Najdi forum

LJ-Split-LJ

Čao!
Je kdo med vami ze potoval s spalnim vlakom od Ljubljane do Splita in nazaj? Je dovolj udobno? Kaksne so cene (slovenske železnice teh podatkov žal ne dajejo preko emaila)? Imajo mladi do 25, 26 leta kaj popusta?
Hvala!

Mislim, da se ti bolje izplača Lj-Zg vlak, nato pa Zg-Split letalo.
Croatian airlines ima podobno logiko za porodajo kart kot Ryanair (nekaj cenejših sedežev).

Jaz sem šla v Split s trajektom iz Reke. Potuješ ponoči in si zjutraj v Splitu. Spiš na palubi v spalni vreči (če si mlad je itak vseeno kje spiš glavno da je poceni, a ne?). Je pa tako spalo tudi veliko starejših ljudi in tudi otroci.
Drugače pa imajo mladi do 26. leta pri slovenski železnici popust, vendar si moraš karto za popust pridobiti na glavni železniški postaji v Ljubljani.

Lp
Petra

Maja!
Midva z možem že pet let potujeva z vlakom na dopust v Dalmacijo. Od tam pa s trajektom na otoke. Če želiš kakšno inf. v zvezi s prevozom ali ceno, se mi oglasi tukaj, bom probala dobiti informacije ( mislim, da ne bo problem, ha ha – delam na železnici.).
Čao!

Aja, sem pozabila napisat. Za potovanje na Hrvaško imaš 30% popusta.

Hvala vam za odgovore!
Zanima me, kako izgleda potovanje s spalnikom, je čisto in udobno? In koliko stane povratna karta v glavni sezoni, julija, avgusta (vsaj približno)?

Trenutna cena povratne karte je 14.922,oo. Spalnik doplačaš, so pa čisti in dost udobni, pa brez skrbi si.
LP!

Koliko približno je treba računati za doplačilo za spalnik? 5000, 10000, 20000 sit?

Trenutno cca 5000 sit ( v eno smer), lahko, pa da se potem v sezoni zmenijo še za kakšne popuste, pa lahko kakšen tolar prihraniš.
Lep pozdrav!

KOliko pa je cena trajekta Reka – Split (povratna, študentski popust) in koliko vlak LJ – Reka.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close