Livada ali Ajda?
livada ima 5 zvezdic, ajda ima 3-4 (3 za sobe, 4 za ostalo)
Če si ljubitelj medenine, marmorja, bolj hladnega ambienta 23 let starega, 2002 delno obnovljenega hotela, potem Ajda.
Če si ljubitelj novejšega hotelskega standarda, pa pripravljena odštet več denarja za tistih 5 zvezdic, potem pa Livada.
Ajda ima svoj notranji bazen, se pa greš sedaj pozimi lahko kopat tudi v notranji pokriti kompleks Terme 3000.
Edino, kar je meni tam dobro v Livadi, je hrana. Hotelska notranjost me sploh ne impresionira – imam raje npr. Bio terme v Mali Nedelji-sam hotel je vrhunski, prehrana in postrežba, prijaznost osebja tudi. Edina trenutna slabost je le, da imajo pozimi premalo vodnih kapactet, če je hotel poln -sploh med počitnicami. poleti, ko je odprt še zunanji vodni del, je pa OK.
Pa tudi zasebni hotel Terme Vivat v Moravcih je dosti lepši, kot Ajda, Termal in Livada.
V Ajdo,Termal, pa tudi Livado radi zahajajo predvsem tuji upokojenski turisti z avtobusi, temu primerna je v Ajdi in Termalu tudi hrana ( bolj mehko kuhana, ene in iste polivke, lahko žvečljiva hrana – vsaj ob našem obisku je bilo tako, morda so sedaj že samenjali kuharja ali pa kaj spremenili). Natakarji delajo prevelike razlike med slovenskimi in tujimi gosti, to jih bo moral še nekdo naučit, da se tega ne dela – preveč priliznjeno se obnašajo do tujih gostov, da se domač gost počuti odveč, ne dobi takega prjaznega sprejema in nasmeška pri mizi, ne dobi mize tam, kjer bi se želel vsesti, pa čeprav še ni zasedena z drugimi gosti, , tuj gost pa lahko zbira, kakor mu paše, kje bo sedel.
Tuji gostje tudi s seboj iz jedilnic odnesejo veliko hrane, zmanjka naprimer pri zajtrku, ker oni iz avtobusa pojedo, ker gredo npr. že ob pol osmih naprej, ti pa prideš ob pol osmih, pa so potem samo še bolj ostanki ( velja za Ajdo) kar je nepoustno za slovenske penzionske goste, ki plačajo celo več, kot tuji. Doživeto.
no, na tripadvisorju je cel kup kritik tujcev, da je ajda bila katastrofa. od tega, da nihče ne govori angleško, do tega, da se jim zvečer po 8 uri niti po dodaten povšter ni dalo it, pa celo do tega, da imajo opcijo, da naročiš zajtrk v sobo, katerega nikoli ne dobiš… ker se tega skoraj nihče ne poslužuje in enostavno ne opazijo, da je to kdo naročil…
Enega mojega sorodnika so nekateri zaposleni, ko je bil tam na oddihu čez vikend ( je drugače nezahteven turist, vendar veliko potuje in ima kaj za primerjat), tudi storitve in standarde), nekateri zaposlen tako grdo gledali in obravnavali, češ kako si lahko privošči počitnice,ko so pa taki hudi časi za nas Slovence.ker nekateri zaposleni vpričo gostov razlagajo, kak imajo malo plačo, da si nemrejo počitnic privoščit, nekateri Slovenci si jih pa lahko. Taki nebi smeli delati tam, naj gredo delat zdrugam, če niso sposobni delat v turizmu.
Je sorodnik rekel, da žal govori napačen jezik: če bi govoril avstrijsko ali rusko, bi se mu pa do tal klanjali. Plačal je pa polno ceno. Se zamisliš kot gost, če boš še prišel.
Je še rekel, da je pa med zaposlenimi tam huda nastrojenost, neorganiziranost, med sabo se verbalno grizejo in grdo gledajo, to že domači gostje tudi opazijo.
V Livadi imel pred kratkoh resne težave pri plačilu, ko sem želel uveljavljati 30 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popust-a iz DM-a (za 150 točk). Telefonsko sem se pozanimal v naprej, ali velja in kdaj se uveljavlja, takrat je bilo vse jasno, ob plačilu pa nikakor in ne, da oni ne vedo nič o tem in se je po pol ure komaj rešilo…
Dstikrat je odvisno to od ljudi, ki delajo na recepciji. Ali si preberejo obvestila, ki jih dobijo za prebrat od vodstva o akcijah, ali ne. Nekateri si jih očitno ne.
