Najdi forum

Rada bi našla po internetu apartma na Hrvaškem – srednja ali južna Dalmacija . Ne vem nobenega pravega linka, razen adriatica.net, ki pa mi ni všeč. Prosim sporočite mi kakšen internetni naslov.

Hvala,

nič lažjega, pipi, :-))))) je rekel melhijad… v google vtipkaš npr. ‘apartma dalmacija’.

nekaj zadetkov:

itd.

in odpujsala sta domov 🙂

lepe počitnice!

Ninočka!

Ugotovila sem, da si prava poznavalka Dalmacije in upam da tudi apartmajev. Ali morda veš za kakšen apartma čisto ob plaži (prva vrsta) za štiri osebe, ki si ga že probala. Lahko so tudi otoki.

ola, smukačica 🙂 sem se oglasila, ker si spraševala za linke, o apartmajih pa ti iz prve roke lahko povem bolj malo, ker sem ponavadi s šotorom (v prvi vrsti :-))))) ali pri prijateljih. poznam sicer nekaj ljudi, ki jih oddajajo, ampak njihovi app niso glih v prvi vrsti 🙂 tako da počakajva na konkretne izkušnje še koga 🙂 aja, pa nisem kakšna poznavalka, samo zelo rada imam jadran 🙂 (se vidi, bolj ko se bliza poletje, bolj bi se pogovarjala o njem – pa saj verjetno nisem edina :-)))) upam, da mi ne zamerite, sej me v kratkem spet caka kup dela in ne bo vec cajta za pisart in sanjart zraven 🙂

vsem enga sončka :-)) tebi pa, da najdeš prvovrstno nastanitev za družinico! lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close