Najdi forum

ker radi berete moje zgodbe še ena :

grem večrat v lipico na anti stres terapijo cazino / in ima zadevo popolnoma pod kontrolo.
tokrat sem zapravil nekaj več kot 20 evrov ker sem se odpovedal potrošništvu do nadaljnega , se pravi nepotrebnim nakupom cd , hrane , časopisov in podeobnega.

za ta denar sem dobil hrane toliko kolikor sem jo lahko pojedel / sadje , pecivo , senviči /

po nekaj urah gemblanja / zgubil sem zato ker sem poskušal srečo na avtomatih za 5 centov ki so manj obiskani / sem šel na sprehod. videl sem več kot povprečni turisti : turistično neobiskan del lipece , na kapiji me niti povohali niso / ogled kobilarne 1700 , program jahanja 3500 /

šel po kolovozni poti , srečal zajca , in užival v čudovitem gozdu , se sprehodil čez golf igrišče in opazoval golfiste .

da je v lipici mir je odgovor v cenah in apatiji tam zaposlenih. kar ne velja za cazino !

in dobra stran lipice : tja in nazaj peš

Ma LIPICA je zakon !!! Tu nimaš kaj!
Starejši vemo, da je bil recimo pred 25. leti to soliden evropski turistični center, če ne že kar svetovni.
Danes pa je kot je. Sigurno bi moralo bit boljše.

LP!

Lipica je trenutno je en velik propadajoč spomenik socializma. Če ne bi bilo kazinoja bi lahko na golf igrišču sadili krompir oz. sejali, v kobilarni pa prodajali horse burgerje. Glede na vrsto pred horse-burgerjem v Tivoliju lahko predpostavljamo, da bi bil to kar donosen posel. 🙂

lp, Črt

Bravo Lord, ti si eden redkih, ki zna uživati v malih stvareh. In to tudi lepo povedati oz.napisati.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close