum, kakršnega prej nismo poznali.Rastemo skupaj z osebo, ki osmišlja naše življenje, skupaj odkrivamo neznano in pišemo zgodbo nove realnosti.

Menim, da se brez tega, da se partnerja prilagodita drug drugemu in posledično spremenita, ne obnesejo dolgoročno. Logično mi je, da te privlači, saj ima vse kar tebi podzavestno “manjka”, ampak menim, da lahko skupaj sobivajo samo tisti, ki so si na bazični ravni podobni.
Glede fotra pa – težko boš celo življenje delala samo tisto, kar bo on odobraval. Odločiti se pa moraš čigavemu mnenju tu bolj zaupaš, njegovemu ali svojemu.

Andersen in brata Grim so tudi začeli s takšnimi črticami

potem so pa ugotovili, da mora biti najpreje zoprn zaplet, odrešitev .. in življenje do konca svojih dni ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Na podlagi lastnih izkušenj ti povem, da se ne bo odnesla tvoja zveza avtorica. Res je zveza zelo zanimiva, napeta, iskriva itd zarad drugačnosti in prevsem v fazi zaljubljenosti so nam razlike še 1000x bolj všeč.

Sam ko to enkrat popusti in je čas za fazo ljubezni, pa bodo vajine razlike začele prihajati na dan in večale brezno med vama. Njegova škrtost in tvoja razsipnost bosta na dnevnem redu prepirov in kmalu bo počilo in se bosta razšla. In razšla se bosta v neprijateljskem smislu.

Te zveze so za najstnike in mlade, ne pa za tiste ki bi radi eno resno zvezo na dolgi rok. Bo pa nedvomno ena tvojih najlepših in najbolj raznolikih zvez kar jih boš imela. Vsaj pri meni je bilo tako 2x.

Se ne bi mogel bolj strinjati.

Perlica, kot si ga opisala, je on fantastičen tip, samo oprosti izrazu, ti in tvoj foter sta sta “čudaška materialista”, malikovalca predmetov, ki prinesejo le hipno zadovoljstvo, potem pa praznino. Če ne zmoreš preseči tega, potem je fanta škoda zate in tvojega nesramnega fotra, če si se pa pripravljena spremeniti in postati boljša oseba, ki bo znala videti onkraj blišča posvetnih ničevosti, ga ne spusti iz rok, tega tvojega samotarskega bisera. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close