Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Lj – Gre kera na sprehod? :)

Lj – Gre kera na sprehod? :)

Matjažko, daj povej vsaj meni, zakaj poleg tako lepega dekleta, ki ga imaš, uživaš v pecanju drugih? Kaj pa, če kakšni srček poči od ljubezni? Niso vse tako pronicljive kot sem npr. jaz? :))

Z eno od tukaj imava pogosto nočne maratone, v čem, to ve ona, 🙂 me poživi, naslednji dan potem pokam po šivih od energije, saj to ne more ostati neopaženo. haha :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Jaz se zgolj branim! Čisto sem nemočen recimo sedaj pred tabo, kako naj odreagiram, potisnila si me v kot. Čisto bi otrpnil, ko bi skočla name in bi me podrlo tudi teh borih 70 kg zaradi prestrašenosti. :)))

Jaz nimam 70 kg, kaj kvasiš neumnosti!

Zato, ker se rad igra. Naj ti ne stre mehkega antilopjega srčka, pusti te ženskarje na miru, njega bi znala ukrotit edino tista bejba HM30-, ti kot nežna, mila deklica boš samo trpela, zato se pazi ognja, da te ne opeče.

😀 Antilopa ,ti si pa novinka na teh forumih, a ne, pač glede na reakcije. Čisto friška. :))
Si kar pograbla tole kost HAHA, ja pa kje je tvoja mačja zviitost, da bi me malo po prstekih, ker te to nekaj dražim!? 😀

Xennaa2, vidim, da sem odlično ustvarila imidž nežne, mile, krhke antilope. Ah, v reali tudi znam pokazati kremplje. Moje srce itak pripada samo enemu moškemu in on to ve. Xena je pa tudi moja vzornica! :)))

Zato, ker se rad igra. Naj ti ne stre mehkega antilopjega srčka, pusti te ženskarje na miru, njega bi znala ukrotit edino tista bejba HM30-, ti kot nežna, mila deklica boš samo trpela, zato se pazi ognja, da te ne opeče.[/quote]

Se pravi, da se Antilopo da ko eno naivno tankočutno deklico obračat proti soncu? 😀
Ah, pa ne no, kaj ti to vidiš? Saj pa vidiš, da me ima čisto na kratko, phaha :)))))

S čim bi HM30 krotila, saj nima dresirne palice za tigre, to bi jo takoj za vrat skočil :)))

Saj pravim cel čas, ti si nevarna, zato pa ima rešpekt pred tabo! :))))) Ne vem od kod Xeni te čudne ideje o neki krhki, občutljivi, čustveni in naivni Antilopi. Pa saj ti deluješ kot strah in trepet za moške, se te vsi bojijo, ko povdzigneš glas, se tla zatresejo in vsi obmolknejo. :)))))

Matjazko,
mislim, da stvari počasi uhajajo izpod nadzora….
tri naenkrat je očitno tudi zate preveč… 🙂 🙂 🙂

Xennaa2, drugače pa lepo, da si tisto zgoraj napisala. Me veseli, da si želela pomagati. Kakšna bi Matjažku res lahko nasedla. :))

Obstaja tudi boljši način, da žene zaščitijo svoje može….

Obstaja tudi boljši način, da žene zaščitijo svoje može….[/quote]

Ne razumem. Očitno ti HM30 veš nekaj več o Matjažku kot jaz. Dobro, saj to mene niti toliko ne zanima.

Le kako si ugotovila? Pametna punca….. 🙂

Antilopa, nekaj te do dekleta za nos vlečejo, Prvo Katenjka, zdaj pa že ve HM30 baje nekaj več o meni. Neka sumljiva dogajanja in aktivnosti v odrskem zakulisju. :)))

Mah saj to ni neko resno zanimanje, če mi samo vsak 2. post nameniš :)) in če bi želela kakšno krpico strgati z mene. 🙂 To zagotovo nikomur še na kraj pameti ne pride, da bi te zanimal. hahah :))))))

Antilopa, ne pusti se zajebavat tem čudnim Ptujčanom!!!
Pokaži vraga moškim! Pokaže zobe, trgaj, cefraj, krampaj, grizi…. :)))

Le kako si ugotovila? Pametna punca….. :)[/quote]

[img]http://farm9.staticflickr.com/8027/7655396710_fcf0d4a730_m.jpg[/img]

Hihihihi…..prav fino je, ko nekoga natakneš….hihihihihi…zlobna sem, ne morem si pomagati!

HM30, ti že veš, da tudi 2 moška sta lahko mala malica za žensko. 🙂

Če se natakneš je fino, zagotovo. Samo menda ne misliš, če plezaš čez plot k sosedu za jabolkami, da bi se za plot kje zataknila, potem si lahko kiklico strgaš, to pa ni fajn? :)))

HM30, ti že veš, da tudi 2 moška sta lahko mala malica za žensko. :)[/quote]

Matjazko, ne dajaj obljub, ki jih ne moreš izpolniti.

Če se natakneš je fino, zagotovo. Samo menda ne misliš, če plezaš čez plot k sosedu za jabolkami, da bi se za plot kje zataknila, potem si lahko kiklico strgaš, to pa ni fajn? :)))[/quote]

Jap, glih jabolka/plezanje čez ograjo sem imela v mislih, ko sem pisala post… 😀 Mona jaz, anede…

HM30, ti že veš, da tudi 2 moška sta lahko mala malica za žensko. :)[/quote]

Matjazko, ne dajaj obljub, ki jih ne moreš izpolniti.[/quote]

Hehe. Kako bi jaz to izpolnil? Kljub temu, da sem po horoskopu dvojček, sem fizično še vedno samo en. 😀 Kaj pa če bi nama sosed prinesel jabolke? Bi se ga dalo kje ponucati. Travo da bi ti pokosil, ali kaj si že rekla? 😀

Matjazko, ne dajaj obljub, ki jih ne moreš izpolniti.[/quote]

Hehe. Kako bi jaz to izpolnil? Kljub temu, da sem po horoskopu dvojček, sem fizično še vedno samo en. 😀 Kaj pa če bi nama sosed prinesel jabolke? Bi se ga dalo kje ponucati. Travo da bi ti pokosil, ali kaj si že rekla? :D[/quote]

on bi travo kosil, ti pa jabolka….hahahahaha dobra..:) 🙂 🙂

Matjažko, nekaj mi vseeno ni jasno. Ko sem kdaj citirala kak tvoj post, je Katenjka z vsemi topovi udarila proti meni. Sedaj pa si te HM30 brez težav privošči, te vabi na skvoš itd., Katenjka pa je čisto tiho. Hm, čudne igrice. Ah, grem raje na eno mehiško solato s Snoopardom. :))

Matjažko pa pase travo……(kot kak hi, hi, hi)

Antilopa…..taktika, taktika….hahahaha…
Najprej onemogočiš nasprotnike, potem pa se usmeriš na cilj!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close