Tam v Moravcih in tudi v Lendavi sta dva tako pametna na recepciji, da je joj. Trdita nekaj po svoje, da to ni res. Pa imajo uradne okrožnice od vodstev, tudi za akcije, pa si jih ne preberejo, ali pa jih ne razumejo, ko jih preberejo.
Pa ko se izkaže, da nimata prav ( npr. DM akcije popusta, pa darilni boni, ki jih v okah obračajo, kot da jih prvič v življenju vidijo in jih sploh ne znajo pravilno obračunati, pa kapljice zvestobe na Ambasador kartico, ipd), se niti ne opravičita slovenskemu gostu. Jima ego ne da. Enega takega receptorja v hotelu v Lendavi, ki je baje vodja recepcije, morajo ostale zaposlene nazivati “šef” vpričo gostov – kakšen šef neki, je samo vodja recepcije, sicer je verjetno že predolgo tam, ima pa ego do neba. Slovenskih gostov pa ne zna ( noče) pozdravljati, ko gredo mimo receptorskega pulta, bulji v računalnik in pod pult in se dela, da jih ne vidi. Tujim gostom se pa klanja do tal – sramota! Naj se zavedajo taki ljudje v turizmu, da mu tudi slovenski gostje s tem, ko pridemo v toplice in plačamo pošteno in polno ceno, dajemo za njegovo plačo!
Taki ljudje nebi smeli delati v turizmu, jih je treba preprosto zamenajti, je drugih, ki bi z veseljem in pravilno delali, veliko. Mladih – pa jim ti stari korci ne pustijo, jih odrivajo stran, ker si mislijo kaj so. Pa ne znajo – danes v turizmu se je treba do gosta spoštljivo obnašat, ne glede na to, ali je SLovenc, ali pa Rus ali Avstrijec. Pa vsak je zamenljiv, tudi zaposleni na recepciji hotela in tega se morajo začeti taki ljudje zavedati.
Midva sva bila letos poleti, namesto morja v Ajdi. Koristila Parkirno hišo Livade, tako da še tam vse spoznala po hotelu osebje.
Glede na to da sem res zahteven gost, bom podal ISKRENO mnenje! (p.s.: Delal sem v Grand Hotel EMONA -Portorož, tako da vem kaj so storitve in usluge).
Prvo: Kar se tiče prihoda v Ajdo; Glede na to da hotel NI na najvišjem nivoju, že zunaj ko sva se parkirala, takoj prišel gospod pomagat, pripeljal voziček. ker sva bila cca 2 ure prehitra do CheckIn, nama vse zložil v recepciji, in naju sprejeli na recepciji, naredili prijavo itd, in povedali kdaj naj prideva nazaj. POHVALA že ob prihodu, ko ti pride pomagat raztovarjat. POHVALA tudi recepciji. Več kot prijazni, vse in še več razložili. tako da res NI PRIPOMB! Na nivoju!
Soba: Soba bila OK, čista-kot za tak hotel lahko je. Kaj tu mislim; prah in vse pobrisano. Čisto. Pospravljeno. Kopalnica-WC-iz časov Tita (mal heca), ampak pod nivojem. Dotrajano. Školjka plastična-se prepojila z urinom. SMRDELO po urinu. Midva sva vse najine šampone notri nalila, da bi nehalo, na koncu prosila čistilko če lahko kakšno kislino podari, da jaz poskusim sčistit. VELIK MINUS!! Res smrdi potem cela soba če ne zapreš takoj vrata…
Osebje v hotelu (natakarji): OK, sicer malo govorijo, ampak ni pripomb.
Kuharji: Srečaš jih ko prinesejo hrano, ko zjutraj pečejo jajčka, palačinke itd (Dal sem največjo napitnino gospej kuharici ki peče palačinke ker si zaslužila); RES SO prijazni. Ustrežljivi. NAD NIVOJEM! RAZOČARANA pa sva bila nad okusi hrane. NIČ posebnega. IZBOR VELIK, pestro, najdeš za vse okuse, ampak-vsak dan enak okus hrane. NI nekega drugačnega okusa… Se prenaješ… Sladice, lepe, res lepe, ampak VSE enakega kousa, čeprav so čisto drugačnih oblik in baru…
DODATNE STORITVE; na bazenih PREMALO PONUDBE (hrana, moraš iskat restavracije). Tisti ki zunaj prodajajo ležalnike, oz DELIJO, so prijazni, to so pomoje študentje, me pa razpizdilo to, da so GLAVNE JUNAKE in FRAJERJE igrali reševalci iz vode, in na ČRNO prodajali ležalnike… MOTEČE do konca.
MASAŽA; je v sklopu. Žal, industrijsko… Ne priporočava…
Povzetek; Pojdite v Livado, zaradi sob. V Ajdo zaradi cene… 😉
Forum je zaprt za komentiranje.