Link na pojasnilo
Ja, saj je že Kučan pred mnoooogimi leti rekel: “Nič več ne bo, kot je bilo. Danes so dovoljene sane.”
In smo sanjali ;-))
Hm, se strinjam glede opiranja tem, vendar – recimo najdeš temo iz davnega meseca novembra (huh, koliko strani nazaj mora to že biti ;-)) ). Hočeš še nekaj vprašati – vprašaš, vendar tega nihče več ne vidi. Roko na srce, kdo pa brska toliko nazaj…. Potem je novo temo treba odpreti. To me ne moti.
Ja, motijo pa me vprašanja, na katera so bili odgovori že davno jasno podani….
Bomo že kako ;-))
Hej!
Ko sem pred dvema letoma zacela sodelovati, je bilo enako kot zdaj.
Potem pa nekega dne prijetna sprememba z novimi odgovori na vrh. Spomnim se, kako so to zelele tudi na Starsi starsem, pa jim je Primoz lepo razlozil, zakaj ni mogoce( prevec dnevnih vpisov).
Se bomo spet privadile tudi sistemu ” po starem”, ni kaj:)))
Kresnica, zasledila sem, da si dobila pripravnistvo po dolgih tednih cakanja;
vcasih pokukam tudi k Uciteljem:) Cestitam!!!
Si zadovoljna? Uzivas?
Lep pozdrav Babi
Mislim, da bi bilo nujno nekje na VIDNO mesto “postaviti” NAVODILA ZA “OBNAŠANJE” NA FORUMUH, katerih naj bi se potem vsaj v večini skušali držati. Z ponavljanjem enih in istih tem se sistem preveč kopiči z nepotrebnim razpisovanjem, le redki uporabljajo ISKALNIK. Mnogi “novi” obiskovalci foruma sploh ne vedo zanj (vsaj tako pravijo, čeprav ne razumem, kako ne morejo prebrati, pa klikniti, jao, jao, se jokam skoraj na oba očesa zaradi človeške nerodnosti in nimam upanja, da bo kdaj bolje).
Le tako bi lažje obvladovali množico informacij, sistem bi bil bolj pregleden.
Bistvo vsega je, da moramo začeti pri sebi, jaz sama se moram najprej držati reda, jaz sama se moram potruditi.
Kako sem huda na mnoge, ki iščejo usmiljenja in prosijo “povejte, napišite, poročajte, … ” ko pa je vendar o mnogočem, bilo že mnoooooogo pametnega napisanega.
Srečno in lep dan.
Hoj Babi!
Ja, dobila sem pripravništvo (mislim, da sem lahko kar srečna, ker je bila baje taka selekcija…). Zaenkrat je vse še bolj “razsuto”, ker je na šoli ogromno bolnih, tako učencev, kakor tudi učiteljev in so vsak dan potrebne zamenjave. Ampak, izkušnje pa vseeno veselo nabiram 🙂
Se ti oglasim malce bolj strnjeno po mailu, da ne bodo ostali tukaj jezni, ker tole ravno ne spada na ta forum 🙂
lp
Malo za šalo, malo zares.
Zgoraj navedeno pojasnilo razumem kot “nekaj je bilo treba napisati, mogoče bo to uporabnike malo utišalo”, ali drugače, “če ti ni všeč, pa pojdi stran” !!
Strinjam se, da ima ta forum veliko obiskov in veliko novih sporočil. Ampak, koliko je “veliko”? Vsekakor je neresnična navedba “do 100 v kratkem času”. Drage bralke in bralci, ki redno berete ta forum, ali se spomnite, kdaj je bilo na dan 100 novih sporočil? Ampak “dan” sploh ni “kratek čas” (vsaj v računalniškem pojmovanju je dan zelo dolgo obdobje). V eni uri 100 novih sporočil, ali se je to sploh že kdaj zgodilo?
Rešitev: vsi stran s tega foruma –> število obiskov se bo zmanjšalo –> število novih prispevkov se bo še bolj zmanjšalo –> teme z novimi sporočili bodo začele skakati na vrh –> veselje bo veliko in dober glas se bo hitro širil ….. zakaj bi se obremenjevali s prihodnjimi dogodki ??!!
Odločitev je prepuščena vsakemu posamezno.
Hej, Ljubljancanka! Kar bolj zares:)
Povedala si tocno to, kar mi ze ves cas roji poglavi, a nisem zbrala toliko poguma, da bi napisala; se zadnje sinocnje moje misli so sle v to smer.
Spomnim se, ko je bilo nekoc razlozeno na SS, zakaj to ni mogoce; tam je frekvenca res vecja kot pri nas ali kje drugje. Gledala sem tudi Starejsi so modrejsi, kjer se v enem tednu nic ne zgodi. Pri nas je bilo nekje enakomerno porazdeljeno, lahko bi rekla, kot je treba.
Mogoce so v planu visji cilji in je kak forum “nebodisigatreba”.
Na prav konkretna vprasanja za pomoc od nikoder odgovora, drugje pa takoj in se ponovljeno.
No, pa sem povedala, kaj me tisci:)
Na tehniko racunalnista se prav nic ne spoznam, toda sprasujem se, zakaj je do sedaj lahko slo, zdaj pa ne vec.
Lep pozdrav Babi
No, saj jaz sem že napisala; da pač to razporejanje tem ni nikakršna potuha, ki smo jo imeli in da obstajajo še bolj obiskani in ažurni forumi.
Še vedno upam, da tole ne bo vzrok za propad foruma.
p.s. Forum Učitelji in učenci je veliko manj obiskan in tem oz. novih vpisov je neprimerno manj, pa tudi tam nove teme ne ostajajo na vrhu.
Forum je zaprt za komentiranje.