Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Listi za depilacijo

Listi za depilacijo

Punce mene pa zanima, če lkatera mogoče ve, kje se dobijo prazni listi za depilacijo z voskom.

Jaz imam električni strojček za segretje voska, pa nikjer ne morem dobiti liste.

Lahko jih dobiš pri nas v salonu , samo najprej pokliči in povej koliko jih potrebuješ , da jih pripravimo.

Gospa Andreja najlepše se vam zahvaljujem za vaš odgovor, zanima pa me, kako jih lahko naročim, ker sem iz okolice Maribora, ali bi se jih dalo naročiti preko interneta ali telefona in plačati preko pošte ali pri poštarju ob prevzemu blaga.

Ja , lahko jih pošljemo po pošti ,samo povejte koliko in točen naslov ter podatke o prejemniku – se pravi vaše.

Gospa Andreja jaz sem vam že pred kakimi 14 dnevi pisala na mail, kjer sem vam pustila svoje podatke. Zanima pa me, če ste jih dobili.

se opravičujem ,ker sem bila bolna pa očitno nihče ni pregledoval mailov.Ali vas lahko prosim , če pošljete podatke še enkrat in bomo takoj urgirali.Še enkrat se opravičujem in hvala za potrpljenje.

Gospodični , ki jo zanimajo listi za depilacijo se opravičujem , ampak danes sem izvedela , da je mail nagajal in nismo dobili podatkov.Zato prosim , če ste še zainteresirana , da najbolje , da pokličete po telefonu in sporočite naslov , kamor lahko pošljemo liste.Mislila sem namreč , da je že urejeno , ker so to prevzeli potem drugi , vendar kot sem že rekla je očitno prišlo do napake in maila nismo dobili.
Še enkrat se res resnično opravičujem.

Mi lahko prosim sporočite telefonsko številko. Zanima pa me tudi s čim si lahko odpravim vraščanje dlak, kajti sedaj sem približno eno leto uporabljala britvico za britje nog in so se mi dlake vraščale. Nekje sem zasledila za kozmetiko thalgo in me zanima kako je s tem serumom za zmanjašanje rast dlak ter kremo. Bi pa še vedno želela naročiti liste in serum.

Thalgov serum oz. gel proti vraščanju je res dober-preverjeno.Pokliči na tel.01 42 72 555 , povej , da želiš po pošti naročiti trakove in pusti podatke.Thalgovi preparati po depilaciji pa so naslednji:koncentrat za prve 4 dni po depilaciji , gel za bikini , podpazduho…in fluid za noge , ki se ga uporablja od ene do druge depilacije.Cene so od 6.500,00 do 10.000,00 SIT.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close