Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Lissima iz Rowente

Lissima iz Rowente

Ali katera od vas uporablja sušilnik las Lissima, ki naj bi ful zravnal lase? Sama se namreč ubadam z zelo neukrotljivimi lasmi, ki se mi skoz kodrajo in nočejo in nočejo biti ravni, tudi če jih likam.
Torej mnenja.

Jaz sem to zadevno kupila lani ampak mi ne pomaga kaj dosti. Precej uniči lase , ker gredo kar čez eno toplo mrežico. Jaz ti ga ne priporočam.
LP

Prav čez nobeno toplo mrežico ne grejo lase. Grejo čez krtačo (mrežica je pod krtačo in se jo lasje sploh ne dotaknejo) in lase vsekakor manj uniči kot likalnik. Pa še s hladnim zrakom lahko ravnaš kar uniči še manj. Jih pa tudi zravna ne tako kot likalnik.

Kako pa si Lissimo lahko kupila lani če je to komaj ven prišlo.

Lissimo sem kupila pred letom in pol in to ko je komaj prišla na trg. Niso delali še reklame in sem jo slučajno dobila v Merkurju za 7 tisoč sit. Meni tista krtača večkrat povleče lase noter prav na mrežico in so prav zavoham tisti vonj po zakurjenem lasu. Uporabila sem ga parkrat dokler nisem opazila ,da so se lasje začeli na veliko cepit in niso bili več tako mehki. Jaz vsekakor odsvetujem ta fen, in tudi vse likalnike razen tistega profesionalnega kateri je super.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close