Najdi forum

LiteRAM

Poznate to metodo? Jo pri vas delate? Je res tak dober LiteRAM – pa učinkovit?

Prilepila bi vam del besedila, ki sem ga zasledila. Prosim za vaše mnenje.

Omenila bi LiteRAM, ki trajno obnovi poškodovane lase z aminokislinami. Te nanašamo v lase ter jih osvetlimo s posebno lučko. Aminokisline se spremenijo v kerain in se vežejo v globino las. Lasje se po postopku svetijo in tudi česanje je lažje. Po postopku uporabljamo samo šampon s pravilnim pH-jem, balzama pa ne potrebujemo, ker je las že sam po sebi popolnoma zdrav. Postopek traja eno uro. Vmes lase vseskozi češemo in dodajamo produkte.

Smo imeli v salonu enkrat! Obcutki so mesani. Enim je bilo vsec, enim sploh ne. Baje je sedaj ze nek novejsi material, ki ne smrdi kot prejsnji.
Ne vem ce je tako ucinkovit v primerjavi s ceno!Treba je poiskusiti, skoditi pa sigurno ne more.
lp alenka

Skratka moja izkušnja z Literam terapijo. Po srednji šoli sem dobila občutek, da so moji lasje sicer dosti bolj mastni in nekoliko tanjši, ker sem se jih že v srednji šoli začela blanžirati. Vendar nisem polagala tolikšne pozornosti na to, da s kemičnimi obdelavami, kot je bilo v mojem primeru barvanje na blond ZELOOO škodujem svojim lasem. Nikoli me tudi ni zanimalo kaj vse dam na lase, ko jih umivam ali oblikujem. No po rojstvu otrok pa se je to spremenilo. Očitno sem se začela zavedati, da v kolikor nekaj ne bom spremenila, nikoli več ne bom imela zdravih, močnih las. Po naključju sem izvedela za Literam, preko prijateljice, ki je hodila na terapije že nekaj časa (pa sem se končno odločila in jo vprašala kaj uporablja, da so njeni lasje lepši). Odvrnila mi je, da mi vse razloži, če sem pripravljena spremeniti zavedanje o svojih laseh, namreč pri Literamu ni balzama, pri negi doma in so lasje zares drugačni na otip. Kot nejeverni Tomažek sem odšla na prvi posvet k Literam terapevtki (kar precej jih je očitno v Sloveniji), kjer sem izvedela vse o terapiji in se najprej odločila zgolj za nego – kozmetiko, kupila sem šampon ter keratinsko nego. Kmalu po redni uporabi sem ugotovila, da so lasje bolj čvrsti, močni in da se ne mastijo več toliko. Umivanje las se je podaljšalo iz 2 na 4 dni! Že to mi je bilo res fenomenalno… na kar sem se odločila za paket 6 terapij, ker sem kot ugodnost prejela še popust. In moje terapije so se vrstile… vsak mesec sem odšla na terapijo in v 6 mesecih sem začela opažati vidno spremembo. Lasje so mi rasli dosti hitreje, konice niso bile razcepljene, vmes sem začela dobivati veliko novih poganjkov. Res pa je da sem se mogla navaditi na to, da so moji lasje bolj čvrsti, kajti zdravi lasje so me naučili niso svileni, kot jih obljubljajo reklame. Tudi balzam, maske, olja sem opustila pri prvem šamponiranju, kajti to je tudi eden izmed razlogov, zakaj morda nekatere pravite, da ste šle enkrat na terapijo in ne deluje. Ena terapija ni nič. Tudi ko imaš težave s kožo, ne obiščeš enkrat dermatologa, ampak moraš narediti tretma. Zato menim, da tisti ljudje ki jim veliko pomenijo zdravi lasje, močni lasje in so pripravljeni v svoje lase investirati čas in nekaj denarja, je Literam edina terapija, ki spremeni prav strukturo lasu. Kar je čudovito. Odločitev pa je na vsaki izmed nas…Aja pa smrdi tudi ne 🙂 … meni je še posebej všeč vonj, ki ga daje keratinska nega- pena je zares moj najljubši produkt!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close