Najdi forum

LJ-DUBAJ

Je imel že kdo relacijo Ljubljana-Dubaj s postankom v Istanbulu.?Gremo z agencijo palma spomladi.
Me zanima koliko časa traja let?
Koliko časa si v Istanbulu(imaš čas za kak ogled…)?
S kakšno letalsko družbo potuješ in kakšno je to letalo(ponudba…)
HVALA!

Mi smo šli direkt iz Muenchna, v lastni režiji in je bilo super… So bili pa eni kolegi to varianto s postankom v Istanbulu pa jim ni bilo preveč všeč–ne me narobe razumet, ni slabo, vendar ko so malo primerjali so rekli, da ni tako dobra varianta, kot pa če greš sam.. Ne vem pa če gre za isto stvar 🙂

Ojla

midva sva šla Ljubljana – Dunaj – Dubaj in je bilo enkratno leteti od Dunaja do Dubaja z emirati. So me popolnoma prevzeli.

Ponavadi pri connected flights nimaš veliko časa, da bi si ogledat mesto, kjer presedaš. Običajno so ti postanki okoli 3 ur in mislim celo, da moraš za Istanbul, če želiš iti ven iz letališča kupiti celo vizo ( tako je bilo vsaj 2 leti nazaj ).

Tjasa

Kakšne so cene v Dubaju?Pivo,sok,topel obrok,..?
Kaj se splača kupit?

V bistvu se najbolj splača nakupovat oblačila, ker so cel čas ene razprodaje (in to RES razprodaje -80%).. elektronike pa ne tako.. no razni telefoni in to se dobi ful ceneje- npr. za tako ceno, kot je pri nas treba vzet naročnino.. Pa tudi ostala elektronika je rahlo cenejša, ne pa nekaj ful..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